Vierailija

Tuntuipa mukavalta käydä tänään kaupassa. Voi- ja margariinihyllyn tyhjät kohdat ovat täydentyneet; voita saa jälleen. Miksi sitä santsattiin, kertokaa minulle kun en ymmärrä. Kiitos toivoo "Kirnun varteen nojaava"

Sivut

Kommentit (19)

toi nyt oli taas niin vanhaa tietoa... kyllä voita on riittänyt tänä vuonna koko ajan.

On varmaan pajon asioita joita et ymmärrä ja ehkä emme halua niitä edes tietää...

Lainaus:

Tuntuipa mukavalta käydä tänään kaupassa. Voi- ja margariinihyllyn tyhjät kohdat ovat täydentyneet; voita saa jälleen. Miksi sitä santsattiin, kertokaa minulle kun en ymmärrä. Kiitos toivoo "Kirnun varteen nojaava"

Ennen joulua ihmiset hamstrasivat voita. Koska uutisissa mainittiin voin vähyydestä, sitä hamstrattiin entistä enemmän. Ylen uutisissa oli juttua naisesta, joka oli ostanut muistaakseni 20 kg voita.
Aika hassua ajatella, että tänä yltäkylläisyyden aikana syntyy tai tässä tapauksessa synnytetään elintarvikepula Suomessa.

Tuskinpa kukaan kuolee tai edes kärsii, jos voita ei aina saa!
Toki kyllä täällä pääkaupunkiseudulla voita oli riittävästi meidän tarpeisiin ainakin.

Ilmeisesti joka puolella Suomea voita ei ole ollut saatavana. Muistan tuon joulunalushysterian ja ostin minäkin pari pientä pakettia kaappiin... siellä ovat vieläkin. Niin se hysteria vaikutti minuunkin, vaikka itseäni järkevänä pidänkin.

Täällä itärajalla on ainakin ollut voita kaupoissa koko ajan
ja on niitä voipaketteja riittänyt itänaapurinkin ostettavaksi :-)

No,voita ei voita mikään.Tarvitsen voita :syömiseen,paistamiseen,leivontaan ym..hölmöä,edes kysyä.En missään nimessä käytä muovia leivälleni.

En minäkään käytä muovia, en edes margariinia tai muita levitteitä, siis mtn levitteitä ja ruokaakin teen yleensä hauduttaen, mausteliemessä keittäen tai uunissa. Leivo en, korkeintaan leipää ja sämpylöitä. Siksi kysyin. Mutta olen siis hölmö. Ja vielä tuohon leipomiseen - leipomattomuus ei johdu laiskuudesta tms. vaan siitä ettei niitä meillä kukaan syö, siis kahvileipiä tms.

Ainahan näitä on hölmöjä jotka hamstraavat tavaraa kun joku sanoo että ne saattavat loppua. Luultavasti markkinointitemppu tämä voin loppuminenkin. En minä ainakaan nähnyt yhtään kauppaa jossa ei voita olisi ollut koko ajan. Lisäksi tätä vielä hypetettiin karppauksen varjolla. Todellisuudessa ei karppaajat voita käytä mitenkään merkittävästi muita enemmän (kun ei syö esimerkiksi leipääkään). Lähinnä tuotteita normaalilla rasvalla, eli ei kevyttuotteita. Toki tämä välillisesti vaikuttaa hieman siten että voin tuotantoon tarvittavia raaka-aineita kuluu teollisuudessa enemmän muihin tuotteisiin. Tämä ei kuitenkaan sitä puhtaan voin kulutusta lisää.

Lainaus:
Anonyymi 23.02.2012 15:32
No olipa ihme tekstiä? Kuinka joku voi olla noin pihalla kuin lumiukko?

Mihin kirjoitukseen tässä viittasit? Edelläsi olevaanko vai mihin?

Lainaus:

No olipa ihme tekstiä? Kuinka joku voi olla noin pihalla kuin lumiukko?

Ota ihan rauhallisesti. Vedä syvään henkeä ja käy sitten tekemässä pihalle se lumiukko. Nopeasti ennen kuin alkaa taas pakastamaan.

Mitä tietämättömyyttä jälleen... Kuten täällä nyt yleensäkin!

Ei se Valio tuosta sen enempää nettoa - kyllä se pahin on tuo kauppa ja sitten tulee niiden tukkuportaat, jakeluketjut, jne. jotka ovat syyllisiä ihan kaikkien elintarvikkeiden kohonneisiin hintoihin. Ei siellä ketjun alkupäässä olevat tuottajat/Valio.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat