Näin teetät remontin

Pienenkin pintaremontin teettäminen vaatii tarkkoja sopimuksia kuluista ja vastuista. Kun työ vastaa maksukykyäsi, lopputulos ei itketä vaan ilahduttaa. Muista myös, että kotitalousvähennyksen määrä pieneni tänä vuonna.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Yrityshaku
YTJ-tietopalvelu - Yrityshaku
Jos tai kun mietit remontin tekijää. katso tuolta sivulta. Näet yrityksen rekisteri historian.
Porvoossa jaettiin postilaatikoihin Remonttifirman mainoksia. Vain puhelinnumero, mihin voi soittaa. Katsoin Yritys tietopalvelusta tietoja. Postiosoite PLXXX! Ei Nimeä!, Perustettu äskettäin!
Tuollaiset "Yrittäjät" kannattaa kiertää kaukaa.

Näistä virolaisista yrityksistä on syytä pysyä kaukana ja pidättäytyä suomalaisissa remonttifirmoissa niin kauan kuin mahdollista. Jos yhteystietoja ei ole selkeästi tuotu esille tai niitä on hankala löytää, on lähtökohtaisesti tekijä jo vastuuta pakoileva - kuka sellaista haluaa palkata. Itse olen teettänyt useita remontteja http://www.remonttiidea.fi yrityksellä täällä Oulun alueella ja hyvin on toiminut. Toinen itseäni miellyttänyt yritys on http://www.talobit.fi joka tarjoaa koko talotekniikka suunnittelusta asennukseen. Sitten on liuta huonompia toimijoita, joiden kohdalla olen maksanut oppirahoja sekä haaskannut aikaa. Pitäisikin perustaa joku sivusto, jossa nimenomaan remonttialan firmoista koostettaisiin luotettavuuslistaus.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat