Onko sieni vaarallinen?

Olen 75-vuotias terve nainen. Varpaankynsissäni on ilmei­sesti kynsisieni, joka ei ole apteekin lääkkeillä hävinnyt. Onko ongelma lähinnä kos­meettinen vain onko se vaaral­lista, jos kynnet eivät parane? Kenkäni ovat tukipohjallisten takia hivenen hiottavat.
Lenkkarimummo Lue koko juttu

Onko sieni vaarallinen?

Kommentit (4)

Kyllä jalkasieni voi olla vaarallinen. Olen hiljattain seurannut aikuisen poikani ongelmaa kun hänellä syntyi kipua toisen jalan pohkeessa ja taipeesta löysi suurentuneena imusolmukkeen. Hän hakeutui heti lääkäriin ja alkoi antibiotti kuuri. Ensin ei löytynyt kuin pieni röhelmä syyksi varpaan välissä, mutta näytteet paljastivat jatkossa jalkasienen aihettamaksi. Mistä jalkasieni on saanut tartunnan, on vain arvoitus. Se on hyvin herkkä tarttumaan saunoloissa jos iho on rikki. Hoito kesti monta viikkoa että parani. Siis imusolmukkeissakin näkyi menevän, mihin johtaisi ? K.o. mies on virkamies ja vaihtanut sukat joka päivä.
Semiina

Kyllä tuo on totta,jalkasieni on tosi paha vaiva.
Miehelläni oli juuri aivan pieni haava varpaiden välissä jalkasienen aiheuttama siis,niin siitä kuulemma pääsi jalkaruusun aiheuttama pöpö elimistöön!
Tuo ruusu ei sitten taas ole kovin kiva sairaus vaikka nimi kuulostaakin ihanalta. Tai onhan ruusussakin piikkinsä. Kuitenkin ruusun takia monet joutuvat jopa sairaalahoitoon.
Joten jalkasieni pitää havaita heti ja hoitaa pois,muuten siitä voi kehittyä näköjään pahempaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Surullista kyllä mutta ruusu on sitten vielä sellainen riesa että tuppaa uusimaan kun sen on kerran saanut.
Pitäkää hyvää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat