Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Vierailija
25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

Vierailija
25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Vierailija
18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

Vierailija
2.12.2013

Minulla on iänikuisen vanha Nokian Prisma kännykkä ja olen ajatellut ostaa uuden kännyn. Onko kokemuksia Doron kännyköistä ? (varsinkin simpukkamalleista) Kannattaisiko sellainen ostaa ? Entäs nämä uudet älypuhelimet. Onko jollain kokemusta ?

25.5.2013

Lenkkipolkuni varrelta tänään löytyi mestämansikkaa kukkimassa, isot voikukkapellot, tuomi tuoksun perusteella, tädykkeet aukaisemassa nuppujaan ja kielon kukat avautumista vailla.
Sirtuunaperhoset, herukkaperhoset ja "pienet valkosiivet" lentelivät kukasta kukkaan.

Vierailija
22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

Vierailija
Su 00:30

Miten tulisi toimia tilanteessa jossa Yhdistyksen hallituksesta itse eronnut henkilö tahtookin perua eron myöhemmin ja tulla takaisin vaikka osa kyseisestä hallituksesta ei hyväksy häntä enään takaisin kun on eronnut.

Vierailija
16.3.2017

Minua harmittaa kun suomalaisia vanhuksia ei puolusta kukaan. Jokunen kirjoitus silloin tällöin ei asioita paremmaksi muuta. Missä on päättäjien herhiläisjoukko joka pitäisi vanhusten asioita esillä ja vaatisi parannuksia asioihin.

9.3.2010

Haluaisin yhteyttä isovanhempiin, jotka syystä tai toisesta eivät saa tavata lapsenlapsiaan.
Mielestäni tästä lasten oikeudesta isovanhempiin pitäisi keskustella avoimesti ja enemmän.

Vierailija
15.8.2011

Jääkaapissa ei ole muuta kuin valot. Pitäisi lähteä kauppaan ruuan ostoon, mutta en tiedä mitä tänään haluaisin ruuaksi laittaa. Olisiko kenelläkään helppoa, hyvää ja halpaa ehdotusta?

Vierailija
22.12.2017

Maanpiiri on laaja litteä tasanko paikallaan pysyvä ja liikkumaton. Maanpiiriä ympäröi jäinen reunamuuri joka sulkee valtameret sisäänsä ja maanpiirin yli kaareutuu kupolimainen taivaankansi, jossa Aurinko, Kuu ja Tähdet kiertävät ympyrämallisilla kirtoradoillaan.

Vierailija
25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

Vierailija
15.1.

Tietääkö joku onko osatyökyvyttömyyseläkkeelle vaikea päästä? Tuntuu ettei nykyään ketään päästetä työkyvyttömyyseläkkeellekään, vaikka olisi kuinka sairas! Olisi mukava kuulla kokemuksia hakemisesta ja onko se vaikeaa ja työlästä?

3.1.2012

Onko kellä kokemuksia matkasta Teneriffalle?
Hyviä vinkkejä, joita olisi hyvä ottaa huomioon matkalle lähtiessä ja paikan päällä?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 307452
  • Viestiketjuja yhteensä 11692
  • Käyttäjiä yhteensä: 7158
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä4797