Kuinka voin irtisanoutua Facebookista?

Loin Facebook-tilin vuosi sitten. Nyt minusta tuntuu, että Facebook on ihan hömppää ja siksi haluaisin lopettaa koko palvelun käytön. Miten pääsen eroon Facebook-tilistäni?Lue koko juttu

Kuinka voin irtisanoutua Facebookista?

Kommentit (4)

"Nettilehtori ei suosittele käyttäjätilin poistamista kokonaan kuin poikkeustapauksissa" Mitä hemmettiä? Onko nettilehtori sitä mieltä että kaikilla pitäisi olla oma tili? Hienoa että ihmisten tietojen "kerääminen" on tehty näin helpoksi. Varsinkin kun ihmiset antavat tietonsa ties kenelle vapaaehtoisesti.

-Jorma

Kyllä facebookista pääsee nykyisin pois, onneksi :)
Katsohan googlesta haulla pois facebookista
ja sieltä kauppalehden artikkeli asiasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Kyllä facebookista pääsee nykyisin pois, onneksi :)
Katsohan googlesta haulla pois facebookista
ja sieltä kauppalehden artikkeli asiasta.

Jostai luvin notta. nuamakirjasta (=fasepook) voip vuan pistee tilisä jäihin ja josko tuloo katumapiäle ni suap sen avata takasi. Ku laitat tilis jäihin nii se ei näy siun kaverloile van siun tiiot on eelleen nuamakirjan palavelimela heiän käytösä. Ne ku ryöttilläät ouvat sitä mieltä notta. kaike mitä rohviiliis laitat onnii heän omaisuutta eikä siun. Ite löysin tuannoin ne irtautumis ohjeet ko uutisoivat joukkoirtisanoutumisista nuamakirjasta. Tietenkää en tajuna jättee niitä ohjeita talteen. En erona sillon tiettynä päivänä nuamakirjasta van jonnii aikoo sen jäläkeen. Enkä ou sen koomin kokeilu notta. mänkö se tili kokonaa kiini elikkä ei. Sen kohan löytämine ei olt heleppoo mistä se kokonaa eroomine ol mahollista ja sittä ei suanna vahingosakaa ainai kahtee viikkuu kirjautuu takas muute tili aktivoitu itestää.

T:suapisti

Nettilehtori suosittelee, ettei Facebookin käyttäjätiliä kannata tuhota kokonaan ellei siihen ole jotain poikkeuksellista syytä. Tilin voi ottaa pois käytöstä myös niin, että tilin voi ottaa uudestaan käyttöön myöhemmin ilman että täytyy uudestaan hankkia kaverit takaisin.

Jos Facebookin käyttö vie liikaa aikaa tai alkaa muuten ahdistaa voi olla hyvä kokeilla pientä taukoa. Se onnistuu sulkemalla tili ilman, että sitä kokonaan tuhoaa. http://www.nettiet.fi/kysy/internet/art1136-Kuinka-voin-irtisanoutua-Fac...

Suosittelen ettei Facebookissa kerro mitään sellaisia tietoja, joiden leviämistä pelkää.

Siihen liittyykö Facebookiin ja mitä tietoja siellä jakaa on jokaisen oma asia. Jos Facebook ei kiinnosta ei varmaankaan kannata tiliä perustaa. Ilmankin selviää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat