Sivut

Kommentit (8803)

Tämä on minulle aivan uusi idea ja pidän siitä todella. tiedän kuitenkin, että en pysty suorittamaan 365 päivää hyviä asioita, koska tiedän, että onni ja tilanne ei ole niin kiltti, että saan sen, mutta yritän ehdottomasti!

Be still

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvää joulua kaikille!

Tänään taas syttyi perinteiset joulukylän valot. Tuntuu niin mukavalta kaivella esille joulukylän tarvikkeet ja sitten sytyttää valmiiseen kylään valot. Tämän vuoden kylässä on se erilaista, eli kylässä kasvaa huonekuusi. 

Vierailija

Instagram, en tiedä mikä se varsinaisesti on. Tutulla on instagram ja hän laittaa omia kuviaan ja joskus meidän yhteisiäkin kuvia sinne näkyviin. Ei se haittaa. En ole niin tuttu, että kysyisin näkeekö hän minun käyneen katsomassa kuvia.  Sairasteleva henkilö kun on, ja hän laittaa sairaalasta kuvia. Kun näpsäytän kuvaa se siirtyy ylös ja sivussa on kommentteja kai nimimerkillä hänelle, joskus hän vastaa sanalla tai toisella ja sen voi katsoa.

En anna sydämiä, en ole kirjautunut mihinkään en edes facebookiin.  Menen googlen kautta känen nimensä mukaan instagramiin.

Kysymys on näkeekö instagramin omistaja kuka on käynyt katsomassa kuvia, vaikka menen googlettamalla, tai näkeekö mistä päin katsoja on käynyt.

Vierailija

En ole liittynyt mihinkään netti juttuihin etten osaa neuvoa. Kaverini yllyttävät liittymään milloin mihinkin, mutta minulle riittää sähköposti ja skype.

Vierailija

Tässä tämä vnha toivotus teille kaikille, sehän kelpaa joka vuosi!

Säilyttäköön uusi vuosi
sen mitä rakastat.
Tuokoon tullessaan
mitä kaipaat.
Vieköön mennessään
mitä taakkana kannat.

Vierailija

Vuosia sitten kirjoittelin paljon runoja ja mietelmiä ja valokuviakin olen ottanut paljon.

Ajatuksissani on jo pitkään ollut tehdä yhdistetty runo- ja kuvakirja.

Runot ja mietelmät olin jo aikaisemmin valinnut, mutta kuvia en.

Asetin tälle vuodelle tavoitteeksi tehdä tämä kirja.

Nyt se on  melkein valmis!

Vielä mietin muutaman päivän noita valokuvia, että ovatko ne lopullinen valintani kirjaan. Ja sitten tilaan kirjan.

kevättä kohti

Minä tein Uudenvuoden lupauksen. Päätin kokeilla sellaisia asioita mitä ei ole ennen tullut tehtyä. Kävin ensimmäistä kertaa ennustajalla, Naomi M. luona ja oli kyllä elähdyttävä ja hämmentävä kokemus. 

Otti puheeksi asian joka tapahtui koulu aikaani. En ole siitä kenelleen maininnut, sitten  toisen, kiusaamisesta siinäkin kysymys, mikä tapahtui työpaikallani, jatkui pidemmän aikaa. Myös eroni nousi ja kuvaili talon johon muutin eron jälkeen.

Terveydestäni, että vasen jalkani  kipuilee nilkasta alaspäin,  ja  asiaan tulee korjaus. En  ollut maininnut asiaa millään tavoin,  jalka on tällä hetkellä melko hyvä mutta olen menossa siitä tutkimuksiin. Kipu tuntuu juuri nilkan alueella. Sain mielenkiintoisen ennustuksen ja mainitsi asian, johon olisi hyvä kiinnittää erityistä huomiota.  Todella sellainen oikea aito näkijä, en ole koskaan ennen käynyt mutta vakuuttavaa oli. Toivotan oikein hyvää alkanutta vuotta!

Vierailija

Mukavista asioista olette kirjoitelleet näin vuoden aluksi ja toivon että tämän kuluvan vuoden elämän poluillenne kerääntyy lisää mieluisia asioita. Minun toiveeni on että säästyisin taudeilta ja kokisin hyviä asioita ihan tässä lähipiirissä. Olen luonteeltani vähän sellainen huolehtija tyyppi, eli jos vähään aikaan ei kuulu omaisista niin alan jo huolestua liikaakin. Tuolla aiemmin joku kertoi tekevänsä kirjaa ja se on tosi hieno juttu. Sain nimittäin nuorelta sukulaistytöltä juuri sellaisen kirjan joululahjaksi. Siinä oli heidän elämästään kuvia ja pieniä kertomuksia. Taidanpa aloittaa suunnittelutyön minäkin.

mummo

Vierailija

Äsken laitoin lasten kanssa joulukuusen ja kaikki koristeet ensi joulua odottamaan. Kerättiin pöydiltäkin kaikki jouluiset koristeet ja niitähän tuntui riittävän. Minulla on kolmei oikein kaunista silkki joulutähteä. Lapsista tuntuu aina niin haikealta hyvästellä joulu ja siinä jo samalla ensi joulua suunnittelivat. Nautittu ollaan talvisesta lumisesta luonnosta

Vierailija

Olen innostunut neulomaan villasukkia. 

Viimemmäksi suunnittelin ja neuloin samanhenkiset sukat miehelleni ja itselleni.  Tuli kyllä aika ihanat, vaikka itse sanonkin.

Tykkään kovasti vanhoista joululauluista ja olen nauhoittanut joulumuistitikun jossa on kaikkein mieluisimmat joululaulut. Joulukoristeita aloin eilen pakkailla pois ja haikealta se tuntuu. Eilen, lauantaina aurinko paistoi kirkkaana ja lähdimme vähän ajelulle kauniin sään innoittamana. Tänään sateleekin lunta ja pakkastakin on kahdeksan astetta. Minulle tämä keskitalvi ei ole mitenkään mieluisinta aikaa ja toivon tammi-helmikuun menevän nopeasti ohi. Kuitenkin onneksi se kevät tulee joten olen toiveikas

Vierailija

Tammikuu näyttää hiljaiselta myös täällä kalenterissa. Täällä Helsingissä ainakin on kunnon talvi, lunta riittämiin ja ylikin sekä aamun pakkaslukema -21 astetta. Kyllä se aika kalsealta tuntuu. Itse makailen sängyssä parantelemassa keuhkojani. Kävin eilen lääkärillä, röntgenissä ja vielä labrakokeissa jossa mitattiin tulehdusarvot. Toisen puolen keuhkossa oli tulehdus joka nosti kuumeen ja hengityskin sattui. Tuntui hyvältä kun asia selsisi ja sain kunnon lääkityksen. Nyt jo helpottaa ja kuumekin pysytteli pois eikä hengittäminen satu. Lääkäri sanoi ettei nyt ainakaan vähään aikaan kannata mennä "ihmistenilmoille" koronaa hankkimaan. On se hyvä että on tepsiviä lääkkeitä ja itse voi myös paljon vaikuttaa paranemisen etenemiseen. On ainakin hyvä syy viettää joutilasta elämää vaikkapa sängyn pohjalla. Toivotan kaikille tervettä sydäntalvea ja kevään odotusta!

mummo

Vierailija

Mukava, että ihmiset ovat innnostuneet ja huomanneet miten kotimaan matkailu on antoisaa. Suomessa on valtavan paljon ihailtavaksi kauniit luonnon nähtävyyksiä . Ja miten erilaisi ovat Suomen maisema-alueet, Kaupungeissakin kateseltavaa riittää. Kotimaan matkailua ei ole ennen arvostettu tarpeeksi, meistä vanhenpina on ollut aina tärkeää tutustuttaa lapset ensin kotimaahansa ja vasta sitten ajatelle tulevaisuudessa ulkomailla käymistä.

Vierailija

Ensi kesänä mieheni kanssa ajattelimme tehdä kotimaan matkan. Ajelemme länsisuomenrannikkoa ainakin jonkinmatkaa ylöspäin. Viimekesänä huomasimme että melkein kotikulmiltakin löytyi viehättäviä kesäkahviloita ja nähtävyyksiä. Myös pikkupaikkojen ystävällisyys teki vaikutuksen. Kyllä tämä talvikin joskus loppuu, kaikille tiedoksi!

muumo

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat