Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

15.8.2011

Jääkaapissa ei ole muuta kuin valot. Pitäisi lähteä kauppaan ruuan ostoon, mutta en tiedä mitä tänään haluaisin ruuaksi laittaa. Olisiko kenelläkään helppoa, hyvää ja halpaa ehdotusta?

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
16.3.2017

Minua harmittaa kun suomalaisia vanhuksia ei puolusta kukaan. Jokunen kirjoitus silloin tällöin ei asioita paremmaksi muuta. Missä on päättäjien herhiläisjoukko joka pitäisi vanhusten asioita esillä ja vaatisi parannuksia asioihin.

14.8.2010

Tässä uusi palsta kaiken laisille eläimille.
Koti ja villieläimille, pankaahan kuvia tulemaan.
Tässä on meidän Misukka neiti.

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

7.3.2013

Mielipiteitä aiheesta, kiitos
Itse suhtaudun eutanasiaan myönteisesti, MUTTA vai jos sen olen itse tuonut selväsanaisesti
julki.
Tässä linkki, jossa mielipiteitä aiheesta.

To 10:36

Olen jäämässä seuraavan vuoden sisällä eläkkeelle. Olen ilmeisesti aika työorientoitunut, koska viihdyn töissä, antuin hallitusta vipinästä. Ajattelen harrastaa kuntosalia ja vesijumppaa, konsertteja ym., kuten olen nytkin tehnyt.

21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

Ti 20:58

Niin, kuinka turhia kaikki ihmiset sitten loppujen lopuksi on... olemme vain loisia maapallolla...

Ke 11:18

Lehden ristikon Vastaa-ohjeessa on annettu kaksi palautusvaihtoehtoa - postikortti ja sähköposti. Alla on teksti "Osallistujien osoitteita voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin".

Ma 19:56

Olen 44 vuotias aluksi minulla oli lisälyöntejä useita tunnin aikana ja pirk7n päuvää sekä viikkoa. Sain propralia. Heräsin yöllä pistävään rintakipuun ja kylmään hikeen . Vasen käsi pistli ja voin huonosti.jalkani olivat kylmät. Oliko minulla sydänkohtaus?

12.9.2014

 

Meillä jokaisella on joku mielivitsi; toiset tykkää vähän tuhmista jutuista, toiset nokkelista sanaleikeistä ja jotkut mustasta huumorista jne.jne...

Kerropa vitsi, joka sai sinut repeämään, vei jalat altasi, olit siihen tikahtua, naurattaa joka kerran kun sen kuulet...

Ma 16:03

Harmittaako tämä asia muita. Kun jäin eläkkeelle, ajattelin että nyt on aikaa. Yli 40 työvuoden jälkeen. Minulla oli hyvin stressaava työ. Nyt kaikki jopa toiset eläkeläisetkin kyselevät aina mitä nyt teen .

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 321529
  • Viestiketjuja yhteensä 12610
  • Käyttäjiä yhteensä: 9197
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä6702
Sisältö jatkuu mainoksen alla