Vierailija

Mikä olisi aikuiselle normaalipainoiselle ja liikunnalliselle miehelle sopiva uusi harrastus.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jooga ilman muuta. Siitä saa notkeutta ja ryhtiä, selkärangalle liikkuvuutta, nivelille joustoa. Hathajooga on vielä tempoltaan sopivan hidasta, asennot voi tehdä huolella ja harkiten, omassa tahdissakin. Voi antaa myös henkistä hyvinvointia ja keskittymiskyvyn paranemista. Suosittelen lämpimästi.

Ehdotan jaloa olymppialajia, elikä JOUSIAMMUNTAA. Tähdätessä ei voi murehtia muita, kun keskittyy suoritukseen. Ja se mielihyvän tunne, kun on onnistunut. Laji sopii lapsesta eläkeläiseen, koska jousissa on erilaisia jäykyyksiä. Monilla seuroilla on välineitä lainaksi aloittelijoille, ennenkuin halu omiin välineisiin syntyy. Opastusta ja neuvoja saa ystävällisiltä seuralaisilta. Hintakin on kokovuodelta vain murto-osa moniin kuntosaleihin verrattuna. Kesäisin ammutaan ulkona ja talvisin sisätiloissa. Ja huom. Laji ei ole pelkästään kilpailijoille, vaan sitä voi harrastaa myös muutenvain. Jousisa on mm. Vaistojousi, Tähtäin eli vastakaarijousi, Taljajousi, Jalkajousi...

Minä voisin suositella CHI KUNG voimistelua/rentoutusta ja itsehoitoa.
Vaatii hyvää keskittymiskykyä.
Välineitä ei tarvita ja jos tarvitaan niin joogamatto ja avoin mieli.

Minäpä ajattelin ensiviikolla kokeilla aloittaa pari kertaa viikossa vesijumpan. Siihen yhdistäen kylpylän tarjoamat vesihierontalaitteet ja uinnin. Pilates loppui jouluun ja venyttelyjumpat on aikaan jotka eivät minulle sopisi. Harrastanut aikaisemmin zumpaa ja latinoa. Lunta kun tulee ja näyttääkin olevan tulossa lunta niin tietysti hiihtämään.

Ehdottaisin kuntosalia.Ei mitään rehkimistä,vaan lihaskuntoa ylläpitävää liikuntaa.Ensimmäinen kerta ohjaajan kanssa,joka kertoo laitteiden toimintatavat ja tämänhetkisen kuntosi mukaan kertasuoritteet ja vastukset.

Lainaus:

Mikä olisi aikuiselle normaalipainoiselle ja liikunnalliselle miehelle sopiva uusi harrastus.

Mielestäni monet miehet karsastavat lukemista. Siispä lukeminen on yksi vaihtoehto. Taikka valokuvaaminen. Tai jos liikuntaan liittyvä, niin se uusi geokätköily harrastua? Pyöräily - varsinkin matkapyöräily on kivaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat