Kerrotko vielä missä tuo ohje oli. Raivostuttavaa tällaine n keskustelun aloitus eli hypätään ikäänkuin tyhjästä kommentoimaan jotain asiaa. . . . josta ei lukija saa mitään tolkkua mistä on kyse. Tämä on toistunut pitkin aikaa.
2 tavallista, makeaa tai
salaattisipulia
1 pieni purjo
2–4 valkosipulinkynttä
3 rkl öljyä
3–4 jauhoista perunaa
1½ l vettä
2 liha-, kana- tai kasvisliemikuutiota
2 tl rakuunaa tai yrttisekoitusta
mustapippuria
50–75 g vuohenjuustoa
persiljaa tai timjamia
1. Silppua sipulit ja kuullota silppu öljyssä kullankeltaiseksi.
2. Lisää vesi, kuoritut perunat lohkoina, liemikuutiot, rakuunaa ja hieman mustapippuria.
Anna kiehua hiljalleen 15–20 minuuttia, jotta perunat ehtivät kypsyä.
3. Lisää juusto paloina ja anna kiehua pari minuuttia.
4. Soseuta ainekset keitinliemeensä.
5. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Pudota pinnalle yrttisilppua ja lusikallinen ruokajogurttia.
Vinkki: Soppaan voi piilottaa jääkaapista löytyvät juustonkannikat, -raasteet tai home- tai tuorejuustonokareet. Osan vedestä voit korvata maidolla tai lorauttaa lopuksi tilkan ruokakermaa.
Teksti Liisa Lindell Kuvat Jarno Kovamäki 16.03.2012
Luulin, että keskustelu tulee suoraan reseptin jatkoksi, muttei näin ilmeisesti tee. Luen äidilläni ET:n ja siitä bongasin tämän ja sitten myös täältä. En hypännyt tietääkseni mihinkään "tyhjästä".
Mutta anyway, keitto on hyvää. Japaljon muitakin hyviä reseptejä olen lehdestä löytänyt.
Terv. Alkup. anonyymi
Kiitos loistavaasta ohjeesta, keitto oli tosi hyvää !
Kerrotko vielä missä tuo ohje oli. Raivostuttavaa tällaine n keskustelun aloitus eli hypätään ikäänkuin tyhjästä kommentoimaan jotain asiaa. . . . josta ei lukija saa mitään tolkkua mistä on kyse. Tämä on toistunut pitkin aikaa.
Taitaa olla jollakin yksityisviestit ja palstan kirjoitukset sekaisin!
Uusimmissa resepteissä nettiet:ssä on kyseisen keiton ohje, siitä varmaan aloittajan kommentti.
Reseptit
Vuohenjuusto-sipulikeitto
2 tavallista, makeaa tai
salaattisipulia
1 pieni purjo
2–4 valkosipulinkynttä
3 rkl öljyä
3–4 jauhoista perunaa
1½ l vettä
2 liha-, kana- tai kasvisliemikuutiota
2 tl rakuunaa tai yrttisekoitusta
mustapippuria
50–75 g vuohenjuustoa
persiljaa tai timjamia
1. Silppua sipulit ja kuullota silppu öljyssä kullankeltaiseksi.
2. Lisää vesi, kuoritut perunat lohkoina, liemikuutiot, rakuunaa ja hieman mustapippuria.
Anna kiehua hiljalleen 15–20 minuuttia, jotta perunat ehtivät kypsyä.
3. Lisää juusto paloina ja anna kiehua pari minuuttia.
4. Soseuta ainekset keitinliemeensä.
5. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Pudota pinnalle yrttisilppua ja lusikallinen ruokajogurttia.
Vinkki: Soppaan voi piilottaa jääkaapista löytyvät juustonkannikat, -raasteet tai home- tai tuorejuustonokareet. Osan vedestä voit korvata maidolla tai lorauttaa lopuksi tilkan ruokakermaa.
Teksti Liisa Lindell Kuvat Jarno Kovamäki 16.03.2012
Luulin, että keskustelu tulee suoraan reseptin jatkoksi, muttei näin ilmeisesti tee. Luen äidilläni ET:n ja siitä bongasin tämän ja sitten myös täältä. En hypännyt tietääkseni mihinkään "tyhjästä".
Mutta anyway, keitto on hyvää. Japaljon muitakin hyviä reseptejä olen lehdestä löytänyt.
Terv. Alkup. anonyymi