Seuraa 

Täälä on keskusteltu miten voi lopettaa Facebook tilin mutta vuonna 2010 oli Facebook erilainen kuin nyt ja niiden ohjeiden mukaan vas. ylhäältä klik ja käyttäjätilin asetukset sieltä lopeta tili nyt siellä ei ole selaista kohtaa kun lopeta tili, joten jos jollain oilis tietoa miten se lopetus nyt onistuu.

T. Hessu

Kommentit (5)

Facebookista löytyy tällainen ohje:

Poista tilisi käytöstä seuraavasti:

Klikkaa Käyttäjätili-painiketta minkä tahansa Facebook-sivun oikeassa ylälaidassa.
Valitse Käyttäjätilin asetukset.
Valitse Turvallisuus-osio vasemmanpuoleisesta valikosta.
Klikkaa kohtaa "Poista käyttäjätilisi käytöstä." (Se on alimpana listalla).

Kun poistat tilisi käytöstä, profiilisi (aikajanasi) ja kaikki siihen liittyvät tiedot katoavat Facebook-palvelusta välittömästi. Facebookin käyttäjät eivät löydä sinua haussa, eikä mitään tietojasi voi tarkastella.

Jos haluat palata Facebook-käyttäjäksi, voit milloin tahansa ottaa tilisi uudelleen käyttöön kirjautumalla sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Profiilisi (aikajanasi) palautetaan täysin ennalleen (kaverit, kuvat, kiinnostuksen kohteet jne.). Muista, että käyttäjätilin uudelleen avaamisessa sinun on käytettävä sitä sähköpostitiliä, jonka olet liittänyt käyttäjätiliisi.

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Olen ikuiseti kiitollinen seuraavaan kertaan Sari ☺☺ hisi se Facebookin tilin lopettaminen taisi onnistua, kun homman nimi oli tää että minulla oli kaksi Facebook tiliä ja toinen oli turha kun en sitä käyttänyt mutta gmail ilmoitti vähän väliä että Facebookissa on lukemattomia viestejä, avasin aikoinaan toisen tilin kun piti päästä pois eräistä tapahtuma ilmoituksista ja tää hiton gmail teki siitä Englanninkielisen, no sen sai jossain vaiheessa muutettua mutta tapahtuma kutsukin loppuivat niin Facebookin gmail tili oli ylimääräinen, että näin
T. Hessu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä tieto on tarpeen minullekin tulevaisuudessa.Yritin jo kerran mut en onnistunut lopetuksessa. Siis kiitos kysyjälle ja vastaajalle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat