Antu sai ruualla kuriin autoimmuunisairautensa

Antu Soraisella, 52, diagnosoitiin vuosi sitten Hashimoton tauti. Tiukka ruokavalio pitää oireita kurissa.Lue koko juttu

Antu sai ruualla kuriin autoimmuunisairautensa

Kommentit (7)

asetaldehydi

Jos kärsit autoimmuunisairaudesta, vältä asetaldehydiä. Sen johtopäätöksen tuosta voi vetää. Lasi viiniä ja lihakset tulehtuu... Asetaldehydi mahdollistaa uusimpin tutkimuksien mukaan vatsan bakteerien siirtymisen muualle elimistöön aiheuttaen tulehdustilan nousua. Onneksi siihen on olemassa hoito ja vieläpä suomalainen innovaatio. Acetium.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vuokko

Suosittelen etta kaikki lukisivat kirjan " Terveysmeedio auttaa" . Kijoittaja on Anthony William. On paras lukea kokonaan eika saikahtaa alkua. On avaramielisille ja ennakkoluulottomille
Ja muillekin joita kiinnostaa terveys ja hyvinvointi.

Vierailija

No huhhuh, eihän tuossa ruokavaliossa saa syödä paljon mitään. Ei onnistuisi minulta, mutta varmaankin tosi paikan edessä olisi pakko yrittää. 

Tia.A, 68v.

Vierailija kirjoitti:
Gluteeni, ei gluteiini.
Itse olen juuri vastaava väärin kirjoitaja.Johtuu siitä olen kuulovikainen.Ennen ei asiaa tutkittu ja opein sanat värin. Vasta työpaikkka terveystarkistus jäin kuulovioista kiinni.30 vuotiaana siinä opein kirjoitamaan sanoja väärin. Vasta vuonna 1999/ 2000. minulle tarjtiin mahdolisuus puhe opetus.En elämäni ruuhkavuosina ymärtänyt sen sisältö ja kieltäydyi.Siloin olin viimeisen korvaleikaus käynnyt läpi.Saanut hetkelisesti kuulon takaisin.Hiljaa hävisi ja nyt on 2kuulokojetta ollut vuodesta 2015 lähtien. Laitoin siski aina sanat ei oikein ja ei tekstikään.Ei tarkoituksella vaan syy voi olla oikeasti joku.Miksi ei oikein kirjoita.Kuten vierailia huomautti miten kirjotetan lainatussa tekstissä sana gluteiini oikein. No opin minäkin.Kiitos!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat