Ostan kotiin salotti-, ym sipuleita, mutta muutamassa päiväsä ne alkavat pilaantua. Säilytän niitä liesituulettimen päällä posliinikulhossa. Mikä olisi paras paikka säilyttää sipuleita?

Kommentit (4)

Minä säilytän ja kulhossa keittiön sivupöydällä,hyvinä ovat pysyneet.Onko liesituulettimen päällä liian kuuma paikka,jos sinulla esim. on liesituulettimessa valot päällä.

Liesituuletin on kyllä aika alhaalla ja kyllähän keitoksista höyryt nousee ja pidän kyllä tuulettimen valoa päällä ruokaa tehdessä. Olen vähän epäillyt johtuisko höyrystä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saattaa olla vika noissa höyryissä, niistähän muodostuu kosteutta ja se pilaa sipulit. Kuivassa ja huoneenlämmössä ne säilyvät parhaiten. Itselläni on virkattu verkkopussi, jossa sipuleita pidän, se on keittiön naulakossa.

Jep, paikan pitää olla kuiva. Huoneenlämpö kyllä passaa, mutta säilytysastia saisi olla ilmavampi. Sanoit posliinikulhossa?
Älä pidä ainakaan kantta päällä. Itselläni on ns. sipulikellari. Ei se mikään kellari ole, onpahan vain lasittamaton savikuppi jossa on muutama reikä kyljessä. Salottisipulit ainaskin säilyi vahingossa yli 2kk

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat