Mustikkamuffinit

Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Elovena kauralesepurkin kyljestä löysin tosi makoisan mustikkamuffinien ohjeen. Helppo tehdä ja varsinkin nopea syödä.Tein purkin kyljessä olevan ohjeen kaksinkertaisena,jolloin sain 12 isoa muffinssia. Ohje:

2 munaa, 2dl hienoa sokeria, 2dl juoksevaa margar., 1½ dl kauraleseitä, 4 dl vehnäjauhoja, 2 tl van.sok., 2.5 tl leivinjauh., 1dl maitoa, n.4dl pakaste tai tuoreita mustikoita. ( varmaankin muutkin marjat käyvät,tai omena raaste esim.)

Uunin lämpö 225 astetta.Kaikki aineet sekoitetaan tasaisesti keskenään,viimeksi marjat.
Jaa taikina muffinivuokiin,jätä vähän kohoamistilaa.Paisto-aika n.20 min. riippuu vähän uunista.
Ja eikun nautiskelemaan.

Kommentit (4)

Vierailija

Hyviä on ja rohkeasti tekemään eri makuja. Yleensäkin tuotteiden pakkauksissa on hyviä ohjeita, jotka ovat yleensä selkeitä , helppoja ja jopa nopeita. Nautinnollisia hetkiä vaan kaikille, nyt kun tulevat taas kilvan monet kesän herkut sulostuttamaan meidän makunystyröitämme.

marjutti
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Kokeilin mustikkamuffinsseista kevennettyä versiota ja niistä tuli ihan yhtä makoisia,kuin tuosta eka versiostakin.
OHJE: 2 munaa,1 ½ dl hien.sok., 1 dl juoks.margar.,1dl piimää,2 dl kauraleseitä,2 dl vehnäjauh.,2 dl sämpyläjauh.,2 tl leivinjauh.,2 tl van.sok.,1 dl maitoa,n.4dl mustikoita,tuoreita t. pakastettuja.Pakastemarjat lisätään jäisenä taikinaan,ei sulateta.Valmistus-ohje on muuten ihan sama,mikä on tossa ekassa osiossa.
PS. Suklaaraastekin käy.................................njam.

Vierailija

Kokeilin näitä,kun noita mustikoita on todella paljon.Tosi hyviä ja maukkaita ovat.Pitää tehdäkkin tuliaiseksi naapurin mökille,kun kutsuivat saunaan.Mukaan vielä kahvipaketti ja servetit ja kynttilät:)

Vierailija

Minä kokeilin tuota marjutin laittamaa reseptiä puolukoiden kera.Ihan pirtsakoita muffinsseja tuli.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat