Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Ostan kotiin salotti-, ym sipuleita, mutta muutamassa päiväsä ne alkavat pilaantua. Säilytän niitä liesituulettimen päällä posliinikulhossa. Mikä olisi paras paikka säilyttää sipuleita?

Kommentit (4)

Vierailija

Minä säilytän ja kulhossa keittiön sivupöydällä,hyvinä ovat pysyneet.Onko liesituulettimen päällä liian kuuma paikka,jos sinulla esim. on liesituulettimessa valot päällä.

Vierailija

Liesituuletin on kyllä aika alhaalla ja kyllähän keitoksista höyryt nousee ja pidän kyllä tuulettimen valoa päällä ruokaa tehdessä. Olen vähän epäillyt johtuisko höyrystä?

Vierailija

Saattaa olla vika noissa höyryissä, niistähän muodostuu kosteutta ja se pilaa sipulit. Kuivassa ja huoneenlämmössä ne säilyvät parhaiten. Itselläni on virkattu verkkopussi, jossa sipuleita pidän, se on keittiön naulakossa.

Vierailija

Jep, paikan pitää olla kuiva. Huoneenlämpö kyllä passaa, mutta säilytysastia saisi olla ilmavampi. Sanoit posliinikulhossa?
Älä pidä ainakaan kantta päällä. Itselläni on ns. sipulikellari. Ei se mikään kellari ole, onpahan vain lasittamaton savikuppi jossa on muutama reikä kyljessä. Salottisipulit ainaskin säilyi vahingossa yli 2kk

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat