Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

25.5.2013

Lenkkipolkuni varrelta tänään löytyi mestämansikkaa kukkimassa, isot voikukkapellot, tuomi tuoksun perusteella, tädykkeet aukaisemassa nuppujaan ja kielon kukat avautumista vailla.
Sirtuunaperhoset, herukkaperhoset ja "pienet valkosiivet" lentelivät kukasta kukkaan.

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

3.3.2011

Moi :) !
Aattelin kysyä, että onko vielä 14-vuotiaana mahdotonta oppia ärrää ? ):
Kävin joskus tokalla puheopetuksessa, mutta jätin vuoden opettelun jälkeen kesken, ja eihän sillon tokalla luokalla mikään puhevika haitannu, ainakaan mua. Mutta nyt haittaa - ja ihan sairaasti.

12.6.2019

Täällä oli joskus aikoinaan sanaketju, jossa 2-osaisen yhdyssanan loppuosa oli alku seuraavalle yhdyssanalle. Tästä se lähtee, tulkaa mukaan !

Linja-auto
Autokoulu
Koulukirja

5.1.2013

Seku häntä keksin tuollaisen aloituksen, kun on ihmisiä ympäri Suomen jotka täällä lukee ja kirjoittelee. En nyt tarkoita että pitäisi ystäväksi alkaa kenenkään, muuten kuin täällä netissä kirjoitella ja kertoa mitä kuuluu esim. Utsjoelle tai Helsinkiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

21.9.2018

Kävin sydänlääkärillä viime keväänä, joka totesi kaiken olevan kohdallaan. Ostin viime talvena Applen fitnesskellon ja latasin siihen loppukesällä sydämen sykettä seuraavan apin. Se alkoikin sitten piippailla kellossani varotuksia alhaisesta sykkeestä etupäässä yöllä ja töissä aamupäivisin.

21.1.2017

Oletko ollut potilaana Laakson sairaalassa tai onko omaisesi ollut siellä? Olitko tyytyväinen sairaalassa annettuun hoitoon ja kohteluun? Kyseisellä sairaalalla on tietääkseni hieman huono maine.

26.4.

Jos auttaisi avaamalla tämän keskustelun tai no..valituspaikan!
Kun on tämä pakkolo täällä kotona ja ainoa ulospääsy on lähteä lenkille.
ja kun kuljen tuolla pitkin teitä ja katuja on siellä näitä otto ja nosto automaatteja , joka on tosi hyvä.

21.6.2011

Meille tuli ystävättären kanssa kiivasta keskustelua aiheesta, kun hänestä kantta ei tarvita. Minusta taasen kansi tekee perunasta pehmeän ja muhevan.

15.8.2011

Jääkaapissa ei ole muuta kuin valot. Pitäisi lähteä kauppaan ruuan ostoon, mutta en tiedä mitä tänään haluaisin ruuaksi laittaa. Olisiko kenelläkään helppoa, hyvää ja halpaa ehdotusta?

Pe 13:58

Miksi ihmeessä passin voimassaoloaika muutettiin joitakin vuosia sitten 10 vuodesta 5 vuoteen. Monissa maissa on säädös, että passin pitää olla voimassa 6 kk sen jälkeen kun ulkomaalainen matkustaja poistuu maasta.

18.3.

Minkälaisia tunteita teissä yli 70-vuotiaat herätti karanteeni suositus? Itse koin sen ensin hyvin henkilökohtaisena rajoituksena, mutta sitten aloin ajattelemman kuinka se on myös itsesuojelua ja jos tällä karanteenilla selviän ilman koronaa niin olen kiitollinen.

To 13:10

Kuinka paljon maksaa kevytmoottoripyörän vakuutus vuodessa jos se on noin vuoden 2010 malli ja sillä on ajettu 30-40tkm?

7.5.

Mutta sitä eivät Helsingin herrat rahanhimossaan halua tehdä. Museovirasto on moneen otteeseen jyrähtänyt, ja myös Europa Nostra on nimennyt lentokentän suojeltavien uhanalaisten listalle. Helsingin kiihkeä rakennustahti jyrää monet kauniit ainutlaatuiset paikat alleen.

17.2.2010

Hei, onko teillä tietoa mistä voisi löytää ulkolaisia kirjeystäviä? Haluaisin löytää sellaisen, mutta en tiedä mistä etsiä luotettavaa osoitteiden välittäjää. Minulla on ollut pari kirjeystävää Englannissa, mutta koin ettei kielitaitoni ollut riittävän hyvä heidän kanssaan.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 335348
  • Viestiketjuja yhteensä 12947
  • Käyttäjiä yhteensä: 11092
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä8512
Sisältö jatkuu mainoksen alla