Nestettä jalkapohjissa

Kun jalkapohjissa on nestettä, missä on vika? Omalääkäri vastasi ongelmaan ja sai myös lukijat kommentoimaan asiaan. Osalla vaiva liittyy kilpirauhaseen.Lue koko juttu

Nestettä jalkapohjissa

Kommentit (4)

Minulla oli myös aamuisin tunne kuin kävelisin "geelin" päällä.

Myöhemmin minulla todettiin nivelreuma,
geelitunnetta ei ole enää, mutta jalkapöydät on pahasti "levinneet",
hankalaa löytää enää sopivia kenkiä :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
monijalkavaivainen.

Jalanpohjassa on turvotusta etuvarpaan ja nimettömän alla. Huomasin nyt aamulla. Eilen töissä tuntui jalan pohjassa kipua ja oli paha kävellä. Sama kohta missä nyt turvotus. Minulla todettu morttoni ja laskimoiden vajaatoiminta.

Vierailija

Hei!Veriarvot hyvät, ollut ruokavaliohoitoista diabetesta parhaassa normaalitasapainossa kymmenenkin vuotta?Eli lähestulkoon terveiden paras sokeritasapaino.Voisiko 58 vuoden ikä selittää ja poikkeava liikuntamäärä tavalliseen nähden ja raskaat työt, jalkojen rasittumisen niin että värisevää sähkövirtaa tuntuu jalkaterissä ja käsissä ja astuessa jaloille todella outo tuntoaistimus aiempaan verrattuna(jopa lihomisesta aiempaa paksummat kantapatjat ja päkiän aluskudokset eri lailla hermotettuina kuin ennen ja täysin terveet statukset eli verenkierto,tunto,lämpö, ehkä useammin kylmässä hiessä ja erittävät päivittäistä pesua vaatien ja sukkien vaihtoa,myös plantaarifaskiittioiretta eli epänormaali tuntoaistimus varatessa jaloille jalkapohjissa joissa myös arkuutta rasitusreumaattisena oireena).Jotain patjamaista tuntuu erilailla kuin ennen jalkapohjissa päkiöiden ja kantaluun alla varatessa ikäänkuin anatomia olisi muuttunut tai paranormaali-ilmiö, täynnä painetta aistivia uusia paksumman kudoksen hermopäätteitä.Palstoilla loputtomasti valituksia että pelätty tätä ilmiötä puutumisineen ja pistelyineenkin polyneuropatiaksi tai monihermosyndroomaksi joka ei vaikuta liittyvän mihinkään sairauksiin vaan olevan vauriotyyppinen ikääntymisilmiö kaikillako niin että jokaisella epäillään pahaa sokeritaudin komplikaatiota ainoaksi syyksi!Valtaosa kaikenikäisistä polyneuropatiapotilaista ei sairasta mitään eikä syytä löydy koska se on erillinen muu sairaus.Halutaan tästä lisätietoja jos niitä on!Kiitos.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat