Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

Suosituimmat
12.6.2019

Täällä oli joskus aikoinaan sanaketju, jossa 2-osaisen yhdyssanan loppuosa oli alku seuraavalle yhdyssanalle. Tästä se lähtee, tulkaa mukaan !

Linja-auto
Autokoulu
Koulukirja

Suosituimmat
2.7.2012

Jeesus sanoo: "Minä olen tie ja totuus ja elämä." Joh. 14:6.
Hän on tullut maailmaan rakkaudessaan lohduttamaan ja antamaan toivoa jokaisen elämään surun, ahdistuksen, jopa toivottomuuden keskellä, kun maallinen tuki ja toivo ovat menettäneet merkityksensä.

18.3.

Minkälaisia tunteita teissä yli 70-vuotiaat herätti karanteeni suositus? Itse koin sen ensin hyvin henkilökohtaisena rajoituksena, mutta sitten aloin ajattelemman kuinka se on myös itsesuojelua ja jos tällä karanteenilla selviän ilman koronaa niin olen kiitollinen.

Pe 22:02

Minulla on joka ikinen aamu niska kipeä herättyäni aamuisin, olen 62v nainen.
Patja on joustinpatja ja tyynyjä olen kokeilut kaikenlaisia..
Mikään ei tunnu hyvältä! Nykään nukun ilman tyynyä, mutta sekään ei auta.
Onko kenelläkään vinkkejä? Tätä ollut noin puoli vuotta.

25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

12.9.2014

 

Meillä jokaisella on joku mielivitsi; toiset tykkää vähän tuhmista jutuista, toiset nokkelista sanaleikeistä ja jotkut mustasta huumorista jne.jne...

Kerropa vitsi, joka sai sinut repeämään, vei jalat altasi, olit siihen tikahtua, naurattaa joka kerran kun sen kuulet...

25.5.2013

Lenkkipolkuni varrelta tänään löytyi mestämansikkaa kukkimassa, isot voikukkapellot, tuomi tuoksun perusteella, tädykkeet aukaisemassa nuppujaan ja kielon kukat avautumista vailla.
Sirtuunaperhoset, herukkaperhoset ja "pienet valkosiivet" lentelivät kukasta kukkaan.

25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

Pe 11:50

ratsastus on hauskaa puuhaa ällä lopeta sitä ja kun tiput nouse takaisin selkään

Ti 13:41

Ollaan ottamassa valokuvia perheestämme ihan valokuvaajan studiossa. Kaipaisin vinkkejä ja näkökulmia sopiviin vaatteisiin, pitäisikö teidän mielessä olla esimerkiksi samanlaiset vaatteet?

23.3.

Minusta Et- lehdessä on vain hoikille ,nuorille,mannekiini vartaloille vaate esitteitä,laittakaapa esim.42.xl.kokoisista kuvia mainos pukeissa,mehän ollaan enemmistö,liikaa muutenkin on jo kaikenmaaliman mainosta,mietin perumista!!843

22.3.

Ostimme talon vuosi sitten sen ympärillä on korkeita Tuija-aitoja. Arvelen että lajikkeita on kahta eri mutta tunnustan aikanaan päässeeni niukin naukin läpi kasvinntunnistuksesta. Noh, sanotaan vaikka että timanttia ja kartiota?

21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 334044
  • Viestiketjuja yhteensä 12878
  • Käyttäjiä yhteensä: 10878
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä5516
Sisältö jatkuu mainoksen alla