Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

Suosituimmat
22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

Suosituimmat
12.6.

Täällä oli joskus aikoinaan sanaketju, jossa 2-osaisen yhdyssanan loppuosa oli alku seuraavalle yhdyssanalle. Tästä se lähtee, tulkaa mukaan !

Linja-auto
Autokoulu
Koulukirja

07:17

Ei riitä että Ahvenanmaa on yksikielinen ruotsinkielinen. Sen lisäksi Ahvenanmaa on rasistinen jossa suomen kieli on kielletty vaikka siellä asuu 5% suomenkielisiä.

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12.9.2014

 

Meillä jokaisella on joku mielivitsi; toiset tykkää vähän tuhmista jutuista, toiset nokkelista sanaleikeistä ja jotkut mustasta huumorista jne.jne...

Kerropa vitsi, joka sai sinut repeämään, vei jalat altasi, olit siihen tikahtua, naurattaa joka kerran kun sen kuulet...

18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

17.8.

Tällä sivustolla tapahtuu kummia. Jos kirjoittaa vähänkin pidempia viestejä niin viestiä ei saa läpi. Tulee teksti, että lomake on vanhentunut. Vaikka kopioi viestin ja yrittää liittää sen uudestaan niin ei onnistu. Sama homma vaikka vaihtaa selainta. Normaalista minulla Microsoft Edge.

21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

2.7.2012

Jeesus sanoo: "Minä olen tie ja totuus ja elämä." Joh. 14:6.
Hän on tullut maailmaan rakkaudessaan lohduttamaan ja antamaan toivoa jokaisen elämään surun, ahdistuksen, jopa toivottomuuden keskellä, kun maallinen tuki ja toivo ovat menettäneet merkityksensä.

5.5.2010

Olemme seuranneet TV:stä MAAJUSSILLE MORSIAN-ohjelmaa. Jotkut viisat maajussit saavat rinnalleen morsiamen ja sitten oman vaimon. Monet, sanoisin hyvin monet EIVÄT saa koskaan vaimoa,eivät varmasti. Käyttävät irtosuhteita,naisia ja yksinhuoltajia.Käyvät etelän matkoilla ja idän suunnalla.

To 07:09

Minulle diagnosoitiin fibrmyalgia joskus lähes kolmekymmentä vuotta sitten. Ensin söin vahvoja särkylääkkeitä niin paljon, että sydän kerran seisahti. Sitten sanottiin, että limapussitulehdus ja sain siihen kortisonipiikkejä.

25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

15.4.

Meillä jokaisella on erilaisia päiviä, iloisia, tapahtumarikkaita tai yksinäisiä, "mitähän tänään tekisi"-päiviä.
Tämä ketju voisi olla kaikenlaisille kuulumisille avoin. Vältetään kuitenkin riitelyä ja tölvimistä.

15.8.

Taloyhtiöni roskakatoksessa on ollut aiemmin jätesäiliöt lasille, metallille, paperille, kartongille, bio-jätteelle ja sekajätteelle. Viime viikolla tuli lisäksi säiliö muovijätteelle.

13.1.2015

Lomalinjoilta tuli uusi paksu esite. Onko kukaan käyttänyt tai onko aikomuksena osallistua Lomalinjan matkoille? Aika hintavia näyttävät olevan.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 328759
  • Viestiketjuja yhteensä 12714
  • Käyttäjiä yhteensä: 9985
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä7441
Sisältö jatkuu mainoksen alla