Sivut

Kommentit (24)

YLE

YLE tuottaa paljon ajankohtaisia ohjelmia ja onpa tuonut päivänvaloon monia asioita, jotka olisi muutoin painettu villaisella. YLE on tärkeä, uskottava tiedon välittäjä ja tuottaja.
Hömppäkanavia on liiankin kanssa.
Taitaa edellisen kommentoijan käsitys Ylestä olla 19 vuoden takainen, suosittelen käsityksen päivittämistä tutustumalla tämän päivän Yleen.

Vierailija

No jos ihminen on niin pahasti syrjäytynyt, ettei lainkaan seuraa ulkomaailman tapahtumia, hän tuskin myöskään käy töissä eli hänellä ei ole tuloja, joista veroa voisi mennä. Ja pienistä tuloistahan Yle-veroa ei edes mene.  Joillakin nyt vain on se periaate, että kaikesta pitää valittaa, koski itseä tai ei.  Yle-vero on kaikkein suurituloisimmillakin huomattavasti  pienempi kuin lupamaksu aikanaan oli, eli kaikille tuli säästöä.  Lupamaksun maksamatta jättäneet lusmut ovat tietysti eri asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Iloinen veronmaksaja

Maksan mielelläni YLE-veroa. Saan edes jotain vastinetta maksamilleni veroille. Katson TV:tä koko rahan edestä. Toista se on muiden maksamieni verojen suhteen kuten toimeentulotuki, lapsilisät (ei ole lapsia), vanhempainrahat, asuntotuki, opintotuki (en ollut oikeutettu koskaan), työmarkkinatuki, vammaistuki jne.  Mitä mieltä valittaa YLE-verosta vaikka ei ole TV:tä ja samaan aikaan maksaa muita veroja valittamatta vaikka niille muillekaan veroille ei saa vastinetta?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat