Sivut

Kommentit (2984)

Vierailija

Miten ihmiset kehtaa jättää niin kauheat roskakasat jjälkeensä Niin nytkin taas Vapunaatton jusein nuorisoa syytetään mutta yhtälailla aikuisetkin noin tekevät Itse voin aivan täydestä sydämestäni sanoa etten tuollaista sotkemista ole koskaan tehnyt. Olen iloinen, että Tuossa siisteys asiassa olen saanut vanhemmiltani lapsuudestani asti oikeanlaisen kasvatuksen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Niin kyllä totta on, että uskonnon ja sananvapautta ei enää ole

Olen sitä ikäluokkaa kun kansa- ja oppikoulussa uskonto oli pakollinen oppiaine. Nykyinen vakaumukseni on ateismi.Silti mielenrauhaani järkyttää tämä Päivi Räsäseen kohdistuva "ajojahti". Kristinusko on ainakin vielä suomalaisten valtauskonto ja se perustuu Raamattuun. Aletaanko nyt polttamaan raamattuja rovioilla ja kielletään kristinuskon opetus tykkänään? Mielestäni ei hyvä koska ainakin minä sain sen opeista paljon hyvää elämääni. Olen elämäni aikana tutustunut muutamiin homoseksuaaleihin. Heitä ei voisi vähemmän kiinnostaa Räsäsen mielipiteet. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Minua pännii, että nykyaikana ihan kaikesta mahdollisesta tehdään suuri hulabaloo niin että yhtään mitään ei uskalla sanoa. Räsänen sentään pohjaa mielipiteensä Raamattuun mutta miten on laita esim näiden muiden ulkonäköä arvostelevien ihmisten laita. Esimerkiksi lihavia on syrjitty ja haukuttu jopa julkisesti maailman sivu. Koska valtakunnansyyttäjä puuttuu tähän asiaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Samaa mieltä nyt ei voi enää mistään asiasta puhua tai sanoa mielipidettään. Nykyisin asioista loukkaantuvat eniten juuri ne joita asiat evät kosketa laisinkaan, eikä siis pitäisi heille kuuluakkaan.On kun muoti villitys valittaa kaikesta , kunhan vaaan saadaan olla näkyvillä vaikkapa mediassa.
On tuo käytös myös siksi että saadaan kaikki tärkeimmät asiat pois päiväjärjestelystä. on köyhyyttä ja ruokajonoja tyäpaikkoja ei ole Puhutaan syrjääntyneistä, mutta juuri mitään ei tehdä heidän hyväkseen Puuttua pitäisi myös lasten, nuorten ja vanhuksien asemaan ja ja nythän on että juuri sieltä säästetään missä hätä ja eniten palveluja tarvittaisi

Vierailija

Harmittaa kun Respecta ei voi laittaa kaikkien tuotteiden hintaa näkyville . Kengät jo hyvät netistä katsoin., mutta on käytävä paikanpäällä katsomassa niiden hinta. jos budjetin yli en voi niitä ostaa. Tai sitten on soitettava ja kysyttävä

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat