Vierailija

Kesäkurpitsaa tulee "pilvin pimein",onko niille mitään etikkaista ohjetta?
Olen niitä pakastanut,mutta niistä tulee aika mauttomia ja vetisiä.
Ruokaan olen niitä käyttänyt erilaisiin patoihin ja risottoihin.Aion kokeilla tuota lehdessä ollutta kakku-ohjetta,joku jo kerkesikin kehua sitä maukkaaksi.

Kommentit (2)

hei

Oheisella reseptillä olen saanut maistuvaa, sopii sellaisenaan tai salaatin osaksi.

Kurpitsaviipaleille sirotellaan suolaa ja viipaleita grillataan hetki uunissa grillivastuksen alla, kunnes ne ovat hieman kuivahtaneet. Sillä aikaa voi tehdä liemen hunaja-omenaviinietikasta, vedestä, sitruunan mehusta. Ripaus suolaa ja mustaapippuria. Kurpitsan palat kuumennettuihin purkkeihin ja kuuma liemi päälle. Jos tykkää lipstikasta niin yksi lehti purkkiin päällimmäiseksi. Jos ei halua tehdä säilykettä, niin paahdettua kurpitsaa voi pakastaa, hieman öljyä ja mausteita oman maun mukaan. Helppo ruuan lisä.

Minulla oli liian isoksi kasvanut kesäkurpitsa. Kun en raaskinut heittä sitä pois, pilkoin uunivuokaan, laitoin juustoraastetta ja oikeaa kermaa sekä suolaa ja mausteita ja uuniin, hyvää tuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat