Vierailija

on ollut aina herkkuani.
Keliakian vuoksi on nyt etsittävä ohjeita;millä korvaan mannaryynit?
Nimim. Puolukkapuuro

Kommentit (2)

Kiitos vinkistä!!!
Tähän asti en ole itse kokkaillut enkä leiponut gluteenittomia,
mutta näin helpoilla ohjeilla joita löysin, onnistuu heikompikuntoinenkin keittiössä.
Riisikakut , joita kutsun nimellä "styroksi", eivät maistu enää, laittoi päälliseksi mitä tahansa.
Keittokirjan -gluteenittoman-olen pannut tilaukseen, mutta näkyy näitä ohjeita löytyvän netistäkin.
Kaikilla kun ei ole omaa nettiyhteyttä kotona, niin harvemmin sitä tietoa pääsee etsimään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat