Sivut

Kommentit (8827)

Vierailija

Olen tykännyt kovasti katsoa ampumahiihtokisoja. Suomalaiset eivät ole kuitenkaan kovin hyvin menestyneet, liekö harjoittelun puutetta tai sitten meiltä ei löydy rahakkaita sponsoreita. Vähän kyllästyttti tuo norjalaisetn ylivalta mutta uskoisin että öljy-rahoilla saa harjoitella kokopäivä toimisesti. Hiihdin itsekin kilpaa joskus kouluaikoina ja palkintoina oli yleensä uushopeisia lusikan reppanoita. Sinne ne piilotettiin kotona laatikon peränurkkaan vihertymään. Koulun jälkeeen en ole enää hiihdellyt ja eipä ole ollut hiihtoa ikäväkään. Kävelyä harrastan kaikkein mieluiten, se tuntuu nyt parhaimmalta liikunnalta. Jokainen löytää parhaiten itse oman sopivan liintalajin joka ei tunnu ikävältä. Kaikille tänne ihanaa maaliskuun alkua ja leppoisaa kevättä.

mummo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olipa tänään liukasta, hyvä kun uskalsin postilaatikolle käymään. Vaihtelevat ilmat aiheuttavat näitä liukkauksia ja ainakin me vanhemmat ihmiset olemme vaarassa kaatua. Jospa  maliskuu toisi jo vakaampia ilmoja ja sulattaisi luntakin. Aurinkoisia ilmoja toivoisin ja leppoisia ulkoilukelejä.

KH

Vierailija

Meillä oli pitkästä aikaa eilen mieheni kanssa ihana ja romanttinen ilta. Saunoimme hyvin ja viihdyimme yhdessä sohvalla kylpytakeissa istuskellen. Söimme mieheni tekemät herkulliset iltapalat ja olimme vielä loppuillasta peiton alla hyvin lähellä toista.. kyllä sitä vanhakin ihminen kaipaa toisen läheisyyttä!

Vierailija

Kyllä koti-illat voivat olla ihania, kuten edellinen kirjoittaja kertoo. Ja kyllä päivätkin voivat olla mukavia kun sää suosii ulkona oloa ja luonnon elämää seuratessa. Tänään oli hauska katsella kun mustarastas kylpi lintualtaassa. Altaassa oli lumi sulanut ja siinäkös kelpasi kylpeä oikein riemulla. Meidän pihan on ominut siipirikko mustarastas joka ei pelkää meitä vaikka touhutaan ulkona. Kaikille mukavaa kevään odotusta!

mummo

Vierailija

Tänään minua ilostutti puhelu sukalaiselta, jonka kanssa ei ole aikoihin tullut oltua yhteyksissä. On vain jäänyt aikomukseksi että pitäisi kysyä kuulumisia. Ihanaa, että hän soitti!
Korona-aikaan on juttelu puhelimessa ainakin turvallista ja äänen kuuleminen tuo toisen lähelle.

Kevättä kohti mennään:)

Aika erikoinen tilanne kun tuulien mukana tuli saharasta asti hiekkaa meidängin katolle. Ihmettelin kun ruskeat hiekkaviirut raidoittivat kattoa. Kuulimme sitten säätiedotuksessa mistä on kysymys.  

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat