Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Toivoisin sen olevan vitsi mutta epäilen että ei ole. Mustafa on alusta asti pyrkinyt hipelöimään ja pussailemaan, kiinnostus on ollut fyysispainotteista. Tänään täytyy olla telkkarin äärellä klo 20.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tänään en jätä tätä ohjelmaa väliin. Luin juonipaljastuksia. Turkkilainen Mustafa epäilee, pärjääkö 55 vuotias morsianehdokas hänelle petipuuhissa. Hän itse on 42 vee ja haluaa 4-5 kertaa päivässä ! Hei haloo. Pakko olla vitsi.

Miten Mustafa pärjää nämä väliajat kun ei ole morsmaikkoa, vasta aavistuksia nuoremmasta tai vanhemmasta? Kun on tarve niin monta kertaa päivässä, minusta nolla tuotetta.

Olisiko muita, jotka olisivat tavallisempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mistäpä tietää vaikka Mustafalla olisi rakastajattaria? Hän liikkuu varmasti kuvausten välillä jossain "omilla asioillaan". Tuskin hän on ikinä elänyt selibaatissa.
Nyt vaan olis ikä ja aika ja isäukkokin painostaa vakiintumaan, perustamaan perhe jne.

Vierailija

Kyllä Mustafa on ihan tavallinen mies haluineen. Useimmilla  suomalaisillakin miehillä on salarakas jonka luona paineita puretaan, ette kai ole niin  sinisilmäisä näissä asioissa. 

Vierailija

Mustafa sanoo että hänelle ei välttämättä riitä 5-6 kertaa päivässä. En sanoisi että normaali mies, pikemmin seksimaanikko.
Millainen nainen ikään katsomatta, jaksaa tuota menoa ikuisesti?!

Vierailija

Olipa mielenkiintoinen jakso eilen. Malttamattomana odotan ensi torstaita.

Mitä Mustafaan tulee niin turkkilaiseen tapaan haluaa esiintyä "machona". Eihän tuo 5-6 kertaa päivässä voi mitenkään pitää paikkaansa.Tosin vähän yli nelikymppiset miehet ovat vielä aika vireelejä joten ymmärrän, ettei itseään yli 10 vuotta vanhempi nainen ehkä ole toiveiden täyttymys.

Ihmettelen, miten Mustin treffikumppani suostui ottamaan tatuoinnin muistoksi treffeistä vain muutaman päivän tuttavuuden jälkeen. Tämä ei ole todellista!

Oli mielenkiintoista katsella Royn kahden morsianehdokkaan pullanleipomista + tapasivat Royn vanhemmat. Mielestäni heillä oli parempi tsägä kuin morsianehdokkaalla, joka oli treffeillä Royn kanssa. Roy vaikutti kiinnostuneelta mutta hehkutuksesta huolimatta pusuja ei vaihdettu ja välillä oli vaivautuneisuutta keskusteluissa.

Matthew tuntuu olevan tosissaan ja aidosti kiinnostunut morsianehdokkaasta, jonka kanssa kävi saunassa ja paistoi ensimmäisen kerran elämässään saunamakkaraa. Toivotan tälle parille onnea yhteiseeen matkaan, sopivat toisilleen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat