Podetko yleensä Kevät väsymystä?

Vierailija

Eihän Kevät vielä ole,mutta kait siitä voi keskustella jo?Päivien piteneminenhän vaikuttaa jo piristävästi monen mielialaan kuitenkin.Kevät ihan parhaimmillaan tuo pirteyden,uudet ideat,odotuksen tunteen.Ehkäpä se uusi rakkauskin tulee kuvioihin sinkuille.Miten koette?Mitä odotatte?
T:kevään fani

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

En pode kevätväsymystä päinvastoin piristyn kun päivät alkaa pidentyä ja aurinko näyttäytyy enemmän. Olen varsinainen valon "lapsi", johtunee kait siitä, että olen syntynyt keväällä.

katrinka
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Kevättä kohtihan tässä menossa ollaan ja kyllähän siitä keskustella sopii. Minä ainakin piristyn päivien pitenemisen myötä. Mitään uutta en varsinaisesti kaipaa, kunhan pääsen mökille kasvimaan ja pihan pariin. Jotain uuttakin kyllä aina keksin istutettavaksi tai kylvettäväksi. Suunnitteleminen alkaa jo syksyllä. Yhden karviaispensaan lisää hankin ainakin ja yhden perennapenkin pistän uuteen uskoon.
Ympäristön vaihdos kaupungista maalle, sitä minä odotan. Nyt kyllä vielä nautin talvesta kun se pimein aika alkaa olla ohi.

Vierailija

Kyllähän Kevään nenässä jo aistii.Voi olla ,että olen niin herkkä "nenänen".Valon lisääntyminen vaan tuo ihmeesti pirteyttä.Ajatella ,että kaikki se ihanuus on edessä päin.Lintujan laulut,lumen sulaminen,luonnon herääminen,tuoksut .Hehkutan niitä,kun se on voiman lähteeni.Paras tulossa!

Vierailija

Kevätväsymystä en pode. Toivon vaan sen kaiken menevän ohi nopeasti. Kun parasta keväässä ja kesässä on edelleenkin se, että sen jälkeen tulee ihana syksy, pimeys, myrskyt ja sateet. Niitä odottaessa jaksaa kevään ja kesänkin. Saahan verhot onneksi kiinni.

Vierailija

Syksyllä loka- marraskuussa olen aiemmin potenut lievää kaamosmasennusta, mutta alettuani vuosi sitten ottamaan päivittäin kalanmaksaöljyä se on jäänyt pois. Eikä ole syys- ja kevätflunssaa ollut; D- vitamiini näköjään on ihan välttämätön piristyksen lähde.

Kevätväsymystä ei yleensä ole minulla ollut, valoisan ajan lisääntyessä alan enemmän ulkoilla, joka antaa aina enemmän voimia. Mikä sen mukavampaa kuin hiihdellä aurinkoisilla keväthangilla.

Vierailija

Kyllä siinä kohtaa, kun aurinko paistaa ikkunoihin ja huomaa miten likaiset ne on.
Yllättäin on niin väsynyt ettei millään jaksaisi aloittaa pesua.

Vierailija

Lainaus:

Kyllä siinä kohtaa, kun aurinko paistaa ikkunoihin ja huomaa miten likaiset ne on.
Yllättäin on niin väsynyt ettei millään jaksaisi aloittaa pesua.

Minä olen palkannut ikkunanpesijän, jos ikkunat ovat tosi likaiset. En viitsi siihen urakkaan itse ruveta, vaikka hyvin jaksaisinkin. Ikkunanpesijät ei ota kovin suuria palkkioita ja jälki on ammattimaisen upeaa. Heillä kun omat niksinsä.

Vierailija

Minä en pode kevät-väsymystä,päinvastoin,minä rupean "heräilemään" valoisuuden myötä.On ihanaa seurata,kun päivä päivältä alkaa päivät pitenemään ja mieli piristymään.

Vierailija

Kevät menee kesää odottaessa. Lokakuu on joskus vaikea; marraskuu ja joulukuu menee joulua odotellessa, mutta tammikuu on pitkä. Helmikuussa alkaa helpottaa kun päivä selvästi pitenee. Työelämässä kun ollaan, aika voimille käypää on kun kevät on niin hektistä aikaa... D-ja B- vitamiinia purkista naamaan vaan!

Vierailija

Podetko yleensä Kevät väsymystä?..
--------------------------------------------------------------------------
En yleensä. Täytyy vaan levätä riittävästi että jaksan sitten lumia sulatella:)
Kohta nähdään!

terveisin Kevät

Vierailija

No heippa Kevät!

Mitä kuuluu? Voisitko kuule mennä suht nopsaan menoillesi, että päästäisi syksyyn. Älä turhia aikaile täällä. Jookos. Tai jos haluat viipyä, niin älä ainakaan anna auringon irvistellä. Ja muista Kevät nukkua, niin pysyy väsymys edelleen poissa.

Vierailija

Kevät keikkuen tulevi...

Sairastelin viime kesän ja vähät kukat jäi huonolle hoidolle.
Helle tappoi loputkin :(

Nyt on kaikki vitamiini-hivenaine-tankkaukset käynnissä,
ja katsastelen siemen-ja kukkaluetteloja Sillä Silmällä....
Tervetuloa vaan, kiltti kevät, Sinua odotellaan jo nyt ;)

Vierailija

Voi,kun oisitkin jo oven takana ,kun aamulla avaan.Se olisi mitä ihaninta.Pakko jaksaa sinua odottaa,kun rakasta konsanaan.Sinun ihanat säteesi joka lämmittää.Voimallasi saat lehdet puihin ja ruohon viheriöimään.Kukat nupuilleen ja kaiken loistamaan:)

Vierailija

Eihän tämä ole enää todellista. Noinko pahasti sanaleikit karahtavat kannokkoon. . . .voi voi. Eipä täällä tosikoiden leikkikentällä taida minua tarvita. . . .

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat