Sivut

Kommentit (1942)

Tässä on juulin joko iltatee- tai aamukahvitarjotin. Kun ei ole juuli vieläkään saanut koipirepsua kuntoon sen toissakeväisen ruusun jäljiltä. On pari reikää mitkä ei millään taivaan konstilla mene umpeen niinkuin kunnollisten reikien kuuluisi käyttäytyä. Nämä on huonotapaisia mul,,, ilkeitä reikien edustajia.

Hellä hoiva tapahtuu aamulla . Jos sen illalla tekee niin reiät suutahtaa muuttuneista olosuhteista . Aloittavat puoli yötä kestävän särkyoperaation. Kun aamulla niin eivät oikeastaan ole millänsäkään. Mutta teki kummassa hyvänsä niin paranemaan ne ei suostu.

Minä kokeilin jo ratamonkin lehtiä pojan pihamaalta . Aluksi ne olivat suosiollisella tuulella nämä reiät mutta sitten kääntyi takki. No hoitoa ei kärsi lopettaa teki koipirepsu mitä hyvänsä tai oli millä tuulella tahansa. Yleensä ilkeällä harvemmin hyvällä. Ei paljon naureskele tämä koipi.  Aamulla kun jotenkuten nukutun yön jälkeen nousen oikealla jalalla, vasemmalla ei kärsi niin tämä hoivailu on heti ennen aamukahvia edessä. Rasvataan kun on side tai laastari vaihdettu . Reikiin ei rasvaa saa mennä. Käytetään ainoastaan allergiamyönteisiä rasvoja eikä mitään volttareenejä jonka takia jouduin treella asuessani viideksi päiväksi tiputukseen tayssiin. Kun tässä volttareenissa olikin hajustetta mitä ei tuubissa mainittu.

No, kun on saatu paikoilleen joko laastari tai mepileksi sidelappu alkaa miettiminen millä taas saa tukisukat, ne panssarisemmoiset jalkaan. On siihen erinäisiä apuneuvoja mutta ne eivät olleet kuin haittana joten irvistelemällä, voimien takaa hissukseen sentti kerrallaan hivutetaan sukka jalkaa. Yhtään ryppyä ei saa jäädä ne kun tuppaavat muodostamaan taitteen joka on partaveitsen terävä kun painuu ihoon
Kun kaikki rypyt on siloteltu alkaa useimmiten pähkäily muistinko rasvata jalan. Useimmiten en muista muistinko mutta purkamaankaan en pakettia ala.

Tuo keltainen kuvassa on leipäpussi, reissumiehen entinen joka kuuluisi olla nyt ainossa , siellä sivulla sisäpuolella estämässä ainon kastumista kun koipirepsu taas päättää aloittaa sadekauden. Ei se tahdo pussi ainossa pysyä. Kuka se nyt kastua tahtoisi joten sinnillä se ainosta karkaa.  Tässä koipirepsun kanssa hommaillessa vaaditaan tosi sisua ja hullulta tuntuu mutta huumorintaju, edes mini sellainen on hyvinkin tarpeen.Kun ei itku auta ainakaan näillä markkinoilla.
Niin,,,kannussa on vettä pesulappujen kasteluun eikä suinkaan mitään kahvia niinkuin outo luulisi.

jees sano ruottalaine.
juuli
.

Palvelujohtaja, innovaatiojohtaja, henkilöstöjohtaja osto- ja myyntijohtajia, IT-johtaja, asiakaskokemusjohtaja, markkinointijohtajia, tuotekehitysjohtaja, varajohtajia, viestintäjohtaja, tiimijohtaja, kaupallinen johtaja, liiketoimintajohtajia ja toimitusjohtaja.

En tiedä kiinnittikö kukaan muu näissä korona-asiantuntija- haastattelu-istunnoissa huomiota kuinka paljon siellä poseerasi eri olojen johtajia. Tuo ketju ei riitä läheskään erilaisista johtajista joita väki on innolla uusia keksinyt.

Minulle tulee usein ammateista joita lehden sivuilla esiintyy epämääräinen olo.  Kun en edes osaa arvailla mitä tekee esim. johtava neuvonantajien palvelujohtaja. Onko kenties Delfoin oraakkelien perijätär vai on nainen ollenkaan. Meillä kun tuon talvi-aika on niin kammottavan kylmä ja meri jäätyy niin sijoitetaanko oraakkeli esim. vartavasten rakennettuun uimalämpiöön missä ristikon takana istuvat neuvonantajat kyselevät mitä mieltä on johtava  oraakkelineito milloin mistäkin asiasta. Saulista, Marista yms. Omin luvin kun ei uskalla oraakkelineuvoa julkaista.
Lisäksi on joukko ammatteja joiden en osaa kuvitella missään työskentelevän. Tai sitten sanotaan selvästi niinkuin alakattotyömies. Kynsi ja hiusteknikot. Kaupunkipaimen on epäselvä. Samoin epäjärjestelijä joka luo epäjärjestystä, mutta missä ? Kiertotalouden johtava asiantuntija, ylijohtaja, pullopoika joka ei kerää pulloja vaan hoitaa pullokonetta.  Kauhakuormaajan perämies. Digital transformatoin consults ynnä lukemattomia muita.

Ennenmuinoin oli kylässä räätäli, suutari, mylläri, lapsenpäästäjä, Partasen sekatavarakauppa.
Sillä tultiin toimeen ja hyvin tultiin. Isoisoäitini teki täkkejä, oli tilkkutäkin tikkaaja. Isoisopappa oli metsätyömies, kessumaan hoitaja. Ruokkivat näillä ammateilla kymmenlapsisen perheen töllissä.
Jokaisesta sukiutui kunnon lainkuuliainen kansalainen. Muu ei olisi ollut mahdollista kun monimurhaajiakin oli kerralla vain yksi. Nyt oli murha- Kerpeikkari vallassa. Kukaan ei  kuullut. Puhetta vaan riitti.
Se oli hyvä se.
Ettei kukaan ollut tavannut .

juuli
.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat