Pikamarinoitu kasslerpihvi on parasta grillissä

Kasslerista tykkäävät niin grilli kuin grillaaja. Mehevän rasvainen kassler kestää reiluakin paistamista kuivumatta. Kääntele pihvejä silti ahkerasti, niin lopputulos on sekä kauniin ruskea että suussa sulava.Lue koko juttu

Pikamarinoitu kasslerpihvi on parasta grillissä

Kommentit (4)

Vierailija

Toivottavasti kukaan ei kuitenkaan käytä raa'an lihan kanssa tekemisissä ollutta marinadia salaatinkastikkeena. Sehän heitetään tietysti pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Käytetään tietysti toisessa kipossa ollutta marinadia, joka ei ole ollut tekemisissä lihan kanssa.  sitä ohje nähdäkseni tarkoittaa

HELVI ALA_KIHNIÖ

Itse käsitin, että lihaan imeytymätön marinadi kaavitaan vaikkapa lihan pinnalta salaatin sekaan.
Toki tämä voi ärsyttää vegaaneja ja sitruunan pomintatavasta riippuen myös fruitarianismin harjoittajia.
Kun kerran Teuvo laitoit niin miten laitoit?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat