Seuraa 

Millainen on tai oli lempiautosi?

Osallistu kisaan - liitä viestiisi kuva ja tarina kuvaustilanteesta ja/tai -paikasta. Palkitsemme parhaat otokset joka viikko. Ensi viikon palkintona on kirja Pirkko Arstilan parhaat pakinat.

Aurinkoisin terveisin,

Aino Pensola
verkkotoimittaja

Sivut

Kommentit (86)

Hauskaa, aihe tuo varmasti muistoja mieleen vähän jokaiselle. Ja eihän sen autonkaan tarvitse olla oma! Itse näin viime viikolla torin laitaan parkkeeratun vaaleansinisen rättisitikan ja toi kyllä hymyn huulille. Hauska odotella, minkälaisia autotarinoita sitä ihmisiltä löytyykään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vielä ehdit lähettää oman suosikkiautosi kuvan ja sen ohessa pienen tarinan muiden keskustelijoidemme iloksi! Pirkko Artsilan Parhaat pakinat -kirja odottaa saajaansa...

Iloisia autokuvia odotellen,

Verkkotoimitus/nettiET

Hei kaikki,

Osallistuisin tähän leikkimieliseen kuvakisaan oheisella kesäauto kuvalla

Auto Trabant (itäsaksalainen)

Kuvan nimi "ilta Tonavan rannalla"

Terveisin

Räps Räps

Tässä vasta kesäinen AVOauto!
Ekologinen ja ilmava, helppo pysäköidä ja on oikea katseenvangitsija.
No, kuulen jo mutinaa, että eihän tuo ole auto, mutta ainakin se on pyörillä kulkeva vehje Caditsin vanhankaupungin kapeilla kujilla.

Sanottakoon, että tämä on parhain auto jonka tiedän siinä on sitä alkuvoimaa vaikka onkin Ruotsalainen, oi niitä aikoja.

Lainaus:

Ei tainnut tämä kuvakilpailu mennä ihan Et-toimituksen
tarkoittamalla tavalla?

Oikeita valokuvia oli kai tarkoitus lähettää ja pieni
kertomus kuvaustilanteesta niin kuin aikaisemmissakin
kuvakilpailuissa?


Eipä taida moni omaa kotteroaan viittiä tänne laittaa, voi olla pelkona, että naapuri tunnistaa.

Olinpa yksityisauton kuljettajana 1961 Helsingissä ja se olikin maalta tulleelle pojalle oikein "lottovoitto" kun sai ajokikseen tuliterän amerikan raudan!
Maalaispoika Latva nuorena!

Kyllä niitä vanhoja autoja löytyy meiltäkin, vaan siinä on sellanien pulma, jos tänne yleiselle Foorumille niitten kuvia laittaa kaikkien töllisteltäviksi, niin varmaan moni ne täällä käviä tunnistaa , ja samalla tietää oikean henkilöllisyyden, siksi ei tänne noita vanhojen autojen kuvia ainaskaan voi pistää....meillä on nääs entisöity sellainenkin vanha auto, millä käytiin aikoinaan "riiuureissulla....ja kyllä siihen liittyy moniakin muistoja. :) on vuosimallia -64 kyllä sillä vielä kesäisin ajellaan kuukauden verran.., ja saa kyllä kovasti huomioo osakseen...ja tunnelmaa on..
Jos tää olis suljettu yhteisö, niin sitten paremminkin vois.
Sitten on noita oikein vanhoille autoille tarkoitettuja "kilpailuja, niin sinne voit kyllä osallistua omalla nimelläsi, ihan eri asia.
Se siitä..

Tämä "riisuttu" kesämalli ei ole minun - mutta olisi varmaan näin kesähelteillä kiva ajokki.

ps. Hyvämieli - kiitos kiittämisestä !
(tarkoititko kuskia vai autoa vai pelkkää kuvaa ?)

Kylläpäs on highway päässy notkeeseen kuntoon, onneksi on tunustelijat edellä, jotta titää mihin saakka upottaa.
Eipä raaski Vanajaa Venäjälle viedä.

Veljeni aarre.
Hän muisteli usein tätä autoaan ja kehui,kuinka se oli hieno,hän ajelikin pikkupoikana sillä harvakseen ja piteli sitä kirjahyllyn päällä.Toiset eivät siihen saaneet koskea,kun kovan hinkumisen jälkeen ja silloinkin hän vahti vieressä,kuin haukka,ettei liikaa kurvailla.Lisäksi piti antaa hänelle karkkia tai muuta hyvää "palkaksi".Hän sai sen alle kouluikäisenä ja on nyt 55,eli on autolla ikää melkein 50v.
Hän luuli,että auto olisi kadonnut,mutta vuosi sitten,äidin kuoleman jälkeen se löytyikin vinttikomeron perukoilta laatikosta,kun siivottiin äidin tavaroita.
Ja taas se on hänellä kirjahyllyn päällä,eikä siihen saa koskea.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat