Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

22.7.2011

Olen syönyt n. vuoden Cipralex-nimistä masennuslääkettä (10mg). Puolitin annoksen muutaman viikon ajan ja nyt otan tämän puoli-annoksen 3 kertaa viikossa (lääkärin kehotuksesta). Haluan yrittää ilman lääkettä koska minua se väsyttävää aika lailla ja näen kummallisia unia.

18.3.2020

Minkälaisia tunteita teissä yli 70-vuotiaat herätti karanteeni suositus? Itse koin sen ensin hyvin henkilökohtaisena rajoituksena, mutta sitten aloin ajattelemman kuinka se on myös itsesuojelua ja jos tällä karanteenilla selviän ilman koronaa niin olen kiitollinen.

Ti 18:50

Olen ohitettuani 70 -vuoden iän menettänyt kiinnostukseni seksiin lähes kokonaa. Käydessäni muista syistä urologilla tiedustelin syytä ja sain testosteroni reseptin . Aloitin sen käytön huomatakseni, että mitään vaikutusta sillä ei ollut.

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

14.8.2010

Tässä uusi palsta kaiken laisille eläimille.
Koti ja villieläimille, pankaahan kuvia tulemaan.
Tässä on meidän Misukka neiti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eilen 19:59

Onko kanssasisaria joilla on ollut tällainen ongelma? Huomasin lauantaina (pari tuntia yhdynnän jälkeen) että pissareissulla paperissa näkyi vähän rusehtavaa vuotoa. Pelästyin kamalasti. Muutaman tunnin jälkeen sitä ei enää tullut. Olen 57 vuotta ja puhdas papakoe otettu toukokuussa.

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

12.6.2019

Täällä oli joskus aikoinaan sanaketju, jossa 2-osaisen yhdyssanan loppuosa oli alku seuraavalle yhdyssanalle. Tästä se lähtee, tulkaa mukaan !

Linja-auto
Autokoulu
Koulukirja

21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

20.8.2010

Verenpainettani on seurattu jonkin aikaa ja aina se on ollut koholla.Ei ole ylipainoa,syön suht. terveellisesti,en tupakoi ja alkoholia käytän satunnaisesti. Lisäksi liikun,mutta en mitenkään aktiivisesti.

21.2.

Onko muita, yhtä tyhmiä? 16 vuotta olen hyysännyt ja passannut miestä, joka sairauseläkkeelle päästyään aloitti runsaat juomaputket.... On käynyt poliisia, on oltu yhteydessä lakimieheen ja juteltu sosiaaliviran omaisten kanssa, mutta mikään ei auta.

7.5.2020

Mutta sitä eivät Helsingin herrat rahanhimossaan halua tehdä. Museovirasto on moneen otteeseen jyrähtänyt, ja myös Europa Nostra on nimennyt lentokentän suojeltavien uhanalaisten listalle. Helsingin kiihkeä rakennustahti jyrää monet kauniit ainutlaatuiset paikat alleen.

To 15:46

Miksi suomeen ei saada kilpailevia sähköverkkoja?

28.2.2010

Hei!
Olen saanut kärsiä pitkän aikaa tällaisesta ilmiöstä.
Voitko neuvoa, miten pääsee eroon tällaisesta ihmisestä jättämättä omaa kotiaan?
Olen yrittänyt neuvoa, kiukutella, olla hyvä, ja käynyt keskusteluja, mutta turhaan.

15.8.2011

Jääkaapissa ei ole muuta kuin valot. Pitäisi lähteä kauppaan ruuan ostoon, mutta en tiedä mitä tänään haluaisin ruuaksi laittaa. Olisiko kenelläkään helppoa, hyvää ja halpaa ehdotusta?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 342984
  • Viestiketjuja yhteensä 13267
  • Käyttäjiä yhteensä: 12780
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä10122
Sisältö jatkuu mainoksen alla