Mikä on ET Terveys 1/2022 paras juttu?

Mistä tämän numeron jutusta pidit eniten? Samalla voit antaa meille palautetta tai kertoa, mistä haluaisit lehdessämme kirjoitettavan.Lue koko juttu

Mikä on ET Terveys 1/2022 paras juttu?

Kommentit (1)

Sirpale

Oli kiva lukea lehdestänne ruoan valmistusta hauduttumalla.Olen vuodesta 1996 valmistanut lähes kaikki ruoat Braun MultiGourmet höyrykeittimellä,höyryttämällä.OLIN himo suolaaja ennen,mutta höyrykeittimen myötä en käytä suolaa lainkaan ruoan valmistuksessa.Valmistan mieheni ja minun ruoat esimerkiksi broilerin rintafilét niin,että Braunin eka koriin laitan itse maustetut ensin höyrystymään 30 minuutiksi.Toiseen koriin laitan keskelle perunat ja molempiin korin päihin pikkuporkkanat ja parsakaalia-taas ajastin 30 minuuttia ja hups,meillä on erittäin maittava lounas valmiina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat