Kommentit (3)

Vierailija

Hienoa jos verenpaine hoituu noin hvyin elämäntapamuutoksille. Toisilla se vaan ei onnistu vaikka tekisi mitä jos syynä on perintötekijät. Ja tiedän mistä puhun, siis omasta kokemuksesta. En käytä alkoholia yhtään, en tupakoi, ei ole ylipainoa, liikun säännöllisesti, nukun  riittävästi ja syön todella terveellisesti. Mikään muu ei auta kuin lääkitys. Mutta ei se haittaa, halusin vain sanoa että ei kannata antaa liian positiivista kuvaa siitä miten verenpaine laskee. No, jutun henkilöllä tosin oli jo niin vaarallisissa lukemissa nuo paineet että varmasti jo pienikin muutos elintavoissa laskee verenpaineet.

Vierailija

Hyvä Brita, ja hyvää jatkoa myös! Minulla sama tilanne (ikää tosin reilusti enemmän), lääkkeet nykyään kokonaan pois, vaikka olen niitä on syönyt vuosikymmeniä. Yleensä on vain määrätty lisää ja lisää sekä lisäksi uusia lääkkeitäkin. Huh sitä lääkemäärää! Minulla ratkaisu tuli aika yllättäen ja nopeasti, kun paineet suorastaan romahtivat - ruuan muutosten ansiosta. Nyt ongelmien vuoksi jätin viimeisenkin lääkemurusen, mutta verenpaine on normaaleissa, aika hyvissäkin lukemissa. En silti suosittele kellekään lääkkeitten hylkäämistä noin vain, mutta kannattaa kokeilla muutoksia elämässään ja katsoa, mitä saa niillä aikaan. Lykkyä tykö!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

todella hienoa, itsekkin yrittänyt liikkua, vaan  aina on jalat kipeät, no jospa keväämmällä kipu helpottuu, myös diabetes vaivaa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat