Ketsuppia

Seuraa 
Liittynyt19.8.2015

Tomaattia kypsyi yks kaks niin valtavasti että tein ketsuppia ihan ensimmäistä kertaa ja hyvää siitä tulikin.

Kommentit (3)

aluisa
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Ja omatekoinen ketsuppi on monin verroin parempaa kuin kaupasta ostettu. Minäkin olen sitä joskus kokeillut. Voisikohan tomaattia pakastaa viipaleina esim. pizzaa varten?
Näin kyseleepi Aluisa Savosta

Vierailija

Ketsupin keitto kannattaa. Toki tomaattia voi pakastaa viipaleina, silloin pitää muistaa kerrokset eritellä muovilla tai vaikka leivinpaperilla. Sitten vai jäiset siivut esim. ruuan pintaan ja sitten juustoraastetta. On vain niin tilaa vaativaa pakastusta, että näin hyvänä marja vuonna harvalla on enää tilaa jäljellä. Nauttikaamme kaikki hyvästä sadosta pitkin vuotta.

Vierailija

Kyllä tomaattia voi pakastaa viipaleina.
Helposti se käy kun laittaa leivinpaperin pullapellille viipaloi sitten tomaatit pelille ja laittaa ne pakkaseen , kun ovat jäätyneet jäisenä viipaleet on helppoa sitten laittaa rasioihin.
Helppoa ottaa sitten pakkasesta kun tarvitsee.
Keräsin eilen ämpärillisen vihreitä tomaatteja ja yritän kypsytellä niitä jotta voin sitten pakastaa ja osasta tehdä lisää ketsuppia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat