Sivut

Kommentit (875)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Joka päivä on jaksettava uudestaan kun hallitus muuttaa koko ajan tekemisiään .
On rasittavaa ja myös vaarallista kun ei voi luottaa mihinkään .
Viimeisin tieto tuli tänään ,yli 400 korona rokotuksen saanutta ,sairastui koronaan.

Olisi hyvä jos ne julkaisivat rokotteen valmistan nimen/nimet.

Vierailija

Lääkeyhtiö Astra Zenecan koronarokotteen nimi on vaihtumassa.

Rokotteen nimi on vielä Covid-19 Vaccine AstraZeneca, mutta rokotepakkauksiin ilmestyy vähitellen seuraavina kuukausina nimi Vaxzev

Onko tämä joku hämäysyritys? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Astran rokotteesta kirjoitetaan niin paljon, ensin kielletään käyttö ja sitten se käy nuorille ja toisella kerralla taas se sopii vanhoille.  muista rokotteista ei ole sen kummemmin kirjoitettu, ne on hyväksytty, ihme ja kumma, kaikilta osin. Muut rokotteet on kehitetty samalla aikataululla, eikä niitä sen enempää ole tutkittu,  varsinkaan kerrottu niiden haitoista.

nyt on astaran rokotteesta kerrottu, että se aiheuttaa  heikkoja koronan oireita pian rokottamisen jälkeen. Kun taas Pfizer aiheuttaa toisen rokotuskerran jälkeen  vastaavasti lieviä koronan oireita.

Ihmetyttää, miten muiden koronarokotteiden aiheuttamat haitat ei ole tulleet julkisuuteen.

Mutta on huomattava miten paljon jälkisairauksia ja miten paljon sairaalassa oloa tulee kun sairastutaan koronaan.

Entäpä kun saa toisen rokoitteen Astraa, mitä siitä on seurannut? Onko tästä mitään kokemusta kenelläkään, missään?

Vierailija

Astra Zenecan rokotetta annetaan riskiryhmäläisille ikäluokassa yli kuusikymmentäviisivuotiaat. Aluksi sitä ei saanut antaa  juuri tälle ikäryhmälle. Nyt sanotaan että näissä ikäryhmissä ei ole havaittu haittavaikutuksia, no ei tietenkään  kun heille ei edes tätä rokoitetta aiemmin annettu! Aika outoja päätelmiä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Astra Zenecan rokotetta annetaan riskiryhmäläisille ikäluokassa yli kuusikymmentäviisivuotiaat. Aluksi sitä ei saanut antaa  juuri tälle ikäryhmälle. Nyt sanotaan että näissä ikäryhmissä ei ole havaittu haittavaikutuksia, no ei tietenkään  kun heille ei edes tätä rokoitetta aiemmin annettu! Aika outoja päätelmiä.

Eihän näitä turvallisuusarvioita tehdä pelkästään Suomessa rokotettujen perusteella. Alkujaan vanhemman ikäluokan ihmisiä ei ollut tarpeeksi koeryhmissä, että olisi voitu todeta teho ja haittavaikutukset heillä.  Lääkelupaan tarvitaan muutamia kymmeniä tuhansia käyttäjiä.. Sitten kun rokotusmäärät kasvoivat miljooniin, huomattiin ettei ollut estettä rokottaa vanhojakin  AZ:lla.

Verisuonitukoksia on esiintynyt enemmän nuoremmilla ihmisillä. Heilläkin vain muutamia suhteutettuna rokotettujen määrään.

Suomessa on kuollut koronan aiheuttamaan sairauteen kohtapuoleen tuhat ihmistä. Kuinka monta on kuollut rokotuksen vuoksi? Kuinka monta miljoona on kuollut maailmalla? Kuinka monta rokotuksen jälkeen verisuonitukokseen? Suhteellisuudentaju, ho hoi!

Vierailija

Tein oman ratkaisuni koronainfojen kanssa. Katsoin parhaaksi "pistää pääni osittain pensaaseen" joksikin aikaa.
Kuuntelen Ylen klo 20.30 uutiset ja luen aamuisin paikkakunnan sanomalehdestä koronauutiset, jos otsikossa on jotakin, mikä tuntuu tarpeelliselta.

Elän ohjeiden mukaisesti, vaikka olen yhden rokotuksen jo saanut. Keskityn kaikkeen muuhun kuin koronatiedotteiden vahtaamiseen. Tuntuu ihan hyvältä näin, eikä stressaa.

Vierailija

Asoin tänään taas vantaalla eräässä tarvikeliikkeessä jossa myydään auton varaosia, ym rakennustarvikkeita. Katselin asiakkaita joilla ei ollut kasvomaskia ja yllätys, yllätys, sellaiset tuntuivat puhuvan vironkieltä eikä ollenkaan hajua turvaväleistä muihin asiakkaisiin. Ei ihme että virossa korona jyllää ja tuodaan sitä tänne meillekin.

Vierailija

Minkä voin sille, että olen ollut vuosikymmenet aviossa saman mehen kanssa ja yhdessä on eletty korona-aikaakin.
Yksin asuvat pari ystävääni ovat katkeria minulle.

Jatkuvasti tulee puheissa esiin miten masentavaa on yksinäiset illat ja päivät.
Kyllä minä ymmärrän mutta en tietenkään pysty samaistumaan heidän tunteisiinsa.

Ennen koronaa ystäni olivat yhtenään menossa jonnekin, matkoille, tansseihin jne. Heistä oli upeaa olla vapaita naisia.
Silloin minun elämäni "symbioosissa" mieheni kanssa oli heistä huono asia, liian rajoittunutta elämää.
Nyt on näin että taas minulla on väärin, kun on kumppani rinnalla.

Vierailija

Maailmalla, mm norjassa leviää koronasta ja korona rokotteesta valtavasti VÄÄRÄÄ TIETOA!

Jos saatte kiinasta, tai vaikka havaijilta korona tietoja suomenkielisinä niin olkaapa varovaisia.

Luotettavia ollenee TV, Radio ja ilmeisesti lehdistö sillä eiköhän ne samoista paikoista hankin tietoja.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Saan koronatietoa Suomen uutisista. En tiedä kellä täällä on yhteydet Kiinaan tai Hawaijille.

Heillä jotka lähettelee vääriä tietoja.

Vierailija

Rokotetuotannon käynnistäminen uudelleen Suomessa, tänään ajatuksissa. Viime vuonna heti koronan alussa vaati  Arja Juvonen rokotetuotannon ja lääketuotannon aloittamista Suomessa, omavaraisuuden takia. Miksi se ei ole vieläkään  toteutunut?  Kestänee vuosia ennenkuin tuotannon aloittamiseen päästään. Mikä ajoi Suomen lääketuotannon alas? Tutkimuspuoli olisi myös kehittämisen arvoista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mikä  ajoi Suomen lääketuotannon alas? Tutkimuspuoli olisi myös kehittämisen arvoista.

Raha.

Kotimaista rokotevalmistusta pidettiin liian kalliina. THL:n edeltäjä Kansanterveyslaitos päätti lopettaa rokotetuotannon vuonna 2003.

Suomessa on kehitelty nenäsuihkeena annettavaa koronarokotetta. Rokotteen testaaminen tulee hyvin kalliiksi eli edelleen se raha. Ehtisikö rokote tähän pandemiaan vaikka rahoituskin järjestyisi, ja olisiko suihke lopulta turvallisempi kuin nyt jo kehitetyt rokotteet?

Vierailija

Nyt on jo kaksi rokotetta jotka voivat aiheuttaa veritulpan. Se on kuitenkin hyvin harvinaista mutta tosi kurja juttu. E-pillereiden aiheuttama veritulppa on paljon yleisempi. Siitä ei nosteta meteliä vaan nuoret naiset käyttävät e-pillereitä surutta riskeistä huolimatta. 

Vierailija

Toivoa kumminkin on...

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/4c28d39f-2b87-417b-8115-0f6291bcb8a1

"Modernan mukaan rokotteen teho molempien annosten antamisen jälkeen kaikkia COVID-19-tapauksia vastaan on yli 90 prosenttia ja vakavaa tautimuotoa vastaan yli 95 prosenttia.

Tulokset perustuvat yli 900 COVID-19 -tapaukseen, mukaan lukien 100 vakavaan tapaukseen, jotka on todettu Modernan rokotetutkimukseen osallistuneilla."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat