Sivut

Kommentit (3098)

Marraskuun viimeisen päivän aamu vuosi sitten.  Nyt juuri jo iltapimeällä huomasin kun katsoin ikkunasta, että maa on valkoinen. Valoisan aikana ei vielä ollut. Poishan se pian sulaa kun on useita lämpöasteita ennustettu tänne etelärannalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kiitos ihanista kuvista. Monet vuodenajat ja säät on tuo vanha mökki kokenut. Voisipa kertoa tarinan entisistä asukkaista.

Tia.A, 68

Kiitos kaikille ihanista kuvista ja kertomuksista.oli mukava lukea. Nyt toukokuu 2021. Lesken lehdet kukineet.Voikukat nostaa päätä maastosta. Kaikialla kauniita valkovuokoja.Koivu on jo hiirenkorvilla!Itse en taida dikimaailma,että osaisin kuvan liitää.Luonto todella tulee kerrostalo lähiötkin vastaan .Kun lähtee kävelee kävelytieitä pitkin ja eteen tulee puistoja,polkuja,peltoja ojia.Löytyy myös metsää.Linnut laulaa.Kaikki he puuhaavat pesän rakentaminen.Ketuun voi todella törmätä aamulla ja alku iltaa Itä_helsingin lähiöt..Tulee metsästä etsii ravintoa lähiöt. Kun on ne villi kanit.Koti kissat jotka karaneet tai lasketaan ulos.Ymärtämättä lähiöissä jossa metsää,metsää osa kaadettu, ketut lähtee ravinon perään asutus.Kettu todella nappa Kissat ravinoksi,kuin villikanit,rusakot,jänikset.Hyvää alkavaa kesää kaikille. Äitien päivää ymm.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat