Maukasta oli

Vierailija

Tein Et:n reseptin mukaan kesäkurpitsakakkua ja maukasta tuli. Taikinasta riitti kahteen pienempään vuokaan. Kakku säilyy tuoreena ja mehevänä hyvin. Suosittelen kaikille, joilla kesäkurpitsaa tulee riittämiin.

Kommentit (2)

Vierailija

Minäkin leivoin tänään tuon kesäkurpitsakakun ,se on mehevää ja maukasta.Laitoin kesäkurpitsa-raastetta 3:dl:n sijasta 4 ja öljynä käytin vähän miedomman makuista rypsiöljyä.Hyvin tuo on kauppansa tehnyt.
T: Marjutti:)

Vierailija

Hyvältä vaikutti tuo Et:n resepti. Pitäisikin kokeilla, kun kesäkurpitsaa vielä on ja lisää on tulossa. Kesäkurpitsaa olen käyttänytkin makeissa ja suolaisissa leivonnaisissa. Se antaa kivasti mehevyyttä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat