Seuraa 

Hei kaikki nettiET:läiset!

Oletteko huomanneet että sivustolla on juuri avattu Ystävähaku jossa voit selailla muiden jättämiä ilmoituksia ja jättää oman ilmoituksen? Ystävää ja seuraa voit hakea mm. matkalle, kulttuuririentoihin, jutteluun, kirjeenvaihtoon, harrastukseen, reippailuun. Voit myös hakea sitä oikeaa elämänkumppania tai tarjoutua varamummiksi/ukiksi.

NettiET:n Ystävähaku on luotettava ja turvallinen tapa hakea samanhenkistä seuraa - siksi ilmoituksen jättäminen tai muiden ilmoitusten katselu vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun. Voidaksesi rekisteröityä sinulla tulee olla sähköpostiosoite. Ilmaisen sähköpostiosoiteen voit hankkia esim. näistä osoitteista: www.gmail.com ja www.hotmail.com.

Tervetuloa uuteen Ystävyysteemaan ja Ystävähakuun http://www.nettiet.fi/teemat/ystavyys/

Tarja Rea Luomanperä
verkkotoimittaja

Sivut

Kommentit (48)

Sinne sivustolle saa kyllä jätettyä tietonsa mutta pois niitä ei näköjään saa. Minä en ainakaan keksinyt keinoa.
Sain jo riittävästi vastauksia. Tekisin sitten uuden ilmoituksen, jos vielä tarvitsen.

Kyllä se kätevä on ja ainakin näin aluksi tuli vastauksia ilmoitukseeni.

Miehiä pitäisi houkutella lisää mukaan.

Hyvä Anonyymi,

mukavaa että olet jo saanut vastauksia uudessa Ystävähaku-palvelussamme! Toimi seuraavasti kun haluat poistaa ilmoituksesi: kirjaudu sivustolle ensi sisään, klikkaa sitten omaa nimimerkkiäsi yläoikealla kohdassa "Sisäänkirjautunut" -> siirryt näkymään "Oma profiili". Valitse ja avaa siellä kohta "Ystävähaku", ja poista ilmoituksesi painamalla "Poista" -rastia.

Tarja Rea Luomanperä
verkkotoimittaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ai olen vai? mite ihmeelä tää teiä jutska oikee menee Mistä ne viestit löytyy En oo näil sivuila enne käyny

Tässä on katsos sitä hapuilua...yritän kovasti itse myös päästä tuonne katselemaan millaisia ystäviä olissaatvailla,mutta sekoilen koko otsikosta toiseen.Mutta jos olet muutaman tunnin silloin tällöin,kuten minäkin yritän,eiköhän se siitä?

Hei Sebastian ym. palstojen toiminnasta epätietoiset.
Et-toimitus on laittanut alkuun hyvät ja selkeät ohjeet, kuinka tulee
toimia. Tutustu ensin huolella "käyttöohjeisiin", niin vastaukset löytyvät
kyllä sieltä, myös siihen miten täällä "jutskaillaan" :)

Hei Sebastian ja muut

Ystävähaussa (http://www.nettiet.fi/teemat/ystavyys/ystavahaku/) pääset, sivustolle sisäänkirjautuneena, katsomaan muiden jättämiä ilmoituksia. Klikkaa mieleistäsi ilmoitusta ja jätä ilmoittajalle henkilökohtainen viesti. Viesti ohjautuu ilmoittajan henkilökohtaiseen sähköpostiin. Viestiettely onnistuu vain, jos kumpikin on valinnut omissa profiilitiedoissa "Salli yksityisviestit" -kohdan. Omiin profiilitietietoihin pääset klikkaamalla nimimerkkiäsi (sivustolle sisäänkirjautuneena). Varsinaista kahdenkeskistä online-keskusteluominaisuutta Ystävähaussa ei siis toistaiseksi ole.

Tarja Rea Luomanperä
verkkotoimittaja

Ei kannata laittaa ystävähakuun ainakaan naispuolisen hakijan, miehiä ei siellä ole kuin muutma hakija. Naisia sitäkin enemmän. Ei riitä kaikille .

Ei kannata laittaa ystävähakuun ainakaan naispuolisen hakijan, miehiä ei siellä ole kuin muutma hakija. Naisia sitäkin enemmän. Ei riitä kaikille .

Lainaus:

Ei kannata laittaa ystävähakuun ainakaan naispuolisen hakijan, miehiä ei siellä ole kuin muutma hakija. Naisia sitäkin enemmän. Ei riitä kaikille .

Riippuu hakija kuvauksesta.

Naisena sain vain miehiltä vastauksia!

Tavoitteena molemmilta.

Aivan turhaa touhua. Itselläni ollut ilmoitus lukuisia kertoja. Ilmoituksen sisältö selkeä, kohtuullisen lyhyt ja omasta mielestäni ihan jees, mutta - kun siellä on monta kymmentä samanlaista ja samanikäistä naista - ei yhtään vastausta. Olen myös vastannut muutamalle niistä harvoista miehistä, joita siellä on. Yksi kirjoittii muutaman viestin verran mutta sitten selittämättä katosi - ties minne. Eli , hukkaan heitettyä aikaa ja energiaa.

Sama kokemus minullakin, ei suurten ikäluokkien naisten kannata hakea miesystävää. Miehiä on liian vähän tarjolla, ainakin fiksuille naisille. Toivoisinkin ET-lehden kirjoittavan aiheesta. Ei siitä, kuinka jotkut ovat onnistuneet, vaan siitä kuinka moni on epäonnistunut hakiessaan elämäntoveria aikuisiässä tämän tai jonkun vastaavan palvelun kautta.

Minusta myös turhaa touhua. Siellä on naisia pilvin pimein ja vain muutama mies, yleensä kaikki Etelä-Suomesta. Itselläni on ollut pari kolme ilmoitusta, ihan asiallisia, yhden vastauksen sain ja kun siihen vastasin niin muuta ei kuulunutkaan. Kertakaikkiaan ihan turha palsta!

Eikä negatiivisella ja kielteisellä asenteella löydäkkä ketään, kun itse on niin fiksu. Ja pirunmoisella vaatimustasolla saa ollakin yksin. Joten näin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat