Vierailija

ulkaistu: 09.03.2011 09:18
Bostonin ja Canadiensin välisessä ottelussa pidätettiin hengitystä, kuin nuori Canadiens-hyökkääjä makasi minuutteja liikkumattomana jään pinnassa.
Ikävä välikohtaus tapahtui Montrealissa pelatussa ottelussa, kun Boston Bruinsin pakkijättiläinen Zdeno Chara taklasi Montrealin Max Paciorettyä alkujaan harmittomalta näyttäneessä tilanteessa.

Chara vei taklauksensa loppuun, mutta ikävin seurauksin. Pacioretty löi päänsä voimalla joukkueiden vaihtopenkkien välissä olevaan lasireunaan.

NHL:n verkkosivujen mukaan Pacioretty makasi useita minuutteja liikkumattomana jäässä, ennen kuin hänen niskansa tuettiin ja hänet siirrettiin kaukalosta paareilla ulos.

Pacioretty vietiin sairaalaan tutkimuksiin. Ennen ottelun kolmatta erää Montreal tiedotti Paciorettyn olevan tajuissaan ja että hän on kyennyt liikuttamaan raajojaan.

- Me vain toivomme, että Max on kunnossa, Montrealin 4-1-voitossa kahdella maalillaan sankariksi noussut Lars Eller komnmentoi ottelun jälkeen.

Toiveeseen yhtyi myös Chara, joka korosti, ettei hänen aikomuksensa ollut vahingoittaa.
http://www.iltasanomat.fi/nhl/NHL-j%C3%A4ttil%C3%A4inen%20taklasi%20nuor...
Ihan kauhuissani seurasin aikoinaan poikani jääkiekkoinnostusta....
Pahojakin kolhuja tuli, onneksi ei halvaantunut......
Jotkut on halvaantuneetkin.
Ei urheiluksi voi sanoa lajia ,jossa tarvitaan sellaiset määrät suojuksia, ja pelaajilla on silti kauheesti kaikenlaisia vammoja....
"Tossupallon pelaaja"

Kommentit (2)

Kyllä urheilu ja liikunta on terveellistä.
Se on sitten eri asia,jos sinut joku sekopää hakkaa urheillessasi.
Hiihtäminenkin muuttuu vaaralliseksi,jos joku hyökkää kimppuun ja mukiloi.
Jääkiekossa ja jalkapallossa mm.sallitaan näitä ikäviä taklauksia vähän liiankin usein

Minä suosittelisin lapselleni jotain muuta urheilulajia kuin esim. jääkiekkoa tai ratsastusta. Sellaisia tilastojakin on, joista käy selville eri lajien vaarallisuus. Muistaakseni ainakin ratsastuksessa tulee paljon loukkaantumisia.
Jääkiekkoa aktiivisesti harrastavat pojat meidän pihapiirissä olivat usein nyrkit pystyssä ja kiusasivat niitä jotka eivät kuuluneet "meidän jengiin". - Minulle on turha tulla selittämään, että lätkä tekee sosiaalisemmaksi ja kehittää luonnetta. Kyynärpäätaktiikkaa se ainakin meidän pihassa on kehittänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat