Seuraa 

Keneltäpä löytyisi hyvä ja helppo pääsiäisjälkiruokaherkkuohje?

Kommentit (3)

Perinteistä pashaa en ole enää vuosiin tehnyt.
Oma helppo ja kevyt vaihtoehtoni on
* 1 purkki vispautuvaa Flora vanillaa tai muu vastaava
* 500 g Rahkaa

Vatkaa Floora vanilla ja sekoita rahka joukkoon.

Tämä on pohjana ja vuodenajasta riippuen lisään muita aineksia esim. marjoja.

Jos haluaa kiinteän kakun oloisen niin voi käyttää liivatetta.

Näin pääsiäisenä lisään esim.
* mantelirouhetta
* sitruunanmehua ja kuorta
* sukaattia
* aprikoosin - tai mangonpaloja
* Ym.

Koristella voi mielen mukaan
* pääsiäiskarkeilla
* suklaaraaspeella
* sitruunamelissan lehdillä
* Ym.

Ja eikun syömään.

Kuulostaa herkulliselta. Voisikohan tätä soveltaa siihen Charlottaan. Laitettiinko siihen jotenkin kulhon pohjalle ensin kääretorttuviipaleet ja sitten täyte. Sopisikohan tämä täyte sellaiseen (liivatteen kera)?

Pashaa en ole ikinä edes kokeillutkaan.
Onko jotakin hyvää ehdotusta perinteisen rahkapiirakan tilalle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat