Sivut

Kommentit (8877)

Vierailija

Ihana kun taas alkoi "Remontilla rahoiksi Avalla" Nyt on vuorossa viisi erilaista remontoitavaa omakotitaloa jotka on kuskattu yhteen riviin. Jo parin jakson jälkeen erottuu jyvät akanoista. 

Vierailija

Hei vierailija klo. 17.08. Olen ihan samaa mieltä  ohjelman mielenkiinnosta. Kiva seurata muotoutuuko ne talot moderneiksi vai saavatko ne niihin edes ripauksen  kyseisen talon aikakautta.

Nyt ainakin tietää mitä mitä katsoa ja olen muutenkin "remppaohjelmien" suurkuluttaja vaikken tule itse koskaan mitään remppaa tekemään.

Mukavaa vappua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Remppa

Kyllä remppa-ohjelmat on mielenkiintoisia ja etenkin tämä "Remontilla rahoiksi" kun siinä ne viisi paria kilpailevat keskenään viikon voittojasta. Mielestäni tuomarikolmikosta saisi vaihtua tuo nainen, koska hänellä on liian henkilökohtainen suhtautuminen sisustukseen..Muutenkin kolmella tuomarilla on liian hallitseva rooli pisteiden annossa. Onhan se finaalijakso aina hieno katsoa miten huutokaupassa käy. 

Vierailija

Katsoin tänään kakkoskanavalta Kekseliäs nikkari ohjelman. En ole aienmin tuota katsonut Netistä kurkkasin niin tämä jo kolmaskausi Tätä alan katsoa Iloksei huomasin, että vaika Isällä on paljon töitä,niin ihanasti antaa lapsilleenkin aikaa. Synttäri lahjaksi teki putputus veneen ja hauskaa oli ja nyt tekevät Haaveilutornin

Vierailija

Tottakai äiti myös on lasten kanssa, vaan olen senajan hmisä, jolloin mies ei kauhean paljon ehtinyt tai osannut olla lasten kanssa . Olivathan jo kotonaan sellaiseen kasvatukseen tottuneet Onneksi nykyisin tuo tilanne paljon korjaantunut

Vierailija

On se vain jännää huomata olkoon sitten vaatteita,astioita, sisustusesinettä tai huonekalua. niin kaikki vanha on on taas palannut tai palaamassa muotiin. Jotkut kyllä on ihan hyviä ja kauniit tai sitten jokut ihan kauheita niin ovat nyt suosittuja Oman ikänsähän noissa ainakin huomaa, Aikuinen tyttäreni nauraen tokaisi, että onko hän jo todella noin vanha Ennen kotimaassa tehtiin kaikkea todella pajon ja työn tulos oli laadukasta. Tänäpäivänä kaikki melkein ulkomailla teetetään ja laatu ei toellakaan ole kunnollista ja vielä useinkin hyvin kurjissa oloissa joutuvat tekemään. Eivät edes nuo kuuluisat suomalaiset nimekkäät kykene enää tekemään kotimaassa. Vaan Jokunen enää on täysin kotimainen

Vierailija

klo 17:45, näin on ei kyetä enää kaunista tekemään. Jääveistokset tosin ovat todella kauniita vaa sulavat aikanaan.

On mennyt valitettavasti Ikean tuotteisiin, niitä sitten kirppiksillä melkein ilmaiseksi tarjotaan. Niin on entiset tuotteet kauniisti suunniteltuja ja ennen kaikkea käyttötavara käytännöllistä. Nyt tiskikon, mikro, uuninlämpö määrää tuotteen laadun, vaikka pitsaa ostetaan eniten valmiina.  Lasitavarat ja juomalasit kyllästyttäviä.

Mihin on Suomen suunnittelu mennyt, hyviä japanilaisia meillä kyllä on. Ulkona seisovia patsaita ja muistomerkkejä voisi olla enemmän, varsinkin jos ne olisivat katselemisen ja tutkimisen arvoisia.

Vierailija

Tuli noista edellisistä kirjoituksista mieleen että minun lapsuudesani maaseudulla ei tullut mieleenkään että isä tai äiti olisi leikkinyt meidän lasten kanssa tai vaikkapa ollut mitään yhteistä harrastustoimintaa. En ole aiemmin tullut miettineeksi tuota asiaa. Kyllä on ilo katsella kun vanhemmat puuhailevat lasten kanssa ja niistä jää lapsille mukavia muistoja. Kaiketi maaseudulla oli niin kovasti töitä ettei leikille jäänyt aikaa. Noista vanhoista tavaroista, tätini sanoi että kun noista "romuista" pääsisi eroon niin en niitä nurkkiini kaipaa.

Vierailija

Eikö nuo turkkilaiset jo kyllästytä.  Eikö ketään muuta ole esitellä lööppilehteen? On siellä mukaviakin kavereita ollut mukana. Ei kannata hötkyillä ja odottaa turhia lupauksia näiltä etelän miehiltä. Lupaukset saattavat olla syvästä rakkaudesta puhumista kun kotona odottaa vaimo ja liuta lapsia. varottelen ja elämäntavat isoissa perheissä ovat erilaiset kuin meillä suomalaisilla. Vaimot yleensä kotona ja mies matsona maailmalla.  Varsinkin jos asuvat  siirtolaisina, niin vaimot tuskin puhuvat maan kieltä, helppo nakki.

Tia.A, 68

Kevään alkaessa luonto herää,voi sitä iloa kun olen yksin aina   kuljeskelemassa: Näin ensimäisen leskenlehden!Ja nyt kaikialla missä kuljeskelen on paljon kauniita valkovuokkoja maastossa. Kuulokojeisiini lisättin volumia,ovat dikitaalisia,Kuulen lintujen äänet! Kevät puuhissa ovat.Koivulehdet ovat jo isoilla hiiren korvilla, tarkaailen niidenkin kasvua päivitäin.Kun alkuiltaa kävelen urheilupuiston ohi,jossa isot kentät.On jalkaplloilijoita- seuratominta! Mutta toinen alue nuori lapsia,omilla jalkapaloilla potkimassa palloa ja.toiset nuoret  koripalloa heitämässä.Elämän iloa heistä sivulisena,  tartuu minuun  ohi kulkiessani! 

Vierailija

ihanaa kun on luvassa lämpöisempiä kelejä. Uskaltaa laitella jo enemmän kesäkukkia ja luonto pääsee uuteen alkuun. Pikkulinnut konsertoivat iloisesti ja oma mielikin herää huomaamaan luonnon ihmeellisen voiman. 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat