Vierailija

Nyt meni hermot! Kertokaapa miten olette selvinneet uuden lampun valinnasta. Kaupassa pitää tietää lumenit ja kelvinit ennenkuin saa oikean tehoisen lampun pirttinsä kattoon, jos saa. Sitten kotona käy niin että pitää oottaa lampun syttymistä niin kauan että valontarve on jo ohi.
Pitänee laittaa yksi kamari varastoksi, saa sinne ostaa varalta loppuiäkseen hehkulamppuja kun niitten myyntiaikakin kuulemma loppuu ensi kuussa. Niitäkään ei saa enää isompia kuin 60 W ja nekin kirkkaita. On se niin väärin!

Kommentit (2)

Hei,

olen itse saanut apua asiantuntevalta myyjältä ... näissä energialampuissa kestää hetken aikaa ennenkuin valo tulee kirkkaaksi, siihen vaan täytynee tottua kun ei ole kohta muita vaihtoehtoja.
Valoisaa syksyä !!

Löydettiin vielä iloksemme sata wattinen hehkulamppu, 2000 tuntia piti palaa, mies laittoi paikoilleen ja pim, se oli siinä, maksoikin neljä euroa ja edestakainen kauppa matka 140 km. kyllä naurattas jos ei itkettäs. Onneksi loisteputki lamppuja vielä saa, eihän ne niin nättiä ole mutta on vielä toiminut katossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat