Vierailija

Huomenta vua kaikile tasapuolisesti.

Minoon seurana ja välii vähä komentoinuhi keskusteluu missä kysellää ukoilta mitenkä hyö teköö naisesa onnelliseks. Siinä rinnala mänöö näköjää toine keskustelu naisile siitä mikä seo asjasta naise näkökanta.

Tasa-arvoo toitotetaa joka puolela. Sentähe mie pistännii alule keskustelu milläpä tapoo ne naiset teköö uko onnelliseks. Tok mie sen tiiän notta. se onni o jokaisesa itessää eikä sitä pysty rahala ostamaa eikä tekemälä tekemää van vastapainona aikasemmile keskusteluile ja ihavvua mielenkiinnosta ja vertailu vuoks ois mukava tietee. Ei se parsuhe voi sillee toimii notta. ukot vua yrittäät naistaa tehä onnelliseks van naine ei eveesä väräytä uko onnellisuuve suuntaa.

Tiiämmie sennii nottei tähä miu alottamaa keskusteluu välttämäti tuu ainuttakaa komenttii ko tää o tällee murteela kiriotettu. seku tuntuu oleva useemmalehi näilä palstoila niinko punane vuate häräle tää miu kiriotustapa. van siitäpä tua aika näyttänöö mitenkä tuassa käyp.

T.suapisti

Sivut

Kommentit (38)

Hei suapisti.
miun ukko ol eilen mahottoman onnelllinen, ku paistoin pikkusiikoja ja keitin uusii pottuja ja hyvvää valkoviiniä palan painikkeeksi.
Tosi on, että murteesi on joskus vaikeaa lukea, mutta itse pidän eri murteista ja yritän usein kahlata sinunkin juttusi läpi.
Nämä palstat on mielestäni just sitä varten, että jokainen saa kirjoittaa mitä tahtoo ja miten tahtoo.
Jos hirveesti ärsyttää, niin ei ole pakko lukea.
t. myyrä, joka on useimmmiten anonyymi.

No hei vaan, suapisti!
Täällä yksi uusi keskustelija liittyy seuraan. Mielestäni miehen on hyvä kokea ensinnäkin arvostusta naisen taholta. on hyvä löytää myönteisiä asioita miehestä, ei kuitenkaan asiattomia, vaan todenperäisiä. Kaikillahan meillä on hyviä puolia, kun ne vain huomataan arjen keskellä. Toinen tärkeä asia on miehen "miehisyys" ja sen tuominen julki asianosaiselle. Ja tämä tuo esiin eroottisuuden ja seksuaalisuuden. Ja tämä pätee kaikkiin ikäluokkiin, ilmenemismuodot vain ovat eri ikäisillä erilaiset. Tämä on sitä elämän suolaa, joka pitää pirteänä ja hyvänmielisenä. Näin ajattelee nim. Rebekkamarjatta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Murteet ovat rikkaus, ne värittävät kirjoittettua tai puhuttua!

Miehiin tepsii aina hyvä ruoka ja leivonnaiset (niin tuore leipä kuin makeat herkut)
Annettu aika yhteisille menoille tai harrastuksille. Hellyyttä ja huomiota unohtamatta. Ei kiireellä, vaan tunteella.
Kunnioitusta ja luottamusta molemmin puolin. Tilaa kummankin omille "jutuille". Puhumalla ja kuuntelemalla kaikki aistit avoinna.

No vot. suatiiha sitä keskusteluu aikaseks tästäi puolesta asjoo. Meleko pitkälti vua tuntuu naiset olova sitä mieltä notta. monemmoiset leipomukset ynnä muut semmoset oisvat se juttu millä suap uko onnelliseks. Enkä mie sitä kielläkkää. Tahi jonsei nyt ukko iha onesta mykäks mää nii oha se ainai sen aikoo hilioo ko o suu täynä hyvee ruokoo. Van lisätäämpä vaikeusastekerronta. entäpäs josko tua ukko sattus ite olomaa vaikka leipur tahikka kokki? Minoon kuullu notta. semmosiihi ois olemasa. Noo tietty voishaa sitä sittä perustella nottei tarviis "tuua töitä kotii" van en tarkota tässä sitä.

T.suapisti

Miun ukkoin ol onnelline ko hää tajus et mie iha oikiast arvostan sitä,
mitä hää perreen hyväks tekkee .

Sattu kuulemaa sivust ko hänest arvostavasti puhuin ystävättärelle.
Sano sit myöhemmi miul et kyl läikähti semmone lämmin tunne syänalas ko mie niin mukavast hänest haastoin.
Hyvä mies hää on ;), muistasinpa vaa kertoo hänel itellee kasvokkaikii useammi ;)

Lainaus:

ei näitä murrejuttuja jaksa erkkikään lukea, eikö voisi pysyä omilla sivuillaan ???+

Jaksaa jaksaa , ja huilataan välillä !

Kyllähän se tahtoo mennä tuolle ruoka ,että muulle hyvin voinnin puolelle enempi se miehen mieleksi oleminen.
Harrastukset on yksi yhteinen tekijä kyllä,että ne jos luottaa yhteen on mukavaa.
Se seksi puolihan se on joka ei mene enää aina yhteen ja siitä saattaa tulla kinaa.
Miehet haluavat seksin kuuluvan asiaan usein heidän ehdoillaan .Ikänainen on jo kyllästynyt ja kaipaisi vähän hellyytä ja lohtuakin ,eikä pelkkää naimista kuten aina ,joka miehiä ehkä tyydyttää.

"Arki ruoka " on aina samanlaista ,mutta joskus kaipaisi juhlaakin ....monessa mielessä

Oman ukkoni huomasin olevan onnellinen kun arvostan hänen tekemiään juttuja, oli ne sitten mitä hyvänsä. Hän on tyytyväinen aina tullessaan yllätetyksi, mielikuvitukseni ei ole köyhä, pystyn yllättämään hänet vaikka tavallisella tilannekomiikalla.

Hyvä hyvä. lisee vua keskusteluu asjasta.
Ohase välee nii ja niinnii notta. oisha se mukava joskus istahtoo valamii sapuska iäreennii eikä aina vua sitä samoo mikromössöö. Tahikka väkerrä esteks ite sapuskas ja sitä syö ne keskenäs. tua Anonyymi 07.07.2011 20:36 sano ukkosa olova tyytyväine ko hiä yllättää tään. Suattaa hyvinnii olla. riippuu yllätyksestä. niitäi ko suattaa olla monemmoisii.

Semmosista mukavista yllätyksistä miekii tykkeisin. Van sitä voip suaha uotela tovi jos toisennii. Ei ou sitä yllättäjee.

tuala aiemi Anonyymi 07.07.2011 17:03 kerto ukkosa oleva hyvillää ko hiä arvostaa tään tekemisii. vielä toiste kuulle. No mikäs. kyllähää se semmone tuop hyvä miele veikka kelle. ja niinko hiä itehi mainihti nii toivottavasti hiä muistaa sen asja ukollee kertoo useemmi iha kahe keskennii. ja sama päivvasto.

T.suapisti

Lainaus:

Lainaus:

ei näitä murrejuttuja jaksa erkkikään lukea, eikö voisi pysyä omilla sivuillaan ???+

Jaksaa jaksaa , ja huilataan välillä !

Ei jaksa stten millään, vaikka kuinka yrittäis! Samaa mieltä kuin ensimmäinen samanmielinen.

Aurinkoista huomenta. On se tuo onnellinen sana vähän höpsön löpsön. riittäiskö että saisi tyytyväisenä pidettyä. ?

Lainaus:

Aurinkoista huomenta. On se tuo onnellinen sana vähän höpsön löpsön. riittäiskö että saisi tyytyväisenä pidettyä. ?

Huomenta vua kaikile tasapuolisesti.

Siepä sen sanoit. kukapa se loppuillopuks ies tietää mitee se onnellisuus oikeestaa onkaa. van josko tyytyväine ois oloosa ja eloosa nii sehii ois jotai. ja vasitennii josko parsuhtee molemmat osapuolet ois tyytyväisii toisiisa ja ihtiisä. sillee notta. tuntus hyväle olla ja elee yhesä. Ja sitähämmie tässä oikeestaa jälestä ajannii. Milleenkä ne naiset suap uko tyytyväiseks josko se nyt tua onnellisuus o kerta vähä sieltä tännepäi miäritelmä.

T.suapisti

Lainaus:

Samaa mieltäå - EHDOTTOMASTI!
Pidetään edes joku sivu helppolukuisena.

Juuri näin, murteetonta kieltä niin, että lukeminen on mukavaa! Eihän kaikkiin keskusteluihin tarvitse murretta vääntää.

Junttieinarit menkää omille sivuillenne vääntämään noita murteitanne. Kohta valloitatte kaikki sivut noilla ihme väännöksillänne.

Lainaus:
08.07.2011 13:37
Junttieinarit menkää omille sivuillenne vääntämään noita murteitanne. Kohta valloitatte kaikki sivut noilla ihme väännöksillänne.

Suapistilla on pätevä syy, miksi hän kirjoittaa ainoastaan murteella.
Ei hän siitä huolimatta ole mikään "junttieinari". Hänellä on paljon viisaita
ajatuksia ja tarkoitus kai on, että eri keskusteluaiheista kirjoitetaan ao.
keskusteluun, eikä ainoastaan murteisiin.

Jos joku ei halua/osaa lukea murteita, niin hän voi helposti hypätä murteella
kirjoitettujen juttujen yli. Enemmistö kuitenkin kirjoittaa jonkunlaisella selko-
kielellä, vaikka harvemmin täydellisellä kirjakielellä.
Eivätkö ajatukset kuitenkin ole tärkeämmät kuin kieliopillisesti aivan oikein
kirjoitettu teksti, jossa ei saata olla mitään oikeata asiaa?

No niin, ukon onnelliseksi tekemiseen tarvitaan vain paljon rakkautta, kaikki
muu hyvä tulee siinä mukana. "Rakasta, kärsi ja unhoita..." Empatiakykyä
tarvitaan myös, niin kuin kaikissa muissakin hyvissä ihmissuhteissa.

Lainaus:

Murrejutuille on oma sivustonsa,murrejutut sinne KIITOS !

Juu ja pohojalaisille sekä savolaisille kuin myös rauman ja karjalan murteille omat sivustot. Ja tietysti myöa lapin saamenkielisille ja ruåtsalaisille omat sivut unohtamatta stadin slangia ja lapsena opittuja konttikieltä sekä vis - kieltä. :D

Muuten olen kyllä sitä mieltä että kaikki saavat puhua "omalla" kielellään ja jos ei ymmärrä sanomaa niin voi aina hypätä yli!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat