Mureat ohrarieskat (Pohjois-Suomi)

Kommentit (6)

Vierailija

olen pohjoisesta kotoisin vähän jo unehtuneita asioita mutta nyt kokeilen

huomenna tuntuvat hyviltä täytyy maistaa

Vierailija

Mikä on tämän viestin idea? Onko jossain (tietyst Pohjoisessa) näkyvillä resepti. Vai pitääkö matkustaa Pohjoiseen huomenna maistamaan.

Vierailija

Lainaus:

Mikä on tämän viestin idea? Onko jossain (tietyst Pohjoisessa) näkyvillä resepti. Vai pitääkö matkustaa Pohjoiseen huomenna maistamaan.

Ruoka-palstalla on sama idea kuin Runoissakin. Jos kommentoi esimerkiksi reseptiä, kommentti otsikoineen heittyy tähän osioon.
Aloittaja on lukenut ja kommentoinut tätä:

[i]Mureat ohrarieskat (Pohjois-Suomi)
½ l perunasoseainesta (pakaste, esim. Oolannin)
½ l piimää
2 tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja
noin 1 kg ohrajauhoja
1 tl soodaa

Sekoita kulhossa puolisulanut perunasoseaines ja jääkaappikylmä piimä. Lisää suola ja vehnäjauhot sekä ohrajauhot, joihin sooda on kunnolla sekoitettu.
Sekoita taikina hyvin ja muotoile jauhotetulla alustalla isoja tai pieniä rieskoja. Voit kuvioida rieskojen pinnat haarukalla tai tehdä niihin ristikon veitsellä.
Paista rieskat 250-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniisti väriä.

Vierailija

Korjaan, Ruoka-osiosta kommentti ei siirrykään Sana on vapaa -osioon, vaan säilyy siellä Ruoka-keskustelussa.

Vierailija

Lainaus:
Anonyymi 21.03.2012 23:47
Ruoka-palstalla on sama idea kuin Runoissakin. Jos kommentoi esimerkiksi reseptiä, kommentti otsikoineen heittyy tähän osioon.

Ehkä toimituksella olisi jotain korjaamisen varaa tällaisessa
systeemissä, kun vain joku erillinen kommentointilause avaa
heti uuden keskustelun?

Ehkä myös hän, joka huomaa näin yht´äkkiä avanneensa ihan
uuden keskustelun - niin, ehkä hän voisi perään kopioida tänne sen
asian, jota aloituskommentti koski?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat