Seuraa 

Moni vierailee kesän aikana puutarhoissa ja puistoissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Kirjoitin omista kokemuksistani blogiin, mutta olisi mukava vaihtaa lukijoiden kanssa tietoja kiinnostavista kohteista. Missä oli kauniita istutuksia, missä oli mukava liikkua, mistä sain uusia ideoita jne.

Puutarhamatkailu lisää koko ajan suosiotaan, ja uusia kiinnostavia kohteita syntyy monelle paikkakunnalle. Ulkomailtakin löytyy paljon katsottavaa niin ryhmämatkailijalle kuin omatoimimatkailijallekin.

Millaisissa paikoissa sinä olet vieraillut?

Puutarhaterveisin
Leena L

Kommentit (6)

Tämä ei ole paras mahdollinen kuva, mutta espanjassa kurkistimme useisiin pihoihin, joissa oli portintakana valtavan ihania pikku patioita ruukku istutuksineen.
Olenkin miettinyt, että haluaisin oman puutarhani myös täyttää ruukuilla joita voi siirtää paikasta toiseen.

Ruukkupuutarha on aivan ihana. Helppo hoitaa, voi kokeilla kaikenlaisia kasveja ja vaihtaa ruukkujen paikkaa. Jos laittaa kesäkukkia, niin voi aloittaa aikaisin keväällä ja vaihtaa muutaman kerran kesän aikana. Ja kukintaa riittää pakkasten tuloon asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Schönnbrunnin linna puutarhoineen on viehättävä paikka Wienissä.
Puutarhassa voisi kävellä ja katsella vaikka kuinka kauan, sillä polunmutkan takaa löytyy aina uusia kohteita.

Itä-Helsingissä on luonnonpuistikko jonne on istutettu valtavat määrät erilaisia alppiruusulajikkeita.
Tänä kesänä huomasin, että sinne oli istutettu myös pensaita jotka ovat kukkivat parhaillaan, Mikähän pensas on kyseessä?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat