Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

16.3.2017

Minua harmittaa kun suomalaisia vanhuksia ei puolusta kukaan. Jokunen kirjoitus silloin tällöin ei asioita paremmaksi muuta. Missä on päättäjien herhiläisjoukko joka pitäisi vanhusten asioita esillä ja vaatisi parannuksia asioihin.

2.2.2012

Nyt grillikautta odotellessa olisi mukava kuulla mikä on oma vaklintasi karppaajan grillimakkaraksi. Tarjolla tuntuu olevan monenlaista. Suolan, lihapitoisuuden ja sokerien osalta vaihtelua löytyy melkoisesti. Valitettavasti lihamäärän noustessa nousee hintakin useimmiten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
La 14:12

Ystävä lupaa viestitellä, kun on aikaa. Nyt jo yli kuukausi mennyt, eikä mitään kuulunut.. Tapaamisetkin venyvät jopa lähes puoleen vuoteen, vaikka matkaa ei ole paljon. Ystävyytemme on kestänyt vuosikymmeniä.

12.9.2014

 

Meillä jokaisella on joku mielivitsi; toiset tykkää vähän tuhmista jutuista, toiset nokkelista sanaleikeistä ja jotkut mustasta huumorista jne.jne...

Kerropa vitsi, joka sai sinut repeämään, vei jalat altasi, olit siihen tikahtua, naurattaa joka kerran kun sen kuulet...

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

9.5.2015

Sunnuntaina on äitienpäivä, joka on monille mukava juhlapäivä. Valitettavasti ei ihan kaikille äideille, on paljon äitejä jotka jäävät unohduksiin joita ei lapset muista.

12.5.

Uusimman ET-lehden juttu vuokralla-asumisesta sai minut näkemään punaista asenteellisuudellaan. En nyt puutu jutun lukuisiin asiavirheisiin, mutta ihmettelen väitettä, että omistusasuntoon pitää sitoutua pitemmäksi aikaa kuin vuokra-asuntoon.

11.5.

Muutimme vanhaan omakotitaloon jonne on laitettu sähkölämmitys, mutta öljylämmityslaitteet ovat vielä paikoillaan.

10.5.

Olen 65-vuotias nainen pääkaupunkiseudulta. Monet ikääntyvät ja nuoremmatkin taivastelevat, miten nopeasti aika kuluu. Minulla tilanne on päinvastainen: päivät kuluvat nopeasti ja ovat mielestäni tunnin liian lyhyet. Viikot ovat ”normaalimittaiset”, mutta kuukaudet vaihtuvat todella hitaasti.

21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

9.5.

Onko kenellä kokemuksia hampaiden päälle laitattavista pysyvistä kuorista ? Olen vuosein ajan korjauttanut lohjennutta ja murenevaa etuhammasta jossa ei vaan silottavat käsittelyt pysy mitenkään. Mikä neuvoksi ?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 323914
  • Viestiketjuja yhteensä 12650
  • Käyttäjiä yhteensä: 9546
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä7029
Sisältö jatkuu mainoksen alla