Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

Suosituimmat
Vierailija
25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

Suosituimmat
Vierailija
22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

Vierailija
13:44

Elämä on niinku sellasessa solmussa, ettei sitä saa auki edes rautakangella! Olen ollut 'parisuhteessa' 9 vuotta mieheni kanssa. Eronneita molemmat. Kummallakin lapsia liitoista, hällä 4 ja itselläni 3. Suhteen alussa hänen lapset olivat jo aikuisia ja kotoa pois muuttaneita.

Vierailija
18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

Vierailija
Eilen 20:48

Mieheltäni (61v) leikattiin eturauhassyöpä runsas vuosi sitten. Edelleenkin hän käyttää vaippoja. Erektio on sellainen puolipehmeä ja laukeaminen ei ole siemensyöksy vaan pissa valuu valtoimenaan. En suostu yhdyntään ilman kortsua mutta siltikin tämä on aika epämiellyttävää.

12.1.2011

Minulta meni kauan
vain oppiakseni
miten olemalla itselleni
julma ja ankara
kontrolloiva vaativa
olen sitä myös läheisilleni

Vierailija
27.4.2012

Hei!
Olemme filippiiniläisen vaimoni kanssa pohtineet vanhainkodin/hoitokodin perustamista länsimaisille asukkaille vaimon kotiseudulle.
Filippiineillä on tiettyjä etuja esim. Thaimaahan (jonne nykyisin moni suomalainenkin eläköityy) verrattuna:
-Halvempi hintataso

Vierailija
25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

7.9.2015

Minua kiinnostaa tuo Vienan Karjala, sen luonto ja ihmiset. Matkoja Jyskyjärvelle ja Uhtualle tekee sellainen matkanjärjestäjä kuin Niikon matkat, onko kenelläkään kokemusta? Vaikuttaa lupaavalle, matkat tehdään pienryhmissä.

Vierailija
Ma 13:41

Neljän lapsen äitinä ja kolmen lapsen mummona olen saanut elää Rakastettua ja onnellista elämää vuoden vaihteeseen asti viimeisimmät 10 vuotta tunsin sairauksistani ja huolistani huolimatta olevani Maailman onnekkain ihminen.Vaikka olin elämässäni itkenyt ja nauranut,iloinnut ja surrut,vihannut

5.1.2013

Seku häntä keksin tuollaisen aloituksen, kun on ihmisiä ympäri Suomen jotka täällä lukee ja kirjoittelee. En nyt tarkoita että pitäisi ystäväksi alkaa kenenkään, muuten kuin täällä netissä kirjoitella ja kertoa mitä kuuluu esim. Utsjoelle tai Helsinkiin.

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

Vierailija
25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

13.9.2016

Matkat osiolla on hiljaista, uusia aloituksia tulee harvakseltaan ja harvat kommentit koskevat toimittajien aloituksia. Aloitan nyt ketjun jonne voi liittää matkakuvia ehkä pienen selvennyksen kera.

25.5.2013

Lenkkipolkuni varrelta tänään löytyi mestämansikkaa kukkimassa, isot voikukkapellot, tuomi tuoksun perusteella, tädykkeet aukaisemassa nuppujaan ja kielon kukat avautumista vailla.
Sirtuunaperhoset, herukkaperhoset ja "pienet valkosiivet" lentelivät kukasta kukkaan.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 312591
  • Viestiketjuja yhteensä 11999
  • Käyttäjiä yhteensä: 7909
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä5507