Vierailija

Presidenttiehdokkailta kysyttiin: Mikä on elämän tarkoitus? Jokaiselta meiltä löytyy vastaus. Useimmiten vastaukset liittyvät omaan hyvinvointiimme ja läheisiimme. Monet muistavat myös puutteessa olevia. Kalkutan Äiti Teresa oli arvomaailman vallankumouksellinen. Hänen elämätarkoituksensa oli palvella Kristusta jokaisessa ihmisessä. Hän valitsi kaikkein köyhimmät ja hylätyt ja palveli heitä. Äiti Teresan radikaalisuus oli aikaansa edellä. Alamme vähitellen ymmärtää hänen maailmalle esittelemää elämäntarkoitusta. Unohda itsesi. Elä lähimmäisiäsi varten.
Äiti Teresa -peittoja on tehty Suomessa yli 30 vuotta. Porvoon Äiti Teresan -peittopiiri tekee Äiti Teresa -peittoja jotka ovat samalla aapiskirjoja. Taiteilija Maria de Lisitzinin suunnittelemat hellyttävät eläinkuviot sekä aakkoset ja numerot peitoissa tuovat orpolapsille paljon iloa ja voivat antaa mahdollisuuden opin tielle. Rakkauden lähetyssisaret opettavat orpolapsia lukemaan. Näiden peittojen avulla päästään opetuksen alkuun helposti. Viime vuonna Porvoon Äiti Teresan -peittopiiri valmisti 45 aapispeittoa. Peitot ovat nyt näytteillä Lisitzinin taidemuseossa 10.2.-19.2.2012. Osoite: Sibeliuksen bulevardi 15 Porvoo. Tule mukaan Äiti Teresa -peitto toimintaan.

Kommentit (6)

Edelliset kaksi kommenttia laitoin poistoon "asiaton viesti? !
Turha mennä toisiaan nimittelemään, kun otsikko-aihe on ihan asiallinen.
Keskittykää vähän, ennnekuin kirjoitatte. -ettei jälestäpäin harmita.
Jossainhan täällä oli paikka johonka voi purkaa omia agressioitaan/pahaa oloa. (rönsyily tms. se oli?

Miten voi olla ns. iloinen antaja toiselle puolen maapalloa oleville ihmisille, jos ei tule toimeen edes omanlaistensa kanssa?

Rauhaisaa iltaa kaikille tasapuolisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

> Miten voi olla ns. iloinen antaja toiselle puolen maapalloa oleville ihmisille, jos ei tule toimeen edes omanlaistensa kanssa?

Maria de Lisitzinin ja hänen Jormukkansa ovat galleristeina ja kauppiaina kyllä 30 vuoden aikana etsineet julkisuutta ratsastamalla julkkisten nimillä hyvin näyttävästi. Kuka siinä on ollut iloinen antaja, kuka riemukas saaja, riippuu katselun kulmasta. Herttaista tässä ekshibitionimissa on se, mihin loppukäyttöön peitot menevät. Mutta ansainnasta gallerian pidossa on kysymys.

Otsikko on harhaanjohtava.
Ei todellakaan pidä Äiti Teresan maineella "rahastaa".
Kaikki tämän tapaiset tempaukset ovat arvelluttavia?
Meneekö rahat tai tavaralahjoitukset tosiaan perille?.
Huijauksia on esiintynyt suomalaisissakin kohteissa ihan riittävästi.

En tiedä minne suurin osa menee, mutta yhteen vanhusten laitokseen tuli lämpimiä tilkkupeittoja.
Lämmittävät hyvin.

Eilen kuuntelin radiosta Hurstin haastattelua, ja hän ainakin kiitti niitä "vanhuksia", jotka hänelle lähettävät kutomiaan sukkia jne. edelleen jaettavaksi suomalaisille. Joten sinne lähetetyt ainakin päätyvät oikeisiin kohteisiin.

Epäilijöitä hyväntekijöiden motiiveihin ja aitouteen löytyy aina, ja ehkä hyvä niin, ettei sinisilmäisiä viilata linssiin, mutta kyllä aitoja auttajia myös löytyy tässä maassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat