Sivut

Kommentit (66)

Voit vapaasti kokea, että olet epäonnistunut. Osaat sinäkin ilkeillä, suorastaan v.......a.
Epäonnistuminen on sitä tuossa tekstissä, että luin ilkeilysi sanakäänteisiin piilotettuina, vaikka kirjoitteletkin sädekehä pääsi ympärillä, aina oikeassa, siis minun mielestäni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Kunnioittavaan käytökseen kasvetaan lapsesta. Vanhempien ja muiden aikuisten esimerkkikistä.
Ei ole muuta tietä. Jos aletaan opettamaan kunnioitusta lapselle tai nuorelle, on se lähdettävä opettajan omasta kunnioituksesta lasta tai nuorta kohtaan. Opetuskaan ei auta mitään jos opettaja ei itse hallitse käytöstapoja, kuinka kohdellaan toista ihmistä kunnioittavasti.
Siis me aikuiset määrittelemme omalla käytöksellämme sen miten jälkipolvet käyttäytyvät.

Hyvin määritelty! Juuri vanhempien esimerkki (kaunis ja muita huomioiva käytös) on paras opettaja.
Eikä niin kuin entinen kasvattaja, joka ohjeisti lapsiaan: "Älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon."
Se ei vaan toimi.

Aina löytyy niitä joilla on "omat oikeudet" vaikka täällä keskustelupalstoilla. Joillekin koko käsite keskustelusta on väittelyä ja riitaa. Tavallinen jutustelu ei heille välttämättä anna mitään.
Joku kummasteli sitä, kun kirsikankukka niin hyvin sanoi, että jos joku loukkaantuu, ei olla osattu olla hänenlaisensa kanssa. Niin se on. Jokaisella on omat tunteensa ja kaikki eivät tykkää samanlaisesta kohtelusta. Joku ei piittaa vaikka hänelle sanoisi mitä, jollekin toiselle se tuo pahan olon, toisen puolesta ei voi kukaan tietää eikä voi sanoa "eihän muutkaan välitä". Jokainen on erilainen, eikä mikään oikeuta jyräämään omilla vitseillään tai mielipiteillään toisen yli.
Ehkä hän, joka haluaa mellastaa omin ehdoin, on itse tullut joskus todella loukatuksi tosi pahasti?

Rauma32

Nuorten keskuudessa fritsujen tekemisen tarkoituksena on osoittaa kunnioitusta/rakkautta kumppania kohtaan tai ns. leimata mies/naisystävänsä varatuksi.

~30v. Tekemässä fritsuja. Siihen on luultavasti syynä ollut hyvä seksi tai sitten mahdollista kun nykyään on kaiken maailman hörhöjä, esimerkiksi baareissa ja pariskunta ei ole mennyt kihloihin/naimisiin niin ei ole sormusta sormessa, niin sillä välttää osan niinsanotuista lirkuttelijoista.

+50v. Siihen en syytä keksi, paitsi mahdollisesti hyvä seksi 😉

MUTTA OMASTA MIELESTÄ FRITSU KUMPPANILLE ON KUNNIA/RAKKAUDENOSOITUS

Vierailija

Toisaalta on niinkin, että toisen kunnioittaminen vaatiin myös omien oikeuksien vaalimista. Ei kenenkään tulisi alistua itseään loukkauksiin vain sen takia, että toisen kunnioittaminen olisi korkein vaatimus. Tilannehan on usein pelkästään se, että meillä ei ole samoista asioista aina toisten kanssa sama tai edes samankaltainen kanta. Joten jos omaa itse asiasta itselleen sopivaksi tulleen kannan niin sen julkaiseminen ei vältämättä tarkoita ettei kunnioittas toisten omia kannanottoja vaikka ne olisivat ristiriidassa oman kantaan nähden.

Yksilöllisyys on RIKKAUS ymmärtäväisille...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat