Sivut

Kommentit (60)

Minulla ei ole tarvetta kompastella detaljeihin, mutta onhan selkeää näyttöä olemassa siitä, että ns. kovat eläinperäiset rasvat ovat ongelmallisia kolesterolia ajatellen ja rasvaisissa maitotuotteissa on tätä kovaa rasvaa. ja jos et ymmärrä mitä on kova rasva - ota selvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kabanossi on hyvää grillattuna - kun ei erehdy lukemaan tuoteselostetta. ;) noh, jotainhan ihmisen pitää syödä ja tämä tuoteselosteiden lukeminen on vaan semmonen "vamma" päässä, voihan siitä päästä erooniin jos oikein opettelee. ;)

Lainaus:

Mitä luinkaan? Onko joku karppaaja valittu grillimakkaraksi?

Aloittaja ei huomannut otsikkonsa tahatonta komiikkaa, mutta minua lipsahdus jaksaa naurattaa edelleenkin.

Onhan se huvittavaa on, mutta eihän se asiasisältö kauas totuudesta heitä - rasvaista ja tirisevää. . .;DDDDD

Ravintoon liittyvissä asioissa seilataan ääripäästä toiseen. Media on keskeisessä asemassa tässä hössötyksessä.
Omat kolesteroliarvoni olivat pikkuisen koholla vuosi sitten. Lääkäri ehdotti heti lääkitystä. En suostunut, olen ottanut statiineista selvää.
Saa nähdä nyt, mitä näyttävät testitulokset ensi kuussa.
Minulla todettiin maitoallergia keväällä. Syön nykyisin kalaa, lihaa, perunaa, luonnontuotteita ja paljon vihanneksia. Oma leipomani ruisleipä on ruokavalioni runko. Käytän voita, joka ei aiheuta oireita. Kananmuna on kuin myrkkyä ottaisin. Kovat kivut, huimaus, ripuli ja pahoivointi seuraavat tunnin sisällä.
Ihan tasan tarkkailemalla omaa elimistöään löytää itselleen sopivimmat ruoka- aineet. Syön mielelläni A- luokan grillimakkaraa ja mertwursikin kelpaa. Transrasvat heittäisin hevonpersiiseen!

Lainaus:

Syön mielelläni A- luokan grillimakkaraa ja mertwursikin kelpaa. Transrasvat heittäisin hevonpersiiseen!

A-luokan makkaraa ei ole enään, vaan makkaroissa pitää ilmoittaa selkeästi lihapitoisuus.

Snelmannilla on hyvät nakit ja makkarat.

Miten joku voi syödä makkaraa? Minä en ole vuosiin syönyt muuta kuin kalaa ja kanaa ja tietysti paaaaaljon kasviksia, papuja, pähkinöitä, hedelmiä, marjoja ja täysjyväviljaa. Jos syön liha-aterian, vaikka pienenkin, alkaa vatsa heti protestoida ja olo on tosi raskas ja tunkkainen. Miten nykyihmisetkin taantuvat villi-ihmisten tasolle, mursuamaan lihaa ja läskiä. Sitäpaitsi ne nuo eläinrasvatahan, pl kana ja kala, ovat sitä haitallista eli kovaa rasvaa ja haluan olla hyvä paitsi vatsalleni, myös sydämelleni ja verisuonille.

Ihme juttu, eikö vieläkään ketään karppaajista ole
saatu valittua vuoden 2012 grillimakkaraksi???

Taitaa olla kisaan aika korkeat kriteerit?

Lainaus:
Anonyymi 10.09.2012 07:25
Ketjun otsikkohan on jo tosiasian toteamus; karppaaja on siis valittu grillimakkaraksi - ja aiheesta!

Jollakin vielä sentään on huumorintajua niin paljon,
että huomasi tahattoman tilannekomiikan :)

Mitäs huumorintajua tuo nyt tarttee, suomen kieli nyt on niin monisäikeistä, että sitä voi välillä väänellä ja tulkita miten tahtoo. Ja tuossahan on selvä lauseen alku jota pitää vain jatkaa sillä, että mikä se ko. makkara on...

Lainaus:

Mitäs huumorintajua tuo nyt tarttee, suomen kieli nyt on niin monisäikeistä, että sitä voi välillä väänellä ja tulkita miten tahtoo. Ja tuossahan on selvä lauseen alku jota pitää vain jatkaa sillä, että mikä se ko. makkara on...

Samalla logiikalla:

Miehen valinta autoksi.
Naisen valinta aviomieheksi.
Maalarin valinta ulkoseinämaaliksi.
Mummon valinta sukkalangaksi.
Karppaajan valinta leipärasvaksi.

Lainaus:

Karppaajan valinta leipärasvaksi. . . HAHAHAHAAAAAA - että repesin;)

Leipärasva = rasva joka levitetään leivälle. Luonnollisestikaan karppaaja ei syö leipää, joten jutun clou piilee juuri siinä.
Liian vaikeaa?

Vierailija

Et vissiin jaksanu lukee otsikkoo ees loppuun... Karppaajaa kiinnostaa eritoten ensisijaisesti ne hiilarit, sen jälkeen valitaan muilta ainesosiltaan paras vaihtis.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat