Pekka Sauri: "Olen aina ollut yksinäinen"

Isot elämänmuutokset ovat vetäneet psykologi Pekka Saurin syviin vesiin. Välillä menneisyys tuntuu hänestä voimallisemmalta kuin nykypäivä.Lue koko juttu

Pekka Sauri: "Olen aina ollut yksinäinen"

Kommentit (4)

Anemone nemorosa

Kiitos avautumisestasi tästä vaikeasta aiheesta.  Yksinäisyyttä ja masennusta perusmielentiloina kantavana on lohdullista kuulla, että tämän tummavireisen mielen kanssa on mahdollista elää, ehkä nyt iän myötä hiukan tyynemmin. 

Vierailija

Kiitos Pekka jälleen kerran!
Tekstisi oli kuin kuvaus omista tuntemuksistani. Yksinäisyys rauhoittaa, eikä muiden ihmisten seuraa kaipaa, jos ei ole mitään annettavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
LETTU

Hienoa Pekka Sauri jos Ihminen on yksin ei ole kuitenkaan Yksinäinen näin minä tunnen ja mielummin yksi hyvä ystävä kun kymmenen huonoa

tia.a.68v.

Kiitos avautumisestasi lukioille.Kenties jokainen löytää sinusta itseään?Kun ikää tulee elämä kaventuu,ystäviä kuolee ja se rakas tärkeä henkilökin jossain 20.3.21..Jonka luuli elävän ikuisuuden.Kun ei hautajaisia ,ei arkua,ei hyvästi jättöjä kuoleille.Ei todelisia kasvoja kuolemalle.Itse menetin koko korona aika 15 ihmisitä elämästänni.He eivät kuoleet korona,vaan muuhun.Itse elän hetkessä.Nautin myös kotini yksin olosta,mikä rauha siihen kätkeytyy.Pääni pidän kasassa kuljeskelemalla yksin päivitäin ja paljon.Säällä kuin säällä läpi vuoden aikojemme ja tuo hyvät yöunet ulkoilu.Kuuntelen myös radio Nostalaagia,Vie nuoruuten ja ihaniin muistoihin.Rakastan myös vuoden aikojamme tuo aina jotain uuta mitä odotaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat