Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

Suosituimmat
25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

Suosituimmat
16.3.2017

Minua harmittaa kun suomalaisia vanhuksia ei puolusta kukaan. Jokunen kirjoitus silloin tällöin ei asioita paremmaksi muuta. Missä on päättäjien herhiläisjoukko joka pitäisi vanhusten asioita esillä ja vaatisi parannuksia asioihin.

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

21.2.

Olen jäämässä seuraavan vuoden sisällä eläkkeelle. Olen ilmeisesti aika työorientoitunut, koska viihdyn töissä, antuin hallitusta vipinästä. Ajattelen harrastaa kuntosalia ja vesijumppaa, konsertteja ym., kuten olen nytkin tehnyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

25.1.

Huono vanhushoito on ollut esillä ennenkin,nyt taas ja julki on tuotu paljon ikäviä asioita. Tuntuu silti ettei mitään asian hyväksi aiota tehdä.

Ti 15:23

Päivästä toiseen eniten käytössä täällä ovat keskustelut: Pännii, Mikä harmittaa ja Ketuttaa.
Olisiko aika ottaa vähän iloisempikin ilme.

Minua hymyilyttää, kun kevätpäiväntasaus on käsillä, valo lisääntyy ja kevät tulee kohisten.

27.1.2018

Postiluukusta tupsahti kirje Nordex Bankilta otsikkona Lainaa, johon sinulla on varaa. Siinä oli oikein kampanjakoodikin annettu. Isolla oli esimerkkinä 50 000 euron laina, 481 e/kk. Nimelliskoroksi ilmoitetaan 7,90 %, todelliseksi vuosikoroksi 8,42 %.

12.9.2014

 

Meillä jokaisella on joku mielivitsi; toiset tykkää vähän tuhmista jutuista, toiset nokkelista sanaleikeistä ja jotkut mustasta huumorista jne.jne...

Kerropa vitsi, joka sai sinut repeämään, vei jalat altasi, olit siihen tikahtua, naurattaa joka kerran kun sen kuulet...

17.5.2017

Eilen posti toi taas Saunalahden paperilaskun,ja se paperiversio on ennen maksanut 1,89euroa kuussa.Nyt paperiversion hinta noussut ja maksaakin 2,90euroa ,eli aika reipas korotus,en muista saaneeni mitään infoa asiasta aiemmin,ketuttaa.
Mikä teitä ketuttaa,vai ketuttaako mikään!

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 322454
  • Viestiketjuja yhteensä 12634
  • Käyttäjiä yhteensä: 9339
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä6836
Sisältö jatkuu mainoksen alla