Sivut

Kommentit (42690)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tuoko usko elämään onnellisuutta vai lisää syyllisyyden taakkaa?

Ihminen joka on syntynyt vankilassa eikä tiedä sen ulkopuolisesta elämästä mitään, ei usko jos joku tulee sellin ovelle kertomaan siitä.

"En ymmärrä mitä tarkoitat vankilalla ja vapaudella, tämähän on minun luonnollinen ja normaali elämänmuotoni, johon olen syntynyt ja jossa vanhempanikin olivat?"

Ongelmaa pahentaa vielä sekin, että sinne syntyneen jo edesmenneet vanhemmat ovat joutuneet sinne rikokseen houkuttelijan vuoksi ja tuo houkuttelija on aivopessyt vankilassa olevien mielet niin, ettei sinne loista valo, joka liittyy vapauteen:

"Jos joku tulee puhumaan vapaudesta, älkää uskoko. Ulkopuolella on kaikki mukava kielletty. Siellä teitä syyllistetään, jos ette toimi siellä olevien normien mukaisesti. Siellä teistä tulee mielenterveysongelmaisia."

Tämän maailman jumala on rakentanut vankilan, joka on täynnä lokeroita. Laatikon sisällä kukin voi vapaasti mennä mihin lokeroon haluaa. Mutta jos joku yrittää kiivetä pois laatikosta, häneen tartutaan lujasti kiinni ja raastetaan takaisin lokerikkoon.

Lokerikon kaiuttimista kuuluu yötä päivää:

"Älkää uskoko, että laatikon ulkopuolella on onnellista elämää. Täällä laatikossa on vapaus. Saatte olla sellaisia kuin olette, uskoa mihin haluatte vailla tietoa, tai olla uskomatta mihinkään.

Ulkopuolella olette tahdottomia robotteja, jossa teidät aivopestään uskomaan kaikki samalla tavalla. Siellä teidät syyllistetään uskomaan, että olette syntisiä, jolloin saamanne syyllisyyden tunne ahdistaa.

Teille uskotellaan, että teidän täytyy uskoa Luojaan ja että muka kaikki tulevat onnellisiksi, jos alkavat elää tuon uskottelun vaatimuksen mukaisesti rehellistä elämää, jossa kunnioitetaan toisia ja sitä, mikä kuuluu toisille.

Sellainen elämä tulee olemaan tylsää, jossa teidän täytyy osoittaa gal.5 mukaisesti toisia kohtaan 'rakkautta,  iloa, rauhaa, pitkämielisyyttä, ystävällisyyttä, hyvyyttä, uskollisuutta, sävyisyyttä, itsensä hillitsemistä'.

Sen sijaan täällä laatikossa saatte vapaasti toteuttaa itseänne. Olette onnellisia, kun ette usko mihinkään. Kukaan ei syyllistä teitä, kun harjoitatte 'haureutta, saastaisuutta, irstautta, epäjumalanpalvelusta, noituutta, vihamielisyyttä, riitaa, kateellisuutta, vihaa, juonia, eriseuroja, lahkoja, kateutta, juominkeja, mässäyksiä'. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

-valone-Käyttäjä698 kirjoitti:
Ei elämä ole noin mustavalkoista!

No millaista?

1.kun 18:21 "Ja Elia astui kaiken kansan eteen ja sanoi: Kuinka kauan te onnutte molemmille puolille? Jos Herra on Jumala, seuratkaa häntä; mutta jos Baal on Jumala, seuratkaa häntä. Eikä kansa vastannut hänelle mitään."

Vrt.:

1.kun 18:21 "Ja Elia astui kaiken kansan eteen ja sanoi: Kuinka kauan te onnutte molemmille puolille (= "HARMAA")? Jos Herra on Jumala (palvoja = "VALKOINEN"), seuratkaa häntä; mutta jos Baal on Jumala (palvoja = "MUSTA"), seuratkaa häntä. Eikä kansa vastannut hänelle mitään."

Millainen ontuu molemmille puolille eli ei ole musta, ei valkoinen, vaan harmaa?

HARMAA:
harrastaa Gal.5: "rakkautta, haureutta, saastaisuutta, irstautta, iloa, epäjumalanpalvelusta, noituutta, rauhaa, vihamielisyyttä, riitaa, pitkämielisyyttä, kateellisuutta, vihaa, ystävällisyyttä, hyvyyttä, juonia, uskollisuutta, eriseuroja, lahkoja, sävyisyyttä, kateutta, itsensä hillitsemistä, juominkeja, mässäyksiä".

MUSTA: 
harrastaa Gal.5: "haureutta, saastaisuutta, irstautta, epäjumalanpalvelusta, noituutta, vihamielisyyttä, riitaa, kateellisuutta, vihaa, juonia, eriseuroja, lahkoja, kateutta, juominkeja, mässäyksiä

VALKOINEN: 
harrastaa Gal.5: ""rakkautta,  iloa, rauhaa, pitkämielisyyttä, ystävällisyyttä, hyvyyttä, uskollisuutta, sävyisyyttä, itsensä hillitsemistä."

Room.15:1  Meidän, jotka olemme vahvoja, on kestettävä heikkojen vajavuuksia. Emme saa ajatella vain sitä mikä on itsellemme mieluista. Meidän on jokaisen otettava huomioon lähimmäisemme, ajateltava mikä on hänelle hyväksi ja vahvistaa häntä. Ei Kristuskaan ajatellut itseään. Onhan kirjoitettu: "Sinun herjaajiesi herjaukset ovat osuneet minuun." Kaikki, mitä pyhät kirjoitukset sisältävät, on kirjoitettu meille opiksi, jotta saisimme siitä kestävyyttä, lohtua ja toivoa....

Room.15: 5

Jumala jolta kestävyys ja rohkeus tulevat, antakoon meidän olla keskenämme yksimielisiä Jeesuksen Kristuksen tahdon mukaisesti, 6 niin että te yksimielisesti, yhdestä suusta ylistäisitte Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumalaa ja Isää.

Ef2:8.. .Paavali, Jumalan tahdosta Kristuksen Jeesuksen apostoli:

"Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon

pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. Se ei perustu ihmisen tekoihin, jottei kukaan voisi ylpeillä.

Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita  tekemään Jumala on meidät tarkoittanut". 

Vierailija][quote=-valone-Käyttäjä698 kirjoitti:
Ef2:8.. .Paavali, Jumalan tahdosta Kristuksen Jeesuksen apostoli:

"Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon

pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. Se ei perustu ihmisen tekoihin, jottei kukaan voisi ylpeillä.

Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita  tekemään Jumala on meidät tarkoittanut". 

 

Aivan oikein olet raamatun lukenut. Lue tarkoin: "Armosta......

luokittelusta Jumalan Sanassa

Jeesus mat.25 "Oli 10 neitsyttä. Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä.

Kun Ihmisen Poika tulee, hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle."

Gal.5:13 "Vapauteen Kristus vapautti. Mutta älkää tämän vapauden varjolla päästäkö itsekästä itsekästä luontoanne valloilleen."

1.moos.3: Eevalla oli hinku laajentaa vapautensa rajattomaksi. Siinä sai Luojan normit huutia, kun esiäitimme päätti huseerata hyvän- ja pahantiedon puun rajoituksen tiehensä.

Olemme perineet Aadamilta ja Eevalta taipumuksen "olla kuin Jumala", eli itse päättää vapautemme rajat.

Raamatun mukaan vapaus ei tarkoita vapautta esim. "lihan tekoihin." Kun Paavali kirjoittaa Gal.kirjeessä hengen hedelmistä ja lihan teoista, harvalla Jumalan etsijällä tulee mieleen, että se on jonkun uskovaisen uhkailua.

On helppo havaita, miten vaikeaa monilla oli seurakunnissa vastaanottaa mm. Paavalin toistuvia muistutuksia karttaa lihan tekoja. Monet olivat ärtyneitä ja reagoivat kiukkuisesti. Esimerkkinä asenteista on se, miten Jesajan kommentteihin suhtauduttiin:

Jes.28 "Keitähän tuokin (luokittelija) luulee neuvovansa? Olemmeko vasta äidinmaidolta vieroitettuja? Käsky käskyn päälle, käsky käskyn päälle, läksy läksyn päälle, läksy läksyn päälle, milloin siellä, milloin täällä! -" Hepreankielessä tuo reagointi kuulostaa lasten lorulta. Jesajan saarnaan reagoitiin lällätyksenä.

1.kor.11 "Käskiessäni en kiitä sitä, että kokoontumisenne ei tee teitä paremmiksi, vaan pahemmiksi. Sillä ensiksikin olen kuullut, että kun kokoonnutte seurakunnankokoukseen, teillä on riitaisuuksia keskenänne, ja osittain sen uskonkin. Täytyyhän teidän keskuudessanne olla ryhmäkuntia, että kävisi ilmi, ketkä teistä kestävät koetuksen."

On yllättävää miten monissa Raamatun kirjoissa palvojia kannustetaan muistuttamaan toisiaan, miten elää jumalisesti ja mitä Jumalan inhoamia asioita asioita tulee karttaa.

Malakia 3 "Silloin Herraa pelkääväiset puhuvat toinen toisensa kanssa, ja Herra tarkkaa ja kuulee."

Minusta se ilmaisu on tärkeä keskinäisessä kommunikaatiossa:) millä asenteella asian ilmaisee, onko siinä välittämistä siitä toisesta ihmisestä, rakkautta saman asian, uskon puolesta...vai tuodaanko kehoituksia tuomioiden ja ilkeyden kera...siinä on vissi ero.

Vierailija

-valone-Käyttäjä698 kirjoitti:
klo.19:48

Kiitos ;)  Jääköön tämä tähän, koska näyttää olevan pakko luovuttaa.

Olen luvannut  Jumalalle ja itselleni Kristinuskoa helluntailaisuutta puolustaa!

 

Jumala ei tarvitse meidän apuamme, eivät uskontommekaan.

kuulijan korvasyyhystä

-valone-Käyttäjä698 kirjoitti:
Minusta se ilmaisu on tärkeä keskinäisessä kommunikaatiossa:) millä asenteella asian ilmaisee, onko siinä välittämistä siitä toisesta ihmisestä, rakkautta saman asian, uskon puolesta...vai tuodaanko kehoituksia tuomioiden ja ilkeyden kera...siinä on vissi ero.

 2.aik.18 "Ahab sanoi Joosafatille: Lähdetkö minun kanssani sotaan? Hän vastasi: "Minä tulen, mutta kysy ensin, mitä Herra sanoo"

Niin Ahab kokosi profeetat, 400 miestä ja sanoi: "Onko meidän lähdettävä sotaan"? He vastasivat: "Lähde; Jumala antaa sen kuninkaan käsiin."

Mutta Joosafat sanoi: "Eikö täällä ole enää ketään muuta Herran profeettaa, jolta voisimme kysyä"? Ahab vastasi: "On Miika , mutta minä vihaan häntä, sillä hän ei koskaan ennusta minulle hyvää, vaan aina pahaa".

Ahab piti Miikan kehotuksia tuomioiden ja ilkeyksien esille tuojana ja siksi vihasi häntä.

Nuo 400 profeettaa oli kurssitettu antamaan palkanmaksajalleen mieluisia vastauksia.

2.aik.18 "Sanansaattaja, joka oli mennyt kutsumaan Miikaa, sanoi: Katso, kaikki muut ovat yhdestä suusta luvanneet kuninkaalle hyvää. Olkoon sinun sanasi heidän sanansa kaltainen, ja lupaa sinäkin hyvää".

Miika osoitti eräänlaista hirtehishuumoria: "Kun hän tuli kuninkaan eteen, Ahab sanoi: Miika, onko meidän lähdettävä sotaan? Hän vastasi (adjutantin "käskyn" mukaisesti): "Menkää, niin te saatte voiton".

"Mutta Ahab sanoi: "Kuinka monta kertaa minun on vannotettava, ettet puhu minulle muuta kuin totuutta Herran nimessä?" (Ts. "puhu minulle mieluisia, älä tosia").

Silloin Miika sanoi, että Ahab kaatuu sodassa. Niin Ahab sanoi Joosafatille: Enkö minä sanonut sinulle, ettei tämä koskaan ennusta minulle hyvää, vaan aina pahaa?"

Mutta Miika sanoi: Minä näin taivaan joukon, jolle Herran sanoi: 'Kuka viekoittelisi Ahabin sotaan, että hän kaatuisi?' Kuka vastasi niin, kuka näin. Sitten eräs sanoi: 'Minä viekoittelen hänet menemällä valheen hengeksi kaikkien hänen profeettainsa suuhun.'

Silloin Sidkia löi Miikaa: "Mitä tietä Herran henki on poistunut minusta puhuakseen sinun kanssasi"?

Ahab sanoi: Pankaa Miika vankilaan vaivaiselle vedelle ja leivälle, kunnes minä palaan voittajana takaisin.'

Miika vastasi: Jos sinä palaat voittajana takaisin, niin ei Herra ole puhunut minun kauttani. Ja hän sanoi vielä: Kuulkaa tämä, kaikki kansat".

2.aik.18:34 Ahab kaatui sodassa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos maailmankaikkeus on ääretön kuka sen sitten loi kun Jumala loi vaan Maan vai miten se nyt menikään...

Se, millaisia asioita kyselemme, paljastaa tietämyksemme ja ymmärryksemme tason. 

Tuota tasoa voi onneksi myös kohottaa, koska Jumala neuvoo: "Vaella viisasten seurassa, niin yhä viisastut."

Jumalan olemassaolossa ei ole sellaista aikakäsitettä kuin meillä, koska meidän tuntemamme aika on luomistyö. Kun aluton Jumala päätti alkaa Luojaksi, hän luovutti energiaansa, josta loi kaiken. Prosessoidessaan energiaansa atomeiksi, hän loi atomit sellaisiksi, että niissä on ajan ominaisuus.

Koska Hänen olemassaolossaan ei ole tuollaista ajankäsitettä, Jumala ei tuntenut oloaan yksinäiseksi ja miettinyt, että mitenkähän saisi "ajan" kulumaan. Hänen aluttomuutensa ja Luojaksi alkamisensa välissä ei ollut "aikaa".

Mutta elämän lähteenä hänellä on kyky luoda energiastaan olentoja, kuten enkelit ja ihmiset, jotka siitä hetkestä alkaen, kun niille annettiin elämä, ne voivat elää ikuisesti. Mutta Luoja ei pakota ketään elämään ikuisesti.

Hän on sanonut suoraan, ilman teologisia saivarteluja, että ikuinen elämä on ehdollista: Se on vain niille, jotka tottelevat Häntä hallitsijana, ts. noudattavat hänen normejaan siitä, mikä on oikein, mikä on väärin, eivätkä nosta itseään jumaliksi siten, että alkavat toimia omien normiensa mukaisesti. 

Omat normit tietenkin ovat mukavia ja siksi siinä piilee vaara: Sellainen ihminen ei tajua, että se, mikä hänen mielestään on nautinnollista ja oikein, voi olla todellisuudessa pahaa ja aiheuttaa paljon kärsimyksiä toisille.

Matt. 11 "Jeesus sanoi : "Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä. Niin, Isä, sillä näin on sinulle hyväksi näkynyt."

Matt. 13 "Sentähden minä puhun heille vertauksilla, että heissä käy toteen Jesajan ennustus, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.

Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'"

Eikö sitten ole ketään, joka ymmärtää Raamatun totuuden? 

Matt. 13 "Mutta autuaat ovat teidän silmänne, koska ne näkevät, ja teidän korvanne, koska ne kuulevat."

Matt. 7 "Se tie on kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät."

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
-valone-Käyttäjä698 kirjoitti:
klo.19:48

Kiitos ;)  Jääköön tämä tähän, koska näyttää olevan pakko luovuttaa.

Olen luvannut  Jumalalle ja itselleni Kristinuskoa helluntailaisuutta puolustaa!

 

Jumala ei tarvitse meidän apuamme, eivät uskontommekaan.

No mihin tarkoitukseet te tarvitsette käyttämällä Kaikkivaltiaan Jumalan Nimeä?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
-valone-Käyttäjä698 kirjoitti:
klo.19:48

Kiitos ;)  Jääköön tämä tähän, koska näyttää olevan pakko luovuttaa.

Olen luvannut  Jumalalle ja itselleni Kristinuskoa helluntailaisuutta puolustaa!

 

Jumala ei tarvitse meidän apuamme, eivät uskontommekaan.

No mihin tarkoitukseet te tarvitsette käyttämällä Kaikkivaltiaan Jumalan Nimeä?

Malakia 3 "Ja minä lähestyn teitä pitääkseni tuomion ja tulen kiiruusti todistajaksi velhoja ja avionrikkojia ja väärinvannojia vastaan ja niitä vastaan, jotka sortavat palkkalaista palkanmaksussa, leskeä ja orpoa ja vääntävät vääräksi muukalaisen asian eivätkä pelkää minua, sanoo Herra Sebaot.

Sillä minä, Herra, en muutu, ettekä te herkeä:
isienne päivistä asti te olette poikenneet minun käskyistäni ettekä noudata niitä. 

Kääntykää minun tyköni, niin minä käännyn teidän tykönne, sanoo Herra Sebaot. Mutta te sanotte: Missä asiassa meidän on käännyttävä?

Ynseät ovat teidän puheenne minua vastaan, sanoo Herra. Mutta te sanotte: Mitä me olemme puhuneet sinua vastaan?

Te sanotte: Herran palveleminen on turha; ja mitä hyötyä siitä on ollut.

Nyt me kiitämme julkeitten onnea. Ne, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on, he kiusaavat Jumalaa, mutta pelastuvat.

Silloin myös Herraa pelkääväiset puhuvat toinen toisensa kanssa, ja Herra tarkkaa ja kuulee; ja muistokirja kirjoitetaan hänen edessänsä niiden hyväksi, jotka Herraa pelkäävät ja hänen nimensä kunniassa pitävät*.

Ja te näette jälleen, mikä on ero vanhurskaan ja jumalattoman välillä, sen välillä, joka palvelee Jumalaa, ja sen, joka ei häntä palvele."

* Mat.6 "Rukoilkaa näin: "Isämme taivaassa, pyhitetty olkoon sinun nimesi."

Sana pyhä on puhtaan synonyymi. Miten Jumalan nimi on liattu? Hyvin monella tavalla. Hänen nimissään on mm. käyty tuhansia sotia, tehty satoja miljoonia orpoja ja leskiä. Hänen nimissään on vallattu kansoja ja alistettu köyhyyteen. Hänen nimissään on surmattu miljoonia "vääräuskoisia". Jne.

Jumala on luvannut tuomita ikuiseen elämään hienoissa olosuhteissa ne, jotka nyt puolustavat Häntä hänen nimensä häpäisijöitä vastaan. Hänen palvelijansa näyttävät Raamatusta, että päinvastoin kuin miljardeille on uskoteltu, "Jumala ei ketään koettele eikä kiusaa."

Tämän pahan maailman saatua ansaitun loppunsa ikinä ei enää tule aikaa, jolloin ihmisyksilöillä on etu saada puolustaa Luojaa samalla tavalla, kuin maallista isäänsä rakastavat lapset puolustavat isäänsä, jos häntä vastaan esitetään perättömiä pahansuopia, vääristeltyjä panetteluja, jonka syyksi pannaan vehkeilijöiden omat julkiset ja salaiset väärinteot.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
-valone-Käyttäjä698 kirjoitti:
klo.19:48

Kiitos ;)  Jääköön tämä tähän, koska näyttää olevan pakko luovuttaa.

Olen luvannut  Jumalalle ja itselleni Kristinuskoa helluntailaisuutta puolustaa!

 

Jumala ei tarvitse meidän apuamme, eivät uskontommekaan.

No mihin tarkoitukseet te tarvitsette käyttämällä Kaikkivaltiaan Jumalan Nimeä?

Olis jotain tolkkua, jos kysyisit, mihin tarvitsette Koskenkorvaa. Sen voi sentään määritellä. Kaikki muuhan on mielikuvituksen tuotetta, ellei toisin todisteta, eikä ole todistettu.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat