Sivut

Kommentit (66)

Vierailija

Sama savolaisukko meni junalla Helsinkiin. Aseman tolpalla taksimies nosteli matkalaukkuja takakonttiin kun savolaismies kysäisi näyttäen numeroa taksin kyljessä: "Mitä tarkoittaa tuo numero 267?" Taksimies ajatteli höynäyttää tyhmää savolaisukkoa ja vastasi että se tarkoittaa, kuinka monta jalankulkijaa on teilannut.

Kun savolaisukko oli kömpinyt takapenkille ja lähdetty liikkeelle, takaa kuului kova tömähdys, kun savolaisukko avasi takaoven jalankulkijan kohdalla ja kihitti, että taas saatiin yksi.

Vierailija

Äiti! vaari kertoi juuri isälle, että hän ollut koko kesän ihan nakuna!

- Mitä hän oikein sanoi?

- Hän sanoi, toukokuussa kylvin ja elokuussa puin!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tässäpä ylhäällä tänään, myös hauska!

Hyvä haltija myös aikaisemmista. mukaan!

Mutta toki kaikki osaltaan.

Meillä ollaan säästäväisiä ja ajetaan Euroopassa vuoden 1992 Tiekartaston mukaan.

Vierailija

Nainen jutteli naapurirouvan kanssa: "Minulla on todella hyvä fiilis tänään. Aloitin tämän aamun epäitsekkään anteliaasti. Annoin pummille kymmenen euroa." "Sinä annoit pummille kokonaisen kymmenen euroa? Se on paljon rahaa annettavaksi pois. Mitä sinun miehesi sanoi siitä?" "'Kiitos.'"
-
Älä anna huolien tappaa sinua - anna kirkon auttaa.
-
Pyhäkoulun opettajatar kysyi lapsilta juuri ennenkuin päästi heidät kirkkoon: "Miksi on tärkeää olla hiljaa kirkossa?" Pikku-Ensio hyppäsi ja huusi: "Koska ihmiset nukkuvat!"
-
Kun kolehtihaavi lähestyi, pikkupoika huusi: "Isi, älä maksa minusta, olen alaikäinen!"
-
(Usassa lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia). Rabbi Reuben vastasi puhelimeen. "Haloo, onko rabbi Reuben?" "Kyllä on." "Puhutaan verovirastosta. Voisitteko auttaa meitä?" "Kyllä voin." "Tehän tunnette Samuel Goldfingerin?" "Kyllä tunnen." "Onko hän teidän seurakuntanne jäsen?" "On." "Onko hän antanut seurakunnalle 10.000 euroa?" "Antaa."
-
Museokeskuksen Muumiot-näyttelyssä: Yhden muumion iästä oli epäselvyyttä. Muumio röntgenkuvattiin, ja kuvat lähetettiin tutkittavaksi. Posti kuitenkin sekoili, ja kuvat menivät vakuutusyhtiöön. Vastaus tuli muutaman päivän kuluttua ja siinä luki: "Kyseessä on 45-vuotias täysin terve ja työkykyinen henkilö".

Vierailija

Pohjalaanen mies oli syytettynä käräjillä viinanpoltosta. Häntä ei oltu saatu kiinni itte teosta, mutta viinapannu oli löytyny miehen markilta.

Mies  kysyy syyttäjältä: Entä raiskaus? Syytetäänkö mua siitäki?

Olettekos te sellaaskikin menneet tekemään?

- No en oo, mutta olis mulla vehkehet sellaaseenki.

---------------------------------------------------------------------

Pohojalaaseen taloon emäntä oli kauhiasti vastahan , kun flikka toi kotia savolaasen koltiaasen. Parin  mennessä vihille ja jäläkiksavuakin sinaatuessa emäntä kehuskeli:

Hyviähän nuosta sekarotuusistaki näyttää tulevan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat