Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

Suosituimmat
25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

Kysely
29.5.

Onko täälä meditointija tai mindfullnessia kokeilleita? Olen harrastellut nyt muutaman kuukauden verran mindfullnessia ja kokemukset ovat positiivisia. Haluaisin kuulla muidenkin kokemuksia ja vinkkejä oman motivaation ylläpitämiseen.

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

16.3.2017

Minua harmittaa kun suomalaisia vanhuksia ei puolusta kukaan. Jokunen kirjoitus silloin tällöin ei asioita paremmaksi muuta. Missä on päättäjien herhiläisjoukko joka pitäisi vanhusten asioita esillä ja vaatisi parannuksia asioihin.

25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

15.8.2011

Jääkaapissa ei ole muuta kuin valot. Pitäisi lähteä kauppaan ruuan ostoon, mutta en tiedä mitä tänään haluaisin ruuaksi laittaa. Olisiko kenelläkään helppoa, hyvää ja halpaa ehdotusta?

Ma 14:51

Olen eläkeikäinen neljän lapsenlapsen mummi. Kun ensimmäinen lapsenlapseni syntyi, olin haltioissani ja käytettävissä hoitajana kuinka paljon vaan. Syntyi toinen lapsenlapsi, hoitointo jatkui... Syntyi kolmas ja neljäs..., jo alkoi hoitaminen väsyttää.

Ke 21:29

Ootteko tienneet, että Suomessa on 55 seutukaupunkia.
Astudiossa puhutaan juuri..
Piti googlesta katsoa.
Ei ole soten yhteydessä puhuttu mitään.
Seutukaupunkit eli kuihtuvat kaupungit.
On jo pari vuotta ajettu alas, ei oo vain huomattu..

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 316930
  • Viestiketjuja yhteensä 12303
  • Käyttäjiä yhteensä: 8450
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä6009