Sivut

Kommentit (8423)

Hei kulkijat,

Niin vain kesän ensimmäinen hellejakso alkanee olla lopuillaan. Olen viettänyt suurimman osan ajasta sisätiloissa kuunnellen kiltisti ilmastointilaitteen hurinaa. Onneksi se ei ole kovin kovaääninen. Pitäisi ulkoilla varhain aamulla, mutta illanvirkkuna se onnistuu huonosti.

Tapahtui sellainen kumma, että kun olin vähän vahingossa varannut labra-ajan lauantaiaamuksi, iso odotushuone oli typötyhjä. Vain yksi henkilö otti näytteitä. Pahoittelin erehdystäni, mutta hoitaja sanoi, ettei se mitään. He ovat töissä joka päivä ja monet työssä käyvät tulevat viikonloppuna. Asia ei minua lohduttanut, kun työssä käymisestä on vähän aikaa eli paljon. Homma tuli kuitenkin hoidetuksi.

Niin se amaryllis puhkesi oikeasti kukkaan. Tällä helteellä kukat tulivat nopeasti ja tuskin kestävät kauan. Milloin mahtaisi kukkia seuraavan kerran, jos rupean sitä hoitamaan jatkossa. 

Pian on mansikoiden pakastusaika. Niitä on joka kesä hankittava.

Hoitokoira kuorsaa lattialla ja pian lähden sen kanssa metsänsiimekseen.

Vierailija

Hei!

Onpa erikoinen luonnonoikku tuo kesällä kukkiva amaryllis! Tai ainakaan minä en ole törmännyt vastaavaan ilmiöön, mutta ehkä todelliselle multasormelle onnistuu kukittaminen kaikkina vuodenaikoina.

 Herkkä väri, täydellinen yksilö muutenkin. Kiva kun laitoit kuvan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kattia kanssa, "multasormi". Ei suostunut joulunaikaan kukkimaan, eikä koko keväänäkään. Oli kuitenkin niin "hyöteälehtinen", etten heittänyt poiskaan ja näin kävi. Ehkä kaikilla vain ei ole uteliasta kärsivällisyyttä odottaa, mitä saattaa tapahtua.

Vanha elli

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat