Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

Suosituimmat
25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

6.11.

Mä arvasin, että ei pitäisi standapkoomikkoa laittaa mihinkään vakavamieliseen ohjelmaan. Vai onko se toinen samanlainen höhelö. Liikaa hösellystä, ainakin eka jaksossa.
Näitä riittää. Kuuleeko ne tekijät että huumor, huumor olla pitää.

To 01:30

Varsin ihmeellinen tippikulttuuri, varsinkin nyt pikkujouluaikaan kun ihmiset tulevat suurissa ryhmissa syomaan ja juomaan ja juhlistamaan pikkujoulua. Monet maksavat firman korteilla ja valittevat etteivat voi lisata tippia tasta johtuen.

Ti 16:51

On mulla hyvä vaimo, hän valvoo kaiket yöt ja töihin saattaa aina kun mull on ylityöt.
Vaan jos mä joskus satun myöhään saapumaan...

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

12.9.2014

 

Meillä jokaisella on joku mielivitsi; toiset tykkää vähän tuhmista jutuista, toiset nokkelista sanaleikeistä ja jotkut mustasta huumorista jne.jne...

Kerropa vitsi, joka sai sinut repeämään, vei jalat altasi, olit siihen tikahtua, naurattaa joka kerran kun sen kuulet...

16.3.2017

Minua harmittaa kun suomalaisia vanhuksia ei puolusta kukaan. Jokunen kirjoitus silloin tällöin ei asioita paremmaksi muuta. Missä on päättäjien herhiläisjoukko joka pitäisi vanhusten asioita esillä ja vaatisi parannuksia asioihin.

25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

Eilen 20:35

Ei mitenkään uskottava asiantuntemuksen tai esiintymiksensä puolesta.Suorastaan hävettävä.

Ti 02:56

Miten hirvittävän riitaiset sisarukset saa tajuamaan, että perinnönjako on kaikkien asia, eikä vain kahden vastaanpanijan, jotka kääntävät kaiken sovintoon pyrkimisen syytöksiksi kolmatta vastaan.
Jaettavaa ei liian suuresti ole, mutta kaiken arvokkaan ovat jakaneet kahdestaan.

Su 20:12

Meidän kylillä on ryhmässä 8 lasta aikuista kohden ... koska laki sallii sen! kaikki on kyllä jo kolme täyttäneitä. lapsia on ryhmässä parhaimpina päivinä 10 per aikuinen. koska laki sallii senkin.

22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

23.1.2011

Olen eläkkeelä oleva nuorekas paljonkin matkustellut naishenkilö jolla ystävät ovat kadonneet vuosien myötä kuka minnekkin omiin oloihinsa.Näin lumisenä talvipäivinä miettii kuinka kiva olisi taas heittää sandaalit syrjään ja tallustella lämpimässä hiekassa tai vain istuksia vuorten harjanteella

21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

12.11.2011

Me jotka olemme kokeneet monta joulua
tiedämme kirkkaita tähtiä on harvassa,
harvat ovat myös
kirkkaat ja onnelliset päivät.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 318921
  • Viestiketjuja yhteensä 12477
  • Käyttäjiä yhteensä: 8779
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä6319