Anniina

Itselläni oli kun menimme Intiaan. Järjetön helle.

Kommentit (7)

Vierailija

Jaa, eikös ollut tietoa Intian helteistä? Helpostihan tuon olisi voinut tarkistaa etukäteen netistä.

Minä puolestani en enää koskaan mene Turkkiin. Marmaris oli täynnä suomalaisia turisteja humalassa. Niitä näkee tarpeeksi täällä Suomessa. Toisekseen turkkilaiset rihkamakauppiaat ja kaiken muunkin kauppiaat olivat koko ajan kimpussa puhumattakaan ravintoloiden sisäänheittäjistä , jotka puoliväkisin yrittivät vetää sisään ravintoloihinsa. Aina kun liikkui ulkosalla, ei saanut hetken rauhaa. Ei edes rannalla. Siinä oli heti joku kauppias tyrkyttämässä jotakin.

Oli ärsyttävin matkakohde, missä olen käynyt ja niitä on sentään noin kolmekymmentä takana.

Vierailija

Ei koskaan Ceutaan ja siitä eteenpäin. Ei koskaan enää.

Yök, ne itsensäpaöjastajat ja ne siivottomuudet kaduilla.  Ja etelämpänä ne ihmiset, jotka on ki dnapattu kadulta, eikä koskaan löytyneet. Marokosta alkaen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei koskaan Ceutaan ja siitä eteenpäin. Ei koskaan enää.

Yök, ne itsensäpaöjastajat ja ne siivottomuudet kaduilla.  Ja etelämpänä ne ihmiset, jotka on ki dnapattu kadulta, eikä koskaan löytyneet. Marokosta alkaen.

Mielenkiintoinen kommentti tuossa edellä.

Olen kiertänyt jonkin verran maailmaa mutta missään muualla kuin Suomessa en ole törmännyt itsensäpaljastajiin = näihin miehiin, jotka vetävät sepaluksen auki kun nainen tulee näkösälle.

Ceuta kuuluu Espanjaan. Niin jotta olisivatkohan siellä olevat itsensäpaljastajat suomalaisia turisteja? Omien kokemusteni perusteella hyvin todennäköistä....

Vierailija

Sinä joka puolustat ceutalaisia ja moitit suomalaisia, tai siihen verrattavia.

Joka maassa on itsensä paljastajia, joista joissakin maissa  varoitetaan jopa lehtiartikkeleissa, kun saattavat vilautella lapsille.

Turistialueet ovat joka maailman kolkassa samanlaisia, totta siellä on suomalaisia, ja hyvä niin. On englantilaisten ja saksalaisten suosimia turistikohteita, ja siellä turistit pitävät oman maansa kansalaisten kanssa yhtä. Suomalainen hajaantuneisuus on silmille pistävää. Miksi sitten lähteä turistikohteisiin?  Olisiko parempi mennä yksilölliselle matkalle, missä on vain maan kansalaisia.  Vaan on syytä varoa vaikka Kolumbiaa Bogotan slummialueita, missä kaikki paha on sallittua.

Mutta Ceuta oli turisteille kuvottava, mustakaapuisia, huppupäisiä oikein isonenäisiä miehiä. Vetaisivat kaavun sivuun ja loppu oli naisturistia kuvottavaa. Ja niitä oli monta, eivät välittäneet miesturisteista mitään. 

Siten kun turisteja halvennetaan, niin ei ole halua mihinkään, missä on likaista. 

Samoin siellä saattoi syödä vain kypsäksi keitettyä ruokaa, ei siis kylmiä aterioita. Naiset takapihoilla piilotettuna, lapset etupihoilla tekivät töitä. Miehet huijasivat turisteja myymällä arvotonta tavaraa kalliilla.

Tällaiset kulttuurit eivät ole minunlaiselleni ja varoitan myös siitä, että ihmisiä häviää ikuisiksi ajoiksi sillä mantereella. Vaikka Ceuta kuuluu Espanjalle silti se on kaukana Espanjan tavoista.

Vierailija

On vähän omista ennakkoasenteista kiinni, mikä ärsyttää. Jokaisessa maassa ja kohteessa on mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Ei pidä katsella vain maassa olevia roskia, joita on Suomessakin, vaan katsoa ylemmäs, vaikka niihin upeisiin kasvustoihin, joita monessa paikassa on. Kulttuuriakin löytyy sitä haluaville kaikista turistikohteista ja ainakin niiden lähistöllä, jos sitä vain hakee ja tutkii asioita jo ennen matkaa.

Minulle ei ole sitä tylsää kohdetta vielä eteen sattunut. 

Vierailija

Täytyy sanoa että hyvin on kohteet tulleet valituiksi ja siksipä tylsin kohde onkin Tallinna. Ei se sitä tarkoita että se niin turha retki olisii ollut mutta omista valinnoista Tylsin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat