Sivut

Kommentit (4545)

Loppupuoltpäivää.iAlma juurest noi säilytettyn mie e olt tietone. Mitäs ko e koskaa oo leipont hapanleipää ite.  Ruusul o taas hienoi kuvvii. On se kyl uppee paikka se kesäasumus. Voi kun o suapisti selkävaivane. Mie tiiän ettei se oo leikkii ko muil o vaa vähäse sillotällö eikä sitäkää pient vaivaa taho sietää. Saati ku o oikee kunno vaiva. Ihaha se o mahotont. Kai suapistil o pillerii mitä huitasee mänemää. Lähtee särky ainkii vähäse. Siin o semmone vaara joka miulo jo käynt jot elimistö tottuup niihi ja annos suurenee iha huomaamati ainakii miul ko koipirepsuu poten.

Ruusu miettii ulkomaa elävii vuokralaisiks jos ottas. Mie e sano juuta enkä jaata mut onks Ruusu tietone jot ko nää ottaa nii yhtäkkii onkii parikymment lissää sitä lajjii.  Eihä niitte tarvii o  siul kirjoil mut ovat nekkii kerrostalloo kyllästynneet. Siel istuut siu pihamaal. Siis jos miul ois tuommone  valinta nii missää tapaukses en ottas. Eikä moni muu.  Vaik ois kuinka hyvä sytän. On nii paljo eri kulttuur ja tavat.

Kela maksaa vuokra heil jot se o kyl kunnos mut o niit maksukykysii vuokralaisii muitakii. Jopa osal maksaa Kela.  Kela maksaa vuokra suoraa siun tilil . Vuokralaine ei ees nää niit rahhoi.

Kuvas o palomiehii. Vois olla miunkii poika mut kuva o vääräst maast.

semmosii

juuli

Vierailija

saunapuhasta iltoo

tännää o olt påikkisem parree päivä nuie tuskii tiimolta. kaupola tul käytyy ko pit hakii rillattavvoo notta sail laitettuu sapuskoo ko juniorki käv saunomasa. nyt eppäil nottei seuraavaa parriiv viikkoo tuliskaa. noo. nuorilo nuorii kiireet.

nuista myrkkylöistä sanosi sev verta notta. iha vuam parasetamoolila mie koitam päriätä. kolome rammoo sitä o viimo päivinä mänt. vain nuie opijaattiloihe kansa en justika kehtoisi ennee alakoo pelaatumaa. niilä tietenni saisi tuakat asettumaa vain ko minoon niistä kertaallee erroom piässy ni erosa koitan kesteehi. ennemi koitan vaikka tihentee hoitopöyvvälä käynti kertoja.

tiälo olt melekosel lupsakka kel. nytti on 18.4 pykälee lämmintä. uamupäivälä pistäyvvyi tuosa liekelä oleva huoltoasemam pihasa ko siellol kirppar vain eijjolt ko yks myöjä ja toisena ol paikallise autokaupa kalustoo esilä. sittä iltapäivälä tappauvvui tuaha nuokkarile ko siellol jotti kyläpäivät vain sinne ol pihealuveele piäsy tukittu ni mie pyörähi takasi. mie ko em pysty pitkii matkoja kävelemää.

vain nytem malta tuas tää enempee hutvattoo omijan ko taijjal lähtä kahtelemaa jonni elävä kuva

peittiit mie tuas nakkoon tällee hyvisä ajoi notteivät unehtusi elokuva tiimellyksesä

illaj jatkoja

T.suapisti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

pyhäiltoo

tiälol satteinem päivä tännää. lämmintäkä ou ko 15.5 pykälee. sais alakoo jo kesäks kiäntymää. missee lienööt ne entisaikoi seihe viikkoset heinä pouvvat.

eipä mulla oikeestaa mitn asjoo oltkaa

peittiit mie vua tulin teilen nakkoomaa tuas tällee hyvisä ajoi notteivät piäsisi unehtumaa

illaj jatkoja

T.suapisti

Vierailija

nii se vua oisi täähii päivä jo illasa

miulol tännää mutristelu päivä. nyton tuas helepomp olla.

tiälol uamusta satteine kel vain siittä se koriaatu iltoo kohe. parraimillaa ol ollu 21 pykälee lämmintä ja vielläi o 17.5 eikä onneks satteesta tietooka.

tännää tul herkuteltuuhi. keitälsi uusii pottaattiloita ja pisteli niitä silli ja sipuli ja sallaatil lehtii kansa. hyvveepä ol. tää kesä mänhi melekosem pitkäle  kunneka tul uusia pottaattiloila herkuteltuu. vaikka toimperrää joha mie viimo viikola esmäise kerra niitä söin vain sillo ol kantarelli kastiketta lisänä. tään kesä satoo sehi.

vain nyten ennee muuta ko

mie net peittiit teilen nakkooj ja toivottelen

hyvvee yötä

T.suapisti

Aamuiltaa. Joha on työn takan jot pääsin tän. Kolmee er kertaa yriti mut ain vaa ol juttui lehest.

Miul se tul uus hyyskäpytty. Kyl kelpaa istustuksella. On jätetty uuves mallis kaikk koukerot pois nii o tasasta joka paikka. Kuvaa en sentää laittant vaik hetke mieti sitäkii. Ei ment ko tunti ko läksiit nii ovkello soi. Nytte ko o korona aika nii mie huuteli jot kuka siel on. Isännöitsijä kuulu vastaus.  Mie siihe jot nyt o koronaa jote mitä siul o asjaa. Jos koskeep pyttyy nii se o paikallaa ja ei kauaa siin mänt ko laittoot. Jote se on kunnos se asja. Jaaha tuumas rouva ja lähti pois. Miks se pittää tulla tarkistamaa. Luulkoha se jot mie huviksein tillaan ja sitte myyn sen ko vanhakii viel jotekute toimii.Kait hää loukkaantu mut mie e päästä kuninkastkaa tän nyt ko taas o tult noit korona lähtöi lissää.

Tään kirjastokuvan suuntaan tuon suapistii koht. Lukkee jot "  nii paljo kirjoi ja nii vähä aikaa."

nii o nii

juuli

Vierailija

ehtoota

vakkoiliilom melekone kiriavarasto. lienöönkö ihe lukenna nua kaik. näyttää sillen nottei tualta passoo iha mistee kohe vua lukemista silipasta. suattaa tulla kumma tahi kaks josko vika opukse silipasoo luvettavaksee ja sittä sortuuhi koko viritelmä. ei ainai meikäläise koivila karkuu kerkiis. tuamosta kiria miäree tijjou meijjä kyläm piälainastossakkaa.

tännää miulol tuas kaupola käyntii ohjelmasa. kaikem muul lisäs jahtasin kerta hanskoja. ei meinanna löytyy mistää. vain lopula yhestä puojista niitä löyty vain luulempa nottei ne kummosiika ou. joteni liika muovise olosii olvat. sua nähhä kestäätkö ies sitä yhtä kertoo käyttee.

vain nyten tuas tää enempee hutvata omijan

peittiit mie teilen nakkooj ja lähen tästä jo viäntäätymää lappeellee

kahelkee kauniita unii

T.suapisti

Kukkaiset oamuterviisit!
Täsä kahvii lipittele katson päeveä nousevaa...jo nelijäst lähtii...

Juul on laettanna Suapistil lukemist! -Voe mahoton paekka. Itel tuloo nykysi nii vähä luetuks kirjoi. Nyt on keske tämmöne: Sydämeni kirja-Elämäni Muistelmia-kirjoittanut Viivi Vallgren.
Etu lehdel lukkoo, tämän on hankkinna sisareni 27. 3.1956. Hän on nyt 83v. ikänsä on palijo lukenna. Nyt vie hänel noit Tiedelehtii ja Kodinkuvalehtii luettavaks. Tykkee kovast noist tiedelehdist. Minu pitäs vaen uusii tuo tillauksen.
Minullaki on tuos kirjahyllys palijo erilaist lukemist. Enite pidän noist historia- ja elläenkirjoist. Välil plaraan runoteoksii. Nii ja elämäkerroist. Muuton myöt pani palijo kirjoi kiertoo ja myyntii.
Tuo iso kirjahyllyn on paras huonekaluni. Sitä katselles miel rauhottuu. Onhan siel hyllys myös palijo koriste- ja muistoesineit.

Nii, Juul on soanna uuve istunpaeka " vesihuoneesee!" Aen näet kodin hyödykkeit joutuu uusaamaa.

Suapistil on kyl kestämist noette kipuje kans. Osanotton!- Tuot riesoo ei onneks minul ole!( nyt koputa maalaamatont puut)Peäkippeet ei oo juur millonkaa.

Tännää taija enimmäksee laeskotella ja katsoo teeveet. On mon työteliäst päevee takan.
Koudelt alan taase katsomaa Jimilt Astral ohjelmaa. Kestää yheksää. Sinne immeiset soittelevat.
On sellaisaki, jotka antavat kaukoparannust mm. kipuihi. Kiitost soavat asiakkailt.-Aottaa!

Eile kävi tutul kampaajal ja häne pöyväl ol näit päeväkakkaroit. Joku asiakas tuonna. Toises on liljoi tyttären pihast. Nuo vaaleenpunaset haki minult alkukesäst.

Hyvveä tätä päeveä kaekil!- Alamalle kans!
:)

Vierailija

saunapuhasta iltoo

mukava ko samiski ennätit kuulumisii kertomaa. korreet kukkaset on kuvissas. ja kiitokset osaotosta kipuje tiimolta. muanantaim mutristelu ansijosta neun palio vähempänä. josko vuam piäsisin sukkelami ja ilima keppijä liikkumaa ni täsä vois kuvitela olovasa terveihe kirioisa. vain sihi voip männä aikoo kunneka se päivä koittaa. tahi misteekä sitä senni voip niiv varmaks tietee

tää päivä seum mänt tuas luveskellesa. paitsi minkä nyt pistäyvvyi kaveril luona ko hiä seppäil pikkise mium pirssii. siinä ko valot temppuil ja pitäsi niisnyöri hyväksyntä sillen hakii tuas vuoks etiä päi. vain nytpä seoisi siltä osi valamis syynii.

vain nyty mie taijjal lähtä jatkamaa lukemista

vain ennel lähtöö ie kuiteni net peittiit teilen nakkooj ja toivottelen

levollissii unii

T.suapisti

Iltapäivää.   Jo o kukkii taas ja hienoi Ruusul. Miu kukkimiset män sen siliä tien ko lasipartsi tul. Mie e ala vetelemmää lassii joka kerra ettee ko satekuuro tulloo. Lasit pittäis olla kokonaa pois jos meinaa siel joku kasvava. Ko sinne tullee 45 C kuumaa nii pallaaha ne. Miul vuotaap sen katto etellee. Kait ne syksyl sen vuostarkastukse yhteyes sille jottai alkaa tekemää. O samalai heittei ko tään talo sähkötyöt. Suomes et  asus pätkääkää tuommoses talos.

Nytte pittää alkaa kattelemmaa jottai mitä heittelis ääntä kohi.

juuli

Vierailija

ilta seu suatu valamiiks jo tästäi päivästä

vakkoiliila vuotaa partsi katto. ei hyvä esinkää. vain ko se tahtoo olla vähä nii ja niinnii notta. pouvvala sei vuuvva ja sattiila sitei kukkaa pysty korioomaa.

mie kävi tännää hakemasa mium pirssii niisnyöri hyväksynnä. nyt sua olla niilta osi huoleti vuom päivät. samala reisula käväsi kaupola pikkise täyvvennyksii ostelemasa. iha vua sallaattiruuku ja voileipä keksijä ja parj putkee vitamiinijä ostin.

vain nyem malta tuas tää enempee. velj poika soitals tuano vain miulol toinem puhelu keske ni pittää nyt sillen soittoo ja kyssyy mitteekä sillol asjoo.

peittiit mie teilen kuiteni esteks nakkooj ja toivottelen

rauhallista yötä

T.suapisti

Vierailija

se oisi täähii päivä jo pulukasa

eipä mulla mint kehumista ou. lainastosa kävin enkä suanna lukemista. eijollu mielusta tarjola tällä kertoo

vain mie nyt kuiteni net peittiit teilen nakkoon tuas tällee hyvisä ajoi notteivät unehtusi

illaj jatkoja

T.suapisti

Vierailija

saunapuhasta alakuiltoo

tännää kävi ostamasa uuvver rikka imuri. ol super lauvvantak tarjous. entine ol muute toimiva vain siittä hajos se pöly suotatin. koitiha mie netistä ehtii misteekä sitä simmose vois ostoo vain empähä löytännä. noo uus on aina uus ja oha sillä nyt kolmev vuon takkuu. aittä mullol tarkotus ostook pyykkinarruu mattoi kuivatusta uatelen vain jäipähä ostamati. ja johhii muuhii asja ol hankinnasa vain niimpähä jäi sehhii hommoomata. noo. nous viikola uuvvela tuurila uuvvet kauppareisut.

liekkö hyö lomilel lähtennä porukat tiältä ko ei tiälä nävy muita ko suapisti. noo. piä asja kait seu ko joku ies pittää palstoo yllä nottei piäsis iha kuihtumaa olemattomii.

vain nyty mie sittä tuas turhanni aikasee net peittiit teilen nakkoov valamiiks tottapaa könnyyttä niie ala koha sillen tuntuu

illaj jatkoja

T.suapisti

alma

Kovin on ilima alakanu kosteaksi.Minä ite oon nyt "remontissa".Lääräri laetto minnuun uusia osia vanhojen ja kuluneitten osien tilalle.Saapipahan nähä nouseeko tämä muori ennää pyörän selekään.Kovin lääkäri luuli että kyllä se siitä iloksi muuttuu.Tahtoo vaen uskoolla nyt koetuksella.Kipulääkeitä mennee melekosen palijo ja silti ei saa nukkua.

Lämmintä sunnuntae päevää kaekille.Jatketaan kun jaksetaan.

Vierailija

pyhä iltoo

vai ol se alama remontisa. on se hyvä ko ouvat immeisiinni jo alakanna vaihela varaosii. millonkaha tulloo sehhii aika notta. niitäi varaosii suap ostoo niinko pirssilöihenni. jostahi tarvikepuoji tiskiltä ja sttä eiko lähiälem pajalen vaihattammaa. tahikka josko ihelä taito piisojaa ni eiko hommii. vaikka eipähä net pirssitkä ihe taijja niitä varaosii vaihela vain jonniis sorti seppä siinä pittää olla asjala.

tiälo olt lupsakka päivä tännää. iha simmone mattoim pesu kel. vain ko eijjou sitä pesu kaverii. eikä taijja olla puluverijaka. tillaus o vetämäsä ja tuovat kuulema ko kiireiltää kerkijäät. pitäsi viä sehhii kuivatus paikka löytee. taivas ala nei kuivu vasitenni josko sattoo ropsaattaa välilä. johnahi vaiheesa alaku iltoo tuntu niinko ukkonenni oisi kumajana vain suatoin kuula harhojahi. se tua tikihärpäke näyttää 23.3 pykälee lämmintä justi nyt ja parraimillaa sito tännää olt 27. oikei hyvä. kesälen alakaa tuntuu.

vain tää enemälti en ala tekemisiin kehumaa

peittiit mie teilen nakkooj jo tuas tällee liijjanni aikasi vain eivätpähä unehu. könytkee niie ala koha jouvvatta

illaj jatkoja

T.suapisti

Iltakuuskello. Alma käynt sisäossii vaihattamas. Mie koht samalail eikä mää kauakaa..Vällii tulloo isoja ja pienii kirjaimii sekasii. Kauhia tää o vaikk mie tietys t saan syyt päällein.. Nytte tullee loppu täst konneest, Jahka mie kävse tuol ulkon.

vointii vaa kaikil

juuli

Vierailija

illa köllykkee

tännää ol ohjelmasa systeri kansak ajeluu. hiä sai käytyy asjoitaa hoitamasa. ja saimpaha miehi leivä ihellen samala reisula.

melekose viliposa päivä seu olt tännää. ja pilivine. nyto 14 pykälee lämmintä ennee. ja parraimillaa sito olt 16.9. elikkä 10 pykälee vähemä ko öyle. millonkaha se oikei tulis se kesä. seihe viikkoset heinä pouvvat ja kunnollise mattoim pesu kelit.

vain en tuas malta tää enempee tällen iltoo

peittiit mie teilen nakkooj jo tällee hyvisä ajoi. tottapaha könnyyttä niie ala koha se aika koittaa

illaj jatkoja

T.suapisti

Vierailija

ehtoota

jo ov vakkoiliila korree kukka pelto. vain jopa onnii ouvoma värine taivas tuosa kuvasa. minkäppääl laise siä eilä (tahikko jälestä) tuamone ilimenöö.

miulol iha normi päivä. tuano kahteli yhe vanaha kotomaise elävä kuva ja luveskelu oun ja takapihala tul tehtyy heinätöitähi. ja kävhä tiälä parj miu kaveriihi tarinoimasa. notta. ohjelmoo om pisanna.

vain mie taijjal lähtä kahtelemaa viä yhe elävä kuva tällen iltoo enne ko viäntäävyn lappeellee

peittiit mie tuas nakkoon tällee hyvisä ajoi notteivät piäsis unehtumaa

illaj jatkoja

T.suapisti

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat