Perinteistä pashaa en ole enää vuosiin tehnyt.
Oma helppo ja kevyt vaihtoehtoni on
* 1 purkki vispautuvaa Flora vanillaa tai muu vastaava
* 500 g Rahkaa
Vatkaa Floora vanilla ja sekoita rahka joukkoon.
Tämä on pohjana ja vuodenajasta riippuen lisään muita aineksia esim. marjoja.
Jos haluaa kiinteän kakun oloisen niin voi käyttää liivatetta.
Näin pääsiäisenä lisään esim.
* mantelirouhetta
* sitruunanmehua ja kuorta
* sukaattia
* aprikoosin - tai mangonpaloja
* Ym.
Koristella voi mielen mukaan
* pääsiäiskarkeilla
* suklaaraaspeella
* sitruunamelissan lehdillä
* Ym.
Kuulostaa herkulliselta. Voisikohan tätä soveltaa siihen Charlottaan. Laitettiinko siihen jotenkin kulhon pohjalle ensin kääretorttuviipaleet ja sitten täyte. Sopisikohan tämä täyte sellaiseen (liivatteen kera)?
Pashaa en ole ikinä edes kokeillutkaan.
Onko jotakin hyvää ehdotusta perinteisen rahkapiirakan tilalle?
Perinteistä pashaa en ole enää vuosiin tehnyt.
Oma helppo ja kevyt vaihtoehtoni on
* 1 purkki vispautuvaa Flora vanillaa tai muu vastaava
* 500 g Rahkaa
Vatkaa Floora vanilla ja sekoita rahka joukkoon.
Tämä on pohjana ja vuodenajasta riippuen lisään muita aineksia esim. marjoja.
Jos haluaa kiinteän kakun oloisen niin voi käyttää liivatetta.
Näin pääsiäisenä lisään esim.
* mantelirouhetta
* sitruunanmehua ja kuorta
* sukaattia
* aprikoosin - tai mangonpaloja
* Ym.
Koristella voi mielen mukaan
* pääsiäiskarkeilla
* suklaaraaspeella
* sitruunamelissan lehdillä
* Ym.
Ja eikun syömään.
Kuulostaa herkulliselta. Voisikohan tätä soveltaa siihen Charlottaan. Laitettiinko siihen jotenkin kulhon pohjalle ensin kääretorttuviipaleet ja sitten täyte. Sopisikohan tämä täyte sellaiseen (liivatteen kera)?
Pashaa en ole ikinä edes kokeillutkaan.
Onko jotakin hyvää ehdotusta perinteisen rahkapiirakan tilalle?
Kuka osoisi kertoa miten kiiwit kypsyvät parhaiten kotona?
Parissa viikossakaan ei tapahdu mitään