Hauen huokaus
klo 21:29 | 26.11.2011
Tähän satumaiseen herkkuun tarvitaan seuraavat asiat:Haukivehnäjauhoja tai ruisjauhojavoitasitruunapippuriasitruunakonjakkiaLue koko juttu
Tähän satumaiseen herkkuun tarvitaan seuraavat asiat:Haukivehnäjauhoja tai ruisjauhojavoitasitruunapippuriasitruunakonjakkiaLue koko juttu
Ladataan...
Moi!
Mitä teit konjakille? Eikö siitä saisi hyvän kastikkeen?
http://www.nettiet.fi/teemat/ruoka/reseptit/art4641-Hauen-huokaus.html
Hyi.
Minusta konjakki ei sovi hauen makustajaksi laisinkaan.
Eikö jotakin määrättyä ruokaohjetta koskevaan keskustelun
aloitukseen voisi laittaa sen ohjeen näkyville?
***********************************************************************
Hauen huokaus
Tähän satumaiseen herkkuun tarvitaan seuraavat asiat:
Hauki
vehnäjauhoja tai ruisjauhoja
voita
sitruunapippuria
sitruuna
konjakkia
Tarkoitus bon tehdä yhden ison teflonpannun mittainen annos.
Tee hauesta fileitä, jotka ovat puolen kämmenen kokoisia. Huuhtele ne kylmässä vedessä ja varmista ettei ruotoja ole ensimmäistäkään.
Tee määrä, joka mahtuu teflonpannuun. Laita sopivankokoiset hauenpalat tunniksi konjakkiin, niin että ne ovat kokonaan konjakin alla.
Kuumenna pannu ja laita voita. Ota konjakista hauenpalat ja pyöritä ne jauhoissa tukevasti. Aseta kokonaan jauhotetut hauenpalat rasvaan tirisevään pannuun. Anna kypsyä ja ruskistua rauhassa noin 10 - 15 minuuttia ja kääntele monta kertaa ja lisää sitruunapippuria sekä purista jokaiseen hauenpalaan sitruunasta muutama tippa.
Älä käräistä tai kuumenna liikaa. Anna hautua jälkilämmöllä voissa kannen alla korkeintaan puolituntia. Tuloksena on rapeat ja ihanat haukipalat.
Nauti hyvän viinin kanssa.
hauki 1. 26.11.2011