Marianna sai häädön kesken syöpähoitojen: "Uusi koti asumisyhteisössä toi turvaa kipujen keskellä"

Marianna Koivunen, 59, menetti yllättäen asuntonsa kesken syöpähoitojen. Uusi koti löytyi toiselta puolelta Suomea seitsemän aikuisen yhteisöstä.Lue koko juttu

Marianna sai häädön kesken syöpähoitojen: "Uusi koti asumisyhteisössä toi turvaa kipujen keskellä"

Kommentit (5)

tia.a68v.

Kiitos todella mahtavasta  selviytimis tarina: Naisesta jolle seinä ei tule misään vastaan.Aihe ja siat  on itse kunkin hyvä peiltata elämässään. Miten monasti valitamme arjesta,ihmisistä tapahtumista tai puutteista. Vaikka voisimme opetella kiitolisuutta.Olla kitolisia se mitä on,eikä aina verata itseämme toisiimme. Hyväksyä itsemme kuin ympäröivän elämämme ihmiset avuineen puuteinemme.

Vierailija

Kiitos! Ihana tositarina.

Ovat kyllä mahtavia nuo yhteisöasumispaikat heille, joille ne sopivat luonteeseen. Olen itse introvertti enkä siksi varmaankaan yhteisöön menisi asumaan, mutta toivottavasti kaikki he, jotka tuollaista asumistapaa toivovat elämäänsä, myös sen saavat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vuokranantaja itsekin

Kyseessähän ei missään nimessä ole häätö, vaan ihan normaali ja laillinen vuokra-asunnon irtisanominen. Vuokranantajakin on usein vain ihminen, yksityishenkilö, jolle voi tulla vaikka pakottava tarve myydä asunto. Muuten mukavassa jutussa ihan normaali elämään kuuluva asia laitettiin kuulostamaan sairaan ihmisen kiusaamiselta.

Vierailija

No juu, häätö on viranomaisasia, raskaampi tilanne kuin asunnon irtisanominen.

Lopputulos on kuitenkin sama eli asunnon menettäminen.
Asukkaan kannalta se on iso ruljanssi löytää uusi asunto, järjestää muutto kaikkine siihen liittyvine asioineen.
Tuosssa tapauksessa kaikki tapahtui tosi huonoon aikaan.

Hieno selviytymistarina :)

Ninnin

Juuri näin! Nyky-Suomessa vuokranantajasta halutaan tehdä syntipukki, vaikka totuus on toisenlainen, samoin työnantajasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat