Sivut

Kommentit (2157)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Katselin ja lueskelin tätä keskustelua Kauniita ja mukavia kuvia Oisikiva tietää, mitä nyt teidän eläimille kuuluu

Rinna

Olipa mukava saada kuvat Henkasta ja Patukasta pitkästä aikaa.

Minähän hoitelen kissoja kun isäntäväki on reissussa. Tyttären kissat ,joista olen kertonut, Bea ja Ceasar tulevat vielä kesän aikana meille hoitoon, mutta Vaasan kissoilla muuttuu koko elämä syksyyn mennessä.  Rotukissa Alfred muuttaa isäntäväen kanssa kokonaan ruotsiin. Hänelle on hankittu jo .... muistaakseni se on europassi lääkärintarkastuksessa.  Vanha kissa Pilli (13v) jää Vaasaan turvalliseen hoitoon tuttujen kissojen Sulon ja Lempin perheeseen viettämään vanhuuden päiviään.

Tassuterapiaa kaikille eläinten ystäville t. Rinna

Meidän terapeutti lähti eilen ja tulee taas huomenna juhannushoitoon. Sain kutsun eräälle kesämökille, mutta kieltäydyin. Tiedän, että kutsujat eivät ole koiraihmisiä ja saatoin vedota siihen, etten halua lähteä "vieraan" koiran kanssa juhannusta viettämään. Toisaalta ei huvita koronankaan takia rientää mihinkään, kun ei ole pakko. Olipahan hyvä syy kieltäytyä.

Mukavaa juhannusta kaikille, eläinten ystäville varsinkin!

Mökin muori kirjoitti:
Olin tehnyt joulusiivon koiruuksien omassa nurkkauksessa, mutta se ei nähtävästi miellyttänyt  herroja. Henkka jo poistunut paikalta mutta Patukka oli  uuvahtanut kesken kaiken.

edellinen tarkoitettu tälle.

juuli

Vierailija

IS tai IL lehdessä oli mahtava kuva, hyvä valokuvaaja harrastaja, surullista, mutta kuva on ainutlaatuinen hieno otos. Voisiko teistä taitavista joku laittaa sen tälle palstalle, en osaa sellaisia asioita. Olisi hieno asia.

Siis, siinä kuvassa käpytikka otti pöntöstä linnunpoikasen, kuva oli vasta lööpissä.

Rinna

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/862042e7-6d7e-415c-96d3-bc03798c778f

Tarkoitat varmaan tätä artikkelia.

Näin itse oman keittiöni ikkunasta kun tikka tuli koivussa olevan linnunpöntön suuaukolle kurkkimaan sisälle pönttöön pahoin aikein. Emo linnut hyökkäsivät tikan niskaan ja hakkasivat sitä nokillaan niin että tikan oli lähdettävä.....onneksi.Poikasten pesästälähtöä oli kiva seurata. Minulla ei valitettavasti ole sellaista kameraa jolla vois kuvata  näitä näytelmiä keittiön ikkunasta.

Nättiä johannusta  edelleen

t. Rinna

Vierailija

Ihan sama oli meilläkin. Tikka meni monta kertaa pöntölle, minä ajalin sitä kepin kanssa pois kun olin paikalla. Sitten emot hyökkäsi sen kimppuun molemmat yhdessä. Tikka oli ihan uuvuksissa kun pääsi pakoon. Talitiaisia olivat ja pitivät huolta.

Kiitos artikkelista.

Lohdullista kun Vanhalla Ellillä on hoitokoira kun omaa koiraa ei enää ole.Hyöty ja ilo on molemminpuolista niin koiran omistajalla kuin Ellilläkin.

Patukalla ja Henkalla edelleen sama harrastus, hiiren metsästys.

Vierailija

Voipa Patukka ja Henkka hyvin  ja päiviin sisältyy harrastuksia ja lepoa. Ei ole stressiä, Mukavia kuvia  Miähän Samettiruusun koirakavereille kuuluu.   Hyvä että eläimiet ovat ilostuttajina ja lohduttajana  käyneet monien luona eniten ehkä  viellä Ystäväkoirana . Äidin luona kävi kaksi aivan ihanaa koiraa, joita kyllä silitteli ja tykkäsi Mutta kun tuli jo lapsuusajat mielleen niin kissa vieras oli  niin lohduttava sylissä loikoillessa   Nitten eläinten omistajat tekevät valtavan tärkeää ja todella upeaa ja hienoa työtä  Olin ihan kyyneliin asti liikuttunut tuosta kehräävästä  kssasta

juulianna

Mökin muori kirjoitti:
Onni on kesä, loma ja vapaus.

Tuli taas iloa kerrakseen kun kaksikko Patukka & Henkka esiityivät . On ne vaan niin symppiksiä haukkuja jotta  hymy nousee väkisinkin .

Ja pysyy.

Hauskoja kavereita ranskanbulldogit ovat ja hyvin persoonallisia.

Naapurissa usein vieraillut poika nukutettiin juuri vähän aikaa sitten 14-vuotiaana. Se kai on aika pitkä ikä ranskanbulldogille. Virkeä se oli vanhanakin, mutta loppu tuli rajusti ja äkkiä niin kuin usein koirille käy.  Tosi lupsakka ja ihmisystävällinen hän oli.

Vierailija

Kiitos paljon mukavista kuvista, mitä teidän eläimet tykkäsivät helteestä. Tyttö sanoi. ettei hänen koira pidä helteestä, mutta ei myöskään eilisestä rankkasateesta ja ukkosta pelkää, vakutta varmaan kun vaistoaa omistajastaan saman Pakkasella tassut kylmenee, kun ei onnistu tossujen käyttö Lumisadetta rakastaa, siinä on kyllä tullut emäntäänsä

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat