Kommentit (19)

aivojumppaa ikäihmisille

Kiva peli! Kesti vähän aikaa ennenkuin hoksasin kuinka sitä pelataan, mutta nyt kun olen jyvälla asiasta niin tulen varmaan pelaamaan, jos nyt ei ihan joka päiva, mutta aika useasti kuitenkin.

Kiitos ET-lehti päivittäisestä Sudokusta!

aivot töissä päivittäin

Kiitos tosiaan päivittäisestä sudokusta. Harrastan kyllä ristikoitten ja sudokujen täyttämistä muutenkin päivittäin. Viimeisin ET:lehtikin oli  oikea harrastajan unelmalehti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei aivojumppaa ikäihmisille & aivot töissä päivittäin,

Tosi kiva kuulla, että pidätte ET:n sudokusta. Olemme toimituksessa myös iloisia siitä, että sivuillamme voi nyt jumpata aivoja sudokun parissa. Kivoja pelihetkiä!
Terveisin Eveliina ET:stä 

Ulla Tikkari

Kiitos sudokusta! Tykkään siitä, että heti näkyy tuleeko oikea tai väärä numero. Kaikin tavoin kiva sudoku ja kerran on jo vaikeinkin taso mennyt läpi.

Vierailija

Hyvät sudokut. Kisaan itseni kanssa ja yritän alittaa oman edellisen aikani kussakin kolmessa pelissä useita kertoja, kun muisti ja keskittymiskyky olematon ja tarvitsevat treeniä.

Vierailija

Sudokun vieressä ainakin nyt taas vilkkuva mainos on niin paha, että silmäni eivät kestä sitä vilkutusta kun se tulee näkökenttään koko ajan. sudokut olisivat muuten yviä ja kivaa aivovoimistelua. 

Vierailija

Sudoku on minun unijuomaani. Joka ilta nukahdan laskemiseen 1,2,-9.

Mutta ET sudokuun en voi tehdä muistiin merkintöjä.  Ns. kolmoset on aika vaikeita.

Aloittelija

Olen tottunut heti alusta alkaen laittamaan ruutuihin mahdolliset kandidaatit. Tälläinen helppo pysyy vielä mielessä, mutta mites vaikean vaihtoehdot?

Vierailija

En pääse enää pelaamaan sudokua. Cookie ilmoitus "we care of your privacy" ei poistu vaikka painan "I accept". Onko muilla sama ongelma?

Sudoku-fani

Miksi sudokun käynnistys kestää ?

Jos yritätte sitä kautta mainostaa enemmän, lopetan tämän homman pikimmiten ?

macci

Hei. Miksi sudokun puhelimen aloitukseen tulee viesti "We care about your privacy", joka ei liiku mihinkään ja estää koko sudokun pelaamisen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat